2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دیروز انتقال جنین داشتم.دکتر دوتا شیاف ۱۲ساعتی و روزی۳قرص دوفاستون داده.شیاف بعد از دو ساعت ه ...

عادی بفرست داخل،نیم ساعته جذب میشه،چیزی که میادبیرون موم محافظش هست که برهمه میادبیرون .یه امر عادی یه.نگران نباش.

اما بعدگذاشتن شیاف،نیم ساعتی دراز بکش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام .مبارکه عزیزم،  شم شما هم میکرو انجام دادید؟  با چندمین انتقال مثبت شدش و چندتا جنین ...

سلام عزیزم ممنون😍بله خدا رو شکر با اولین انتقال سه تا جنین برام انتقال دادن

خدا جونم شکرت...
نفسی جون چطوره؟ همه سیسمونی آماده شده دیگه    بیمارستانها ر هم انتخاب کردی؟

سلام سهیلا جون..خوبیم خداروشکر...اره عزیزم. این روزا دیکه داریم.سیسمونی رو تکمیل میکنیم...دکتر هم نامه برا بیمارستان بهم داده...انشاءالله این لحظات خوب قسمت خودت و تک تک دوستامون

خودت چطوری عزیزم. در چ حالی..چکاراکردی...آخ ک.چقد من منتظرم بیای خبر بارداریتو بدی😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
💖💖 دوستان شما بهداشت هم میرید پرونده دارید یانه  من نه جونش دارم نه حوصلشو تا مطب دکترم ...

من فردا میخوام برم با اینکه حوصلشو ندارم ولی اصلا بعد از تولد بچم حوصله دعوا با این بهداشتیارو ندارم شما که استراحتی نمیتونی بری یکی رو بفرست بره بگه استراحتی نمیتونی بری ببین چی میگن یا اگه شماره تلفن داری زنگ بزن

خدا جونم شکرت...
سلام سهیلا جون..خوبیم خداروشکر...اره عزیزم. این روزا دیکه داریم.سیسمونی رو تکمیل میکنیم...دکتر هم نا ...

قربونت عزیزم.ان شاالله منم به زودی زودمیام خبر جوجو دارشدنم ر میدم  

ان شاالله به سلامتی همه سیسمونی ر تهبه کنین وجوجه پرحنایی   بیادهمشون ر استفاده کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
قربونت عزیزم.ان شاالله منم به زودی زودمیام خبر جوجو دارشدنم ر میدم     ان شاالله به سلامت ...

انشاءالله عزیزم...منتظر خبر خوووبتیم😃😃😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من فردا میخوام برم با اینکه حوصلشو ندارم ولی اصلا بعد از تولد بچم حوصله دعوا با این بهداشتیارو ندارم ...

😥😥

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
الهی عزیزم درکت میکنم روزای سختی داری، تهوع واقعا از یه حدی بیشتر آدمو نابود میکنه  ولی تنها چ ...

قربونت زينب جون از راهنمايي كاملت 

پس يه طب سنتي برم خيلي روزاي بديه هيچكس دركم نميكنه همش ميگن بخور آخه وقتي نميتونم چطور ممكنه 

دست گلت درد نكنه عزيزم كه از خواهرم مهربونتري 

انشاالله ني نيتو به موقع و سالم بغل كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم یبوست زود میشم. ولی این فاجعس. معذرت میخوام یبوست نیستم دیگه ، هموروئیدم عود کرده ، نمیذاره خر ...

دركت ميكنم خواهرم همينطوره 

ولي حتما برو دكتر 

اگه تهراني برو دكتر كشوري عاليه 

خدا كمكت كنه 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون. فرقی نداشت. همون ۲۲۸۰ ولی گفت تعیین جنسیت نمیتونیم بکنیم دیگه.قاطی میشه با هم.

مرجان جون ٢٢٨٠روفقط  واسه سل فري دادي ؟ جدا از غربالگيري؟

وای خیلی بده. انقدر درد دارم که انگار نه انگار حامله ام. انگار بدنم خالیه از همه چیز. خدا کمک کنه ...

مرجان جون آب ولرم بخور خیییییلی تاثیر داره

شب قبل از خواب یه لیوان. صبح برا نماز یه لیوان. قبل از صبونه یه لیوان

بعد که صبونه خوردی قشنگ میری دسشویی. اگه نرفتی روز بعد همینکارو تکرار کن بدون فشار هم میریا. 

یه چیز دیگه خاله ام بهم گفته بود میرم میپرسم برات میام میگم. اونم خیلی تاثیر داره

اها. ابی که میخای بخوری نه اونقدر داغ باشه که دهنت بسوزه نه اونقدرهم سرد. یه چیزی میشه که خییییلی سبکه. خودت متوجه میشی

امیدوارم هرچی زودتر خوب بشی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️