2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

گرید بی خوبه؟

میترسم دسشویی برم یا سرفه بزنم ساعت۱۰انتقال دادن برام فعلا همین یزد موندم تا فردا صبح بریم سمت شهر خودمون ک ۷ساعت راهه درد زیر شکم دارم طبیعیه ب نظرتون 

چیا بخورم خوبه

گرید بی خوبه؟ میترسم دسشویی برم یا سرفه بزنم ساعت۱۰انتقال دادن برام فعلا همین یزد موندم تا فردا صبح ...

بسلامتی عزیزم..انشاءالله دوهفته دیگه جشن مامان شدنت...نگران.سرفه و دسشویی هم نباش. اینچیزا هیچکاری ب جنین نداره..جنین تو رحم هست و جاش امنه😇

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه.ها... من دکتربودم...تاریخ زایمان برام گذاشت 26آبان😍تیکرم 10روز افتادجلوتر😇

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش عزیزم منم قبل انتقال یه تا کیست سمت راستم داشتم یکیش 15 میلی بود همون بوسرلین رو ادامه دا ...

منم پریودم حجمش خیلی کم بود و با دو روز تاخیر شروع شد.یعنی واقعا ازبین میبردش؟

راستی برام عمق رحم رو هم اندازه گرفتن فقط شنیدم گفت چهار و هشت.این یعنی چی؟ خیلی هم درد داشت 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها سلام تا حالا کسی بوده که ک لترزول خورده برای اقدام طبیعی؟؟؟؟ میتونه کمکم کنه؟؟؟ ایا وقتی همر ...

سلام محیا جان

دکتر نصر به من سه دوره لتروزول داد .گفت امپول ازادسازی نمیخاد.فقط اقدامتو داشته باش

اما پورمطرود هم لتروزول داد هم دگزا.میرفتم سونو وقتی فولیکولام به سایز نرمال میرسید بهم امپول ازادسازی میداد.

نصر روزی سه تا داد.پورمطرود روزی دوتا با دوتا دگزامتازون.

کلومیفن از لتروزول ضعیف تره.خواهرم با کلومیفن باردارشد همون ماه اول

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم پریودم حجمش خیلی کم بود و با دو روز تاخیر شروع شد.یعنی واقعا ازبین میبردش؟ راستی برام عمق رحم ر ...

سلام عزیزم خوبی؟امروز نوبت دکتر داشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حتما ازش بپرس عزیزم. اما یه پزشک بهم گفت اوایل بارداری ویتامین د نباید مصرف بشه. کاش زودتر زنگ بزنی ...

به منم گفتن از روز انتقال دیگه ویتامین دی رو قطع کن

سلام عزیزم خوبی؟امروز نوبت دکتر داشتی ؟

سلام .آره عزیزم.سونو شدم یه کیست ۱۷ میلی داشتم.گفتن فعلا تا یکشنبه سینافکت رو ادامه بدم تا کوچکتر بشه.یکشنبه باز برم سونو که اگه کوچیک شده داروهای اصلی رو برام شروع کنن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام .آره عزیزم.سونو شدم یه کیست ۱۷ میلی داشتم.گفتن فعلا تا یکشنبه سینافکت رو ادامه بدم تا کوچکتر بش ...

کیست برای چی؟تا حالا داشتی؟انشالله که تا اون موقع ازبین میره،میگم همسرت هم آزمایش داد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گرید بی خوبه؟ میترسم دسشویی برم یا سرفه بزنم ساعت۱۰انتقال دادن برام فعلا همین یزد موندم تا فردا صبح ...

به سلامتی عزیزم

منم دوسه روزه انتقال دادم

درد زیر شکم دارم گاهی..

من این دو سه روز جوجه و ماکارونی و سوپ خوردم بیشتر.تغذیه معمولی دارم.چیزی نگفتن تو بیمارستان راجع به تغذیه.فقط گفتن مراقب باش یبوست نگیری و یه شربت معده دادن بهم

ای جانم به سلامتی 😍😍😍😍😍

قربووونت عزیزم😚🌸