2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
@زینبی_بابا جواب آز تیترمو گرفتم 2716 بود روز 5 از عقب افتادنم فقط از ظهر افتادم به لکه بینی زنگ ز ...

خیلی عالیه عزیزم 

فقط استراحت کن، البته نه مطلق، هر از گاهی یه کوچولو قدم بزن تو خونه

شیاف هم شب گفتن عالیه بذار

سرکار هم نرو، بهتره همسرت به جای شما بره دکتر و دستورات بگیره

خیلی عالیه عزیزم  فقط استراحت کن، البته نه مطلق، هر از گاهی یه کوچولو قدم بزن تو خونه

آخه کارمندم الانم سرکارم به کسی هم نگفتم رفتم دستشویی دنیا رو سرم خراب شد به نظرت شیاف بزارم این لکه از چیه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه کارمندم الانم سرکارم به کسی هم نگفتم رفتم دستشویی دنیا رو سرم خراب شد به نظرت شیاف بزارم این لکه ...

عزیزم اغلب لکه بینی هست 

و اغلب هم به خاطر آسپرين هست، من احتمال میدم فردا دکترت آسپرين رو تا یه مدت قطع کنه و دوباره بعدا مجدد بگه مصرف کنی

ولی الانم برو خونه سریع با آژانس و استراحت کن، دیگه گاهی آدم مجبور میشه یه کوچولو از اصرارش رو بگه

آره. غربالگری آزش شد ۱۳۰ ت. سونوش شد نزدیک ۴۰۰ ت فک کنم که من ندادم ، بیمه تکمیلی داد. ۱۳۰ تومن ر ...

مرسي عزيزم من زنگ زدم گفتن واسه غربالگيري هر قل ٤٥٠فكر كنم ٢٠٠هم آزمايش خون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام!

من دانشجوی دکترای جامعه شناسی هستم. و دارم روی تجربه‌ی افرادی که به نحوی با اهدای تخمک در ارتباط بوده‌اند تحقیق می کنم؛ چه به عنوان اهداگیرنده و چه در جایگاه اهداکننده. به امید اینکه این پژوهش از نگاه شما درباره‌ی چگونگی تاثیر باروری از طریق اهدای تخمک، به بهتر شدن وضعیت اهدا و شنیده شدن صدای خاموش شما کمک کنه.

اگر تمایل داشته باشید در این مصاحبه شرکت کنید، چه اتفاقی می افته؟

با هم یک گفتگوی یک ساعته خواهیم داشت.

اگر تصمیم به مشارکت داشتید و در تهران ساکن هستید:

• با هم درباره‌ی مکان مصاحبه تصمیم‌گیری می‌کنیم. مهم این است که مکان مصاحبه جایی  باشد که شما برای سهیم کردن من در داستانتان احساس راحتی کنید.
  • هر لحظه می‌توانید صرف نظر کنید.
  • هزینه‌ی رفت و آمدتان (معادل 100 هزار تومان)  پوشش داده می شود.

اگر در شهرهای دیگه هستید، باهاتون با کمال میل تماس می گیرم.

در هر حالتی، هویتتون ناشناس می مونه.

چطور می تونید با من تماس بگیرید؟

اگه همین جا به من پیام بدین، من جزییات رو در اختیارتون قرار می دم.

با شرکت کردنتون بزرگترین لطف رو می کنید. 

ان شاالله میاد پری، طبیعیه عقب افتاده مشکلی نیست راستش من چون ضخامتم همیشه کم بود ترسیدم زعفرون و ا ...

زینب جونم ممنونم ازت ایشالله گل پسرت صحیح و سلامت بیاد بغلت 🥰😍🥰😍گلم از دست این دکتر نصر از دیشب خوابم نبرده مامای مطب تو گروه نوشته اقای دکتر از این به بعد همه کاراشونو تو مرکز مام انجام میدن باید جنین هارو انتقال بدین مام ، اصلا این چه وضعشه کی مسئولیت انتقالو قبول میکنه از کجا معلوم کیفیت جنین ها تو انتقال به مرکز دیگه حفظ بشه اخه 😔😔😭

سلام زینبی چون،چهار روز بعد از تمام شدن ال دی پریود شدم از روز اول خونریزی کم بود و سیاه،ولی الان ک روز چهارم هست خونریزی زیاد شده و قرمز،نمیدونم چرا اینجور شد انگار تازه پریود شدم دل درد هم هستم یه کمی،آمپولا سوماتروپین و گونال رو هم دادم میزنم چرا اینجور شد!عصبی شدم

بچه ها من امروز روز هفتم پریود بودم رفتم سونو ضخامتم ۶ میل بود به نظرتون چند روز دیگه میگه بیا انتقا ...

آره بازم باید بری. حتی ممکنه استرادیولت رو بیشتر کنه ‌

فک کنم باید ۸و ۹ بشه.

انتقال قاعدتا به بعد از ۱۵ و ۱۶ پریود می افته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام بچه ها من تازه اومدم تواین تاپیک

یه سوال دارم. من ازروز دوم پریودی روزی دوتا آمپول زدم واسه تخمک کشی الان روز نهم هستم صب رفتم سونو گفت تعدادی زیادی زیر10 سمت راست یکی 12 سمت چپ، دوباره آمپول داده بزنم فردا برم سونو باز

به نظرتون اندازشون تا چند روز دیگه به حد خودش میرسه

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
گلم متوجه نشدم باقیمونده شیاف از واژنت هنوز بیرون میاد یا مقعد؟  بعد هم کنده شدن جفت که آروم و ...

مرسي از اينكه جواب دادي. فكر كنم اون باقي مانده شيافي كه از واژنم خارج بود از قبل بوده چون سيكلوژستو واژينال ميزدم تا دو هفته پيش. ولي ديگه پيدا نكردم فرتيژست رو ركتال ميزارم. فكر كنم اوني كه از واژنم خارج شد از قبل بوده داخل واژنم و خودش خارج شده. 

مرسي كه گفتي ترسيدم كه جفتم باشه نه درد دارم نه خونريزي.

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسي عزيزم من زنگ زدم گفتن واسه غربالگيري هر قل ٤٥٠فكر كنم ٢٠٠هم آزمايش خون

اونجایی ک من رفتم هم بیمه تامین اجتماعی قبول میکرد.یک‌کم کمتر میشد.

هم بقیشو با تکمیلی ام طرف قرار داد بود ، اون داد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار