2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ساغر عزيز سلام شما با دكتر رزاقي تو ابن سينا ويزيت شدين؟

نه مطب رفتم  میگن میخاد دوباره بره کانادا که☹☹☹

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حوري ميتونم نتيجه بگيرم؟😭نميدونم واقعا برم پانكچر شم بازم؟ برم اهدا؟ خدا منو دوست نداره واقعاً ...

عزیزم دیدی راجب تو چی به افشان گفتم 

اندازه ایی که برای هومت دلم روشن بود واسه شما هم روشنه که زود مامان میشی 

اصلا ایشالا اسباب کشی برات پیش بیاد بری خونه بزرگتر، حواست پرت بشه همون ماه حامله شی 

من که میدونم مشکل اصلیت استرسه، بعد از بارداری اول اگه خدا چند بار سورپرایزت نکرد

اهدایی دیگه چیه آخه

من هنوز اون صحبت های جنین شناس که گفته پول فلان پلیت میشه این قدر و این چیزا تو کتم نرفته

٥شنبه ها هستن؟

زنگ بزن  ببین جواب میدن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
این به نظرم خیلی خوبه. شانست بالا میره خب

اتفاقا برام سواله چرا برای همه این کار رو نمیکنن واقعا درصدش میره بالاتر

چون خود iui کار سختی نیست حالا دوبار انجام بشه هم ضرر نداره، نمی‌فهمم چرا اغلب یک مرحله انجام میدن 

بعد شما برا زایمان  دکتر انتخاب کردید کدوم بیمارستان بهتره و کدوم پزشک .دوستان لطفا نظرات و تجر ...

گلم خواهر شوهرم با دکتر مریم اشرفی بود، ‌‌‌ خیلی راضی بود، روز بعد عمل رفت حموم چون محل برش روی خطوط شکم موند جاش نمونده

میگفت تا یه مدت هم با شماره شخصی خودش تماس می‌گرفته و حالش رو میپرسیده، از نظر وضعیت بعد از عمل

نميدونم والله يعني واسه ما كه سنمون بالاست عليرغم بلاست شدن جنين بازم هچينگ لازمه چون پوسته ضخيمه؟!& ...

تاراجان نگران هچینگ نباش، با لیزر به صورت کنترل شده روی پوسته جنین یه خراش میدن تا راحت تر از اون جا بیرون بیاد و لانه گزینی کنه

سلام خواهرهای خوبم.من امروز آزمایشم مثبت شد.خدای بزرگ به من لطف کرد و معجزه اش رو نشونم داد.لحطه ای که برگه آزمایش رو دیدم خدا رو شکر کردم و از خدا خواستم هرکسی تو این راه قدم میزاره در کوتاهترین زمان ممکن به لطف خدا نتیجه مثبت بگیره وهر کسی هم که بارداره و مامان شده خدای مهربون اون و نی نی رو در پناه خودش قرار بده.از همه دوستانی که به من لطف داشتن و من حقیر رو دعا کردند تشکر میکنم.

حلال کنید بخاطر اینکه استرس نگیرم احتمالا چند روزی به این تاپیک سر نزنم ولی حتما دوباره سر میزنم چون اینجا رو خونه خودم میدونم.ممنون🌹🙏

تهران هنوز سزارین اختیاری هست💪💪💪💪

نه دوستم دی زایمان داشت پدرش دراومد بچه رفت هفته ۴۱ تا بزور دکترش اونم ۱۱ شب تو بیمارستان مردم سز کرد 

خودش کلا مراقبتهاش چمران بود اما سز نکردن براش