2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046957 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم.ان شاء الله که اینطور بشه... ولی زینب جون اصلا علائم ندارم.انگار نه انگار که من انتقال د ...

ان شاالله حتما مامان میشی 

باور کن منم هیچی حس نداشتم اصلا انگار نه انگار انتقال دادم، یعنی اگر جلو چشمم جنین ها رو نشون نمیدادن باورم نمیشد کاری انجام شده 

ممنون از توضيحاتت ايشالا به حق بزرگي خدا اينسري جواب بگيري درباره ميزان استراحت و اينا هم بهم ميگي ...

اره من هم امپولای پروژسترکنم ایزانی بود هم استرادیولام🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسی گلم حتما  یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید مثلا اون روزی که قراره برم بیرون فعالیت نکنم و بیشت ...

تهران سیسمونی اقا بزرگ هست که اقعا الان که جاش عوض شده خیلی تنوعش زیاده هم خارجی داره هم ایرانی قشنگ جواب سوالاتتونم میدن و هم گرون داره هم ارزون چند نفر بهم گفتن که هر چی داره از بیرون خیلی ارزونتره قیمت بگیرین بعد از اقا بزرگ خرید کنین🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دکترت کی بود ...الان بچه داری  ..شوهرت سالمه

دکترم هرمزدبیراشرافی هستن تو خیابون هویزه (سهروردی شمالی) سرچ کن بظاهر که خیلی دکتر خوبیه من ازش راضیم بااینکه فعلا نتیجه نگرفتم اما چون مرکز تخصصیه خودشون هست انگاری خیلی دقیق هستن روی کارشون ، نه عزیزم بچه ندارم، از نظر دکترم وضعیت شوهرم خوبه اما خودم میگم ضعیفه 🤐

علائم پریودیم گاهی دارم گاهی خیلی عادیم فقط در روز چند بار رحمم تیر میکشه یکی دوبارم معدم ضعف رفت نف ...

عزیزم اصلا هم کم نبوده 213 برای روز 12

مهم رشد بتا هست

واسه علائم هم صبر کن 😬😬😬😬 فقط دعا می کنم علائم بد مثل تهوع و اینا نیاد سراغت خواهر