2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046952 بازدید | 684566 پست
زينبي عاخه نوشته لترزول واسه درمان اندومتريوز هم خوبه

محیا جان حرف این بنده خدا دکترت  رو گوش کن داروهات هم شروع کن از الان، فقط از فردا دیگه بین همون ساعت 4 تا 7 بعد از ظهر بخور 

این قدر هم شک نکن به دکترت اگر تحقیق کردی و دیدی خوبه

جانم عزیزم؟ گلم یک کلام اگر جای شما بودم تا دکتر خوب پیدا نمیکردم هیچ کاری نمیکردم  حداقل خیا ...

دوست گلم من ديكه نميتونم پانكچر بشم، اين از اين

حالا هم خير سرم بهترين دكتر نازايي ك خيلي ها تو شهر پيشش رفتن رو رفتم خيلي هم قديمي و باتجربه ست، اين داروها رو داد گفت طي سه ماه باردار ميشي، خب چ كار كنم الان درمانشو وسط كار رها كنم؟؟؟ يعني لترزول انقدرررر وحشتناك خطر داره؟؟؟ بابا بيچاره شدم ك با اين شرايط 

زينبي جون حالم بده نصف شبي كدوم متخصص رو گير بيارم ازش بپرسم كه ايا اين ماه هم لترو بخورم يا نه😭 خودش هم رفته بود سفر نبود من طبق گفته ماه قبلش كه گفت سه ماه اينا رو بخوري نتيجه ميده تصميم گرفتم بخورم😭

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان خوب دختر گل بگو جای خوب رفتی

والا نميدونم ك من اين شهر رو نميشناسم به خاطر همسرم اينجام پرس و جو كردم گفتن قديمي ترين همين دكتره كه رفتم اينا رو داد، زينبي الان حس ميكنم اين لترو ها ك گذاشتم جلوم بمب اتمن اگه بخورم زبونم لال ديگه بدنم ب هيچ چي ج نميده😭

...
محیا جان هستی؟ خوبی؟ 

هستم ولي نصفه شبي اومدم نشستم تو دستشويي زار ميزنم واسه خودم اونارم هنوز نخوردم

از طرفي ميترسم بخورم اثرات و عوارض افتضاحي داشته باشه  از طرفي ميترسم نخورم زحمت دو ماه قبلمم كه تحمل كردم خوردم هدر بره به خاطر قطع

...
دوست گلم من ديكه نميتونم پانكچر بشم، اين از اين حالا هم خير سرم بهترين دكتر نازايي ك خيلي ها تو شهر ...

خب عزیزم وقتی دکترت کار بلد هست که الکی به خوب بودن معروف نشده 

بعد هم از این به بعد فقط و فقط به حرف دکتری که زیر نظرش هستی گوش کن 

به خدا خواب از سر منم پرید

فکرشم نمیکردم لتروزول ها رو نخوری

باز خدا رو شکر تا چند ساعت دفعه اول جای جبران داره 

ولی وقتی دکترت گفته پشت سر هم حتما به حرفش گوش کن

این که همش استرس بگیری و بیایی اینجا بیشتر اذیتت میکنه

همش دارم به خودم لعنت میگم چرا شرایطت رو وقتی کامل نمیدونم بهت گفتم استراحت بده

گلم حرف منو بذار کنار و کاری که دکترت گفته انجام بده

عزیزم مبارکت باشه😍😍 مهم رشدشه منم شنبه قراره تکرار کنم حالا نگران دوبرابرشدنشم😐 راستی علائم داری ...

سلام عزيزم ممنونم منم نگرانم . علائم پريودي دارم و معده ام ترش ميكنه شما چي عزيزم علائمي داري؟

هستم ولي نصفه شبي اومدم نشستم تو دستشويي زار ميزنم واسه خودم اونارم هنوز نخوردم از طرفي ميترسم بخور ...

خوب همین دیگه منم از همین میترسم زحمات دفعات قبلت هدر بره 

محیا جان عزیزم، به خدا استرس برات از هر داروی کشنده ایی بدتره، چه برسه به لتروزول 

این ماه هم هر چی دکترت گفته بی چون و چرا انجام بده

خب عزیزم وقتی دکترت کار بلد هست که الکی به خوب بودن معروف نشده  بعد هم از این به بعد فقط و فقط ...

زينبي جون اخه لامصب دكتره اين ماه رفته بود سفر من دارم طبق گفته ش كه ازش پرسيدم ب من گفتن اهدايي حالا چ كنم اونم برگشت گفت نه لازم نيست عجله كني سه ماه اينا رو بخوري انشالله نتيجه ميگيري دارم رعايت ميكنم اين ماه ميخورم برا همين ب شك افتادم كفتم نكنه اگر بود ميرفتم پيشش چيز ديگه اي ميگفت واس اين ماه😭

زينبي حالا من اينو بخورم ماه بعد ديگه خود بدن تخمك گذاري نميكنه؟ 

...
خوب همین دیگه منم از همین میترسم زحمات دفعات قبلت هدر بره  محیا جان عزیزم، به خدا استرس برات ا ...

ب خدا خيلي سخته اين بيچارگي ها استغفرالله خدايا نميخوام ناشكري كنم ولي داغون شدم ديگه

...
آره گلم یه کوچولو 🙈🙈🙈🙈 ان شاء الله قسمت همه شما چی؟ 

منم یه کوچولو حس میکنم..ـانشاالله

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
@خاکستری66   سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟میگم دکتر زمان زایمانتو مشخص نکرده هنوز؟

سلام گلم‌خوبی؟ماهم خوبیم.تازه رسیدیم شیراز.راستش هنوز تاریخ دقیقو نمیدونم چون هنوز دکتر مشخصی ندارم!شنبه میرم سونو و بعدش ببینم اب دورش چطوریه اگه اوکی بود که همون اواخر مهر میزنن برام به احتمال زیاد اگه خدای نکرده اینجا هم اب دور بچه رو کم نشون داد فکر کنم اورژانسی سز شم.فقط دعا کنین برام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزيزم ممنونم منم نگرانم . علائم پريودي دارم و معده ام ترش ميكنه شما چي عزيزم علائمي داري؟

علائم پریودیم گاهی دارم گاهی خیلی عادیم فقط در روز چند بار رحمم تیر میکشه یکی دوبارم معدم ضعف رفت نفخ و یبوستم دوسه روزه دارم نمیدونم ربطی داره یا نه کلا بگم 

زیاد علائم ندارم بخاطر همین هی فکرای منفی میکنم😐استرس میگیرم؟!!منم روز ۱۲ انتقال ۲۱۳ بود تیترم شنبه تکرارش میکنم به منم آزمایشگاه گفت پایینه فک میکنه ما نه ماهمونه😐باید چند هزارتا باشه...

خدایا...شکرت😍