2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست

سلام بچه ها من گند زدم باید تا دیروز یه صبح یه شب میخوردم استرادیول بعدش میشد روزی سه تا 

من اشتباهی روزی سه تا میخوردم تا الان شدید استرس گرفتم نمیتونم زنگ بزنم مرکز بگم چون سه شنبه سونو دارم 

حالا میترسم بگن روز سونو ک ضخامتت زیادی بالا رفته کنسل میشه انتقال چیکار کنم از امروز بکنمش روزی دوتا یا یک دونه که ضخامت زیادی بالا نره؟؟؟؟؟؟؟؟؟   

زويا جون مامان شدنت رو بهت تبريك ميگم، پس شما هم ايراني استفاده كردي.ميشه كارهاي قبل و بعد انتقالتم ...

ممنون عزیزم...اره عزیزم ایرانی مصرف کردم

قلب انتقال غذاهای با طبع سرد کمتر خوردم لبنیات تقریبا اصلا نخوردم

ترشیجات وسرکه جات نخوردم...پیاده رویم قبل انتقال عالیه...بعد انتقالم تا سه روز استراحت مطلق بودم فقط برای دستشویی پا میشدم اونم فرنگی استفاده میکردم...بعد اونم استراحتم نسبی بود مثلا نماز نشسته میخوندم خم و راست اصلا نمیشدم..به پهلوهم میخوابیدم..سه روز اول بیشتر رو کمر میخوابیدم پاهام خم بود دراز نمیکردم اصلا.غذاهم سیرابی دو بار خوردم..تقریبا هررروز فرنی میخوردم...عدسی خوردم کلا سعی کردم غذای شل بخورم که یبوست نشم...داروهاموهم شروقت مصرف کردم امپولمم سر وقت زدم..راستی اونروزم که انتقال داشتم یک ساعت بعد عمل امپول پزوژسترونمو زدم...تا روز ازمایشمم حموم نرفتم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون😍بله خدا رو شکر با اولین انتقال سه تا جنین برام انتقال دادن

ببخشید میشه بگید چند سالتونه ؟و اینکه مشکلتون چی بودش ؟و کدوم مرکز میرید؟ و اینکه سیکل میکروتون لانگ بوده یا شورت ؟؟ ببخشیدا کلی سوال پرسیدم منم تو سیکل میکرو هستم همش ذهنم مشغوله

آره به منم همینو گفت بعد از دو هفته آمپول، گفت هر شب یک شیاف بذارم  میدونی واژینال و مقعدی فر ...

اهان ممنون از توضیحت عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ممنون. فرقی نداشت. همون ۲۲۸۰ ولی گفت تعیین جنسیت نمیتونیم بکنیم دیگه.قاطی میشه با هم.

خدا رو شکر عزیزم من جای شما خیلی خوشحال شدم دوبرابر نگرفتن😂😂😂

کلا حس میکنم نيلو دیگه تعیین جنسیت نمیزنه، البته دوقلو رو نمیشه تعیین کرد

😥😥

منم.اصلا بهداشت نرفتم اوایل ک اصلا شرایطشو نداشتم ک برم..فقط همون مطب دکتر میرم...اونهفته هم براواکسن کزاز ی جا رفتم گفتن بیا پرونده تشکیل بده گفتم فعلا نمیتونم فقط واکسن زدم

حالا ولی میخام برم ی جایی پرونده باز کنم...میگن باید باز کنی ک برا واکسن بچه واینکه  بچه رو15روز اول باید ببری بهداشت  پرونده داشته باشی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من انتقالی فرش بود یاد مم رفته بود تو بیمارستان بگم فمیبیون و کیو تن دارم مصرف میکنم  یعنی با ...

نه گلم باعث منفی شدن نمیشه 

دکترم گفته تا هفته 12 فقط فولیک اسید باشه یا فمیبیون 1، بقیه مکمل ها نیاز نیست، تاکید می‌کنم باعث منفی شدن نمیشه 

چون اغلب این مکمل ها که برای تقویت تخمک هست ویتامین آ دارن برای همین قطع می کنن

قربونت زينب جون از راهنمايي كاملت  پس يه طب سنتي برم خيلي روزاي بديه هيچكس دركم نميكنه همش ميگ ...

قربونت عزیزم، با بند بند وجودم میفهمم چی میگی 

واقعا سخته، یه وقتایی کم میاوردم و فقط گریه میکردم 

هر کس از شدت دلسوزی یه تجویزی میکنه که اغلب هم ترس داره انجامش

واسه همین رفتم طب سنتی که خدای نکرده چیزای خطرناک نخورم به خاطر تجویزهای متفرقه

من انتقالی فرش بود یاد مم رفته بود تو بیمارستان بگم فمیبیون و کیو تن دارم مصرف میکنم  یعنی با ...

به هيچ وجه باعث منفي شدن نميشه ولي خب نخور ديگه نه به خاطر منفي شدن نشدن بلكه به خاطر ينكه اوايل بارداري ترجيحا و احتياطاً هيچ مكملي غير مكملاي ساده مثل فميبيون نميدن

...
ببخشید میشه بگید چند سالتونه ؟و اینکه مشکلتون چی بودش ؟و کدوم مرکز میرید؟ و اینکه سیکل میکروتون لانگ ...

۲۹سالمه عزیزم،من اندومتریوز و لوله های هیدرو داشتم

ابن سینا میرم سیکلمم فکر کنم لانگ میشه دقیق نمیدونم🙈🙈 چون من ی ماه قبلش ال دی داشتم و از قبل از پریودیم با لتروزول داروهام شروع شد 

به نظرم اصلا ذهنتو درگیر نکن و هر دکتری انتخاب میکنی بهش اعتماد کن و خودتو بسپر به خدا و دکترت ان شاءالله خیلی زود مامان میشی

خدا جونم شکرت...
سلام بر زینب جون مهربون و همه دوستان عزیزم  خانوما یه سوال دارم 🤗🤗🤗دوستان من امپول واریو پپ ...

اولين پريود بعد از اون امپول سرموعدش مياد نگران نباش، دومي تاخير ميكنه كه اونم مهم نيست و ربطي به كار الان شما نداره و تازه چون دارو ميگيري بعدش برا دومي هم باعث تاخير نميشه برات، اونو داده كه تخمدان بخوابه دكتر كار خودشو بكنه

جاشم مثل گوله ميمونه طبيعيه چون اون اهسته طي مدت ٢٧ روز جذب خواهد شد

...
سلام بر زینب جون مهربون و همه دوستان عزیزم  خانوما یه سوال دارم 🤗🤗🤗دوستان من امپول واریو پپ ...

سلام عزیزم به سلامتی رسیدی به مرحله انتقال

گلم احتمال عقب افتادن پری هست نگران نباش 

ضمنا این یه پریود ساختگی هست نه واقعی