2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاراجان نگران هچینگ نباش، با لیزر به صورت کنترل شده روی پوسته جنین یه خراش میدن تا راحت تر از اون جا ...

زینب جان خیلی تاثیر داره تو مثبت شدن؟ اگه خیلی موثره انجام میدم بیمم پوشش میده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام بچه ها خوبین؟

من قراره هیستروکنم.منتظر پریودیم

اصلا از دکترم نپرسیدم کی برام انتقال میده.گفت پریود شدی بیا برا هیسترو

الان واسم سوال شده ک ممکنه بعد هیسترو انتقال بده؟ یعنی همین سیکل؟ یا با پریودی بعداز هیسترو انتقال میده؟

به سلامتی عزیزم😍😍😍

قربونت عزبزم...انگار جنسیت نینیت مشخص شده😍رنگ تیکرت تغییر کرده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم عالی ترین روش همین دابل iui هست تو تاپیک هر بری اغلب مامان ها همین دو مرحله ایی بودن

آخه می دونی زینب جون من اون دفعه خیلی اذیت شدم آخرسرم که گفتن یا خودتو از ترس سفت کردی یا دهانه ی رحمت تنگه😥بخاطر همین از ترسم می گفتم کاشکی یبار بود حداقل...اما الان که شما گفتی دیگه قانع شدم هرچندبارم باشه تحمل می کنم 😄😍

عزیزم میتونی تو نت ی جا رو پیدا کنی ک سیسمونی کامل رو داره..باماشین بری اونجاهم راحت روصندلی بشینی ت ...

عزیزم همون سیسمونی رفتین ک بهم آدرس دادین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نیوا جون خودت خوبی؟میخای خاکستری رو صدا بزنی 66نداره دیگه دکتر براتو مشخص کرده تاریخ؟برا من دیروز گ ...

۲۶ آبان میشه چن هفتت ؟ دیر نیست ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود