2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
ساراجون ايا وقتي لترزول ميخوردي با دگزا بعدش خونريزي پريوديت كمتر ميشد؟ طبيعيه كم بشه؟ يا طبيعي نيست ...

اره عزیزم.کم میشد واسه منم..فکرنکنم نشونه ازادنشدن باشه.چون من میرفتم سونو و میدیدم که ازاد شده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم ان شاالله این دفعه به حرمت پرستاری که از مادرشوهرت کردی حتما مامانی😍😍😍😍 البته مجدداً 

قربونت برم.ان شاء الله که اینطور بشه...

ولی زینب جون اصلا علائم ندارم.انگار نه انگار که من انتقال دادم.اصلا هیچی ها..هییچ امیدی ندارم.فقط گاهی تخمدانام درد میکنه که اونم عوارض داروهاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم‌خوبی؟ماهم خوبیم.تازه رسیدیم شیراز.راستش هنوز تاریخ دقیقو نمیدونم چون هنوز دکتر مشخصی ندارم! ...

ای جانم

به سلامتی عزیزم

ان شاء الله که گل دخترتو به سلامت و دل خوش بغل بگیری...

دخترمنم مهرماهیه.خیلی مهربونو خانومه...

زينبي جون اخه لامصب دكتره اين ماه رفته بود سفر من دارم طبق گفته ش كه ازش پرسيدم ب من گفتن اهدايي حال ...

محیا دکتر نصرهم به همه اول سه دوره اقدام طبیعی با لتروزول تجویز میکنه.اگه نشد میره سراغ ای وی اف

استرس نگیر دختر.اگه ضرر داشت که نصر اینکارو نمیکرد...

اره عزیزم.کم میشد واسه منم..فکرنکنم نشونه ازادنشدن باشه.چون من میرفتم سونو و میدیدم که ازاد شده

سارا سلام مرسي پاسخ دادي، نميدوني ديشب واسه لترزول خوردن چيا كشيدم، تو ك دوست خيلي قديمي مني يادته اون يكي تاپيك چقدر مقاومت داشتم واسه دارو و دكتر و كلي صبر كردم بدون دارو اخرشم با زور سه دوره لترزول خوردم، حالا دو سال از اون لترزول ميگذره دكتر جديد دوباره بهم داده ايندفعه گفتم چشمم رو ببندم و ب حرف دكتر گوش كنم كه يهو باز شيطون رفت تو جلدم شب تا نيمه شب از استرس لترزول خوردن خودمو تركوندم

سارا ميخوام حواستو از انتقالت پرت كنم، چون روز شش هفت انتقال يه سندرمي داره به اسم گشتن دنبال علائم و نااميدي، سندرمه عموميه همه مبتلا ميشن ولي بيخوديه چون خيلي از مبتلايانِ بي علائم هم ازمايششون مثبت ميشه

...
سارا سلام مرسي پاسخ دادي، نميدوني ديشب واسه لترزول خوردن چيا كشيدم، تو ك دوست خيلي قديمي مني يادته ا ...

سلام عزیزم 

ببخشید دیروز نتونستم بیام نت

به حرف دکترت گوش بده و داروهاتو مصرف کن.دو سال از اون موقع گذشته..تقویتی نمیخوری با لتروزول؟ مثلا فمبیون یا اینو فولیک؟؟ این دوتا هم داروهای خوبین .منتها گرونن یه خرده...

اخ گفتی ..از دیشب میگم من چراانقدر حالم خوبه.از حال خوبی، حالم بد شد😁 چقدر استرس داره این ای وی اف ..خسته شدم

محیا منم مثل خودتم تو استرس گرفتن..منتها اینجا زیاد رو نمیکنم.تو خونه خودخوری میکنم..کاملا درکت میکنم.خدا خودش کمکمون کنه...

سلام عزیزم  ببخشید دیروز نتونستم بیام نت به حرف دکترت گوش بده و داروهاتو مصرف کن.دو سال از او ...

نه والا تقويتي نميخورم اتفاقا شايد باورت نشه يه بسته اووبوست دست نخورده دارم يه بسته اينوفوليك تو كُمد دارم دست نخورده ميترسم بخورم خيلي از دارو ميترسم واس همينم ديشب برا لترزول حسابي قاطي كردم😔 سارا شما خودت طبيعي و عادي تخمك گذاري داري هر ماه؟

...
نه والا تقويتي نميخورم اتفاقا شايد باورت نشه يه بسته اووبوست دست نخورده دارم يه بسته اينوفوليك تو كُ ...

اونا رو بخور عزیزم.تقویتین.مشکلی نداره که..

یاسی با همون اووابوست باردار شد.

اینوفولیکم واسه ما که یه مقدار مشکل غلظت خون داریم خیلی مفیده.

من تنبلی تخمدان دارم عزیزم.عجیب عریبم.به دارو خیلی واکنش میده بدنم.بدون داروهم ریز میمونن فولیکولام.یا اگرهم سایزشون خوب باشه ازاد نمیشن ...

عزیزم اینوفولیک روی انعقاد خون اثر داره؟

والا دکترم گفت تو که غلظت خون داری بهتره اینوفولیک بخوری.گفتم یدوفولیک دارم گفت نه بهتره اینوفولیک بخوری .جذب اینوفولیک بهتر از قرصه واسه شماها..

آره عزیزم نی نی منم پسره😍😍😍

ای جووونم...😍خداحفظش کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت برم.ان شاء الله که اینطور بشه... ولی زینب جون اصلا علائم ندارم.انگار نه انگار که من انتقال د ...

سارا جون منم 8روز اول هیییییچ علائمی نداشتم ..کاملا عادی بودم..فقط خیلی گشنم.میشد😂انشاءالله ک.مثبت ایندفعه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم، میشه آدرس رو واسم بفرستی. ممنون 😍