2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
فدای سر دوقلوهات عزیزم منم خیلی موقع پول دادن سوختم😬😬😬 ولی خیالم راحت تر شد راستی چند حساب کردن ...

ممنون. فرقی نداشت. همون ۲۲۸۰ ولی گفت تعیین جنسیت نمیتونیم بکنیم دیگه.قاطی میشه با هم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خدا رو شکر. نه خوب نیستم. یبوست شدید گرفتم. از اونام خبری ندارم.نگرانشونم. خدا خودش رحم کنه .امر ...

عزیزدلم یبوست منم اوایلش چندباری شدید داشتم.حالتو میفهمم.من حتی خونریزی داشتم از مقعد!ولی اب گرم یا ولرم رو اول صبح امتحان کن اگه نشد ماساژ رکتال بده با روغن زیتون..من حتی روغن زیتون رو خالی خالی سرکشیدم😣😣

ان شاالله وروجکاتم صحیح و سالمن.نترس گلم

اره بهشتی بود دکترم.درمورد مسافرت نمیدونم با پرواز تا کی اجازه میده ولی زنگ بزن بپرس ازش.من راستش انقد بهم استرس میداد زیاد پیگیر اینچیزا نمیشدم.ولی گفتم میخوام برم راه دور گفت با احتیاط اروم برو.هر یه ساعت وایسا

ولی تو دوقلو بارداری شاید شرایطت فرق داشته باشه.میخوای برگردی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کلا بعد از انتقال جنین تا هفته 12 هیچ مکملی جز اسید فولیک یا فمیبیون 1 نیاز نیست، مگر به صلاح پ ...

من انتقالی فرش بود یاد مم رفته بود تو بیمارستان بگم فمیبیون و کیو تن دارم مصرف میکنم 

یعنی با تجویز دکتر هم نبود عزیزم شنیدی یا جایی خوندی باعث منفی شدن بشه؟

زینبی جون ،  معذرت میخوام. بشدت یبوست شدم ، جوری که اصلا نمیتونم دفع کنم. داغونم. نگران بچه ...

عزیزم 4-5 تا قاشق غزا خوری لاکسی ژل یا همون منیزیوم هیدروکساید بخور. خیلی عالیه، یه جورایی مثل آب میشه مدفوع

سلام.عزیزم..بسلامتی..قدمش مبارک....خوبی خودت؟مدتها رفتی دیگه پیدات نبود 

ممنون عزيزم 

اره ديگه گرفتار سيسموني و سونو و تفريح شدم نشد بيام

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
من انتقالی فرش بود یاد مم رفته بود تو بیمارستان بگم فمیبیون و کیو تن دارم مصرف میکنم  یعنی با ...

به ما بعد از انتقال گفتن به غیر از فمیبیون هیچ مکملی نخورید. منم کیو10 میخوردم دکتر گفت بعد انتقال قطع کن

عزیزم به سلامتی مبارکه، بله کلی مامان با گرید B داشتیم عطسه و سرفه راحت انجام بده هیچ اتفاقی نمیفته ...

مرسی عزیزکم راستش نتونستم خیلی استراحت کنم فقط دردای پریودی دارم استرس گرفتم

مرسی عزیزکم راستش نتونستم خیلی استراحت کنم فقط دردای پریودی دارم استرس گرفتم

عزیزم نگران نباش...خیره انشاءالله منم شدیدا درد پریودی داشتم و مثبت شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان من امروز صبح بعد از یک ماه که شوهرم عمل واریکوسل انجام داده بود برای موفولوژی صفر بیبی چک گذاشتم که سریع مثبت شد چون این ماه اصلا انتظارشو نداشتم دکترم گفته بود ممکنه اصلا فعلا هیچ اتفاقی نیفده همسرم هم آمپول سینال داشت که این ماه استفاده نکرده بود قرص سیتالوپرام 10 و پراپرانول 10 برای استرس و لوزارتان اچ 25 روزی 2 تا با متفورمین و آسپیرینی که دکتر عارفی داده بود استفاده میکردم تیر پارسالم یک آزمایش مثبت داشتم که بتا در عرض 2 هفته افت کرد و سقط شد حالا خیلی میترسم دوباره اسپرم خدا نکرده ضعیف باشه و همینطور بشه دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی می ترسم دکترم خیلی دیر وقت میده @زینبی_بابا

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات