2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
باشه پس میگم شوهرم راضی نیست  با خودش ادامه میدم اگه بمونه  ایران ..ممنون ازت عزیزم  ...

قربونت عزیزم ان شاالله شما هم زودی مامان بشی

اینجا به خاطر زمان زیاد و رابطه دوستی و همدلی خیلی خوبه 

ولی اول نظر دکتری که بهش اعتماد کردی شرط هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شماره مطب ندارم شما مطب رفتی؟ همون مطب قبلیشون هستن 

اره 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من شماره مطب ندارم شما مطب رفتی؟ همون مطب قبلیشون هستن 

زنگ بزن یه شماره همراهم میده   ...به اونم میتونی زنگ بزنی  ....بزن نت شماره مطبشو میاره دزاشیب   تجریشه  ادریش

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زنگ بزن مطب   الان   بهم بگو چیشد   ...

عزیزم میشه اگه  یه شماره ای چیزی داری بدی از مطب ...منشی مطبش یا گروهی خدایا خودت نجاتمون بده از این دربه دری😥😥😥😥

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون

[QUOTE=106970642]عزیزم میشه اگه  یه شماره ای چیزی داری بدی از مطب ...منشی مطبش یا گروهی خدایا خودت نجاتمون بده ا ...[/QUOTEچرا نمیزنی تونت  اولش ۲۲   اگه پیدا نکردی  میدم بهت ..من از نت برداشتم 

عزیزم میشه اگه  یه شماره ای چیزی داری بدی از مطب ...منشی مطبش یا گروهی خدایا خودت نجاتمون بده ا ...

۲۲۷۲۹۷۵۲

زینب عزیز،منتظرم بودم ک جواب بدی برم آمپولمو بزنم،اینقد بهت اعتماد داشتم ک زنگ نزدم از مرکز نپرسیدم گفتم ول کن خانم دکتر زینبی هست😂😂😂😉😉😉رفتم یه آمپول رو زدم یکی دیگه رو گفتی فاصله بنداز میرم شب میزنم،من ترسو هستم عرضه آمپول زدن ندارم😂😂😂😂میگم زینبی جون سرما خودم خشک کننده ک بخورم اشکال نداره اثر آمپولا از بین نمیره!خندن نگیره از سوالم😂😂😂

سلام من روز پنج انتقالم لطفا راهنمایی کنید و انرژی مثبت بدید 20سالمه بار اولمه دوتا انتقال دادم گرید ...

عزیزم شما همین الانشم مامانی 

بعدش هم چون سن و سالت کمه کلی بچه با غافلگیری خدا بهتون میده😍😍😍😍

خواهشا تجربه ای راهنمایی دارین بهم لطف کنید و بگید اجرتون به امام حسین 

گلم کار خاصی لازم نیست فقط استراحت مطلق نباش 

از تغذیه تا فعالیتت همه چی مثل قبل انتقال باشه کافیه

تو الان مامانی عزیزم، ریحانه بهشتی بخون

عزیزمی، کمترین کاری که از دستم بر میاد  بهت حق میدم عزیزم، دو بار پانکچر بی نتیجه داشتی خیلی س ...

چه حوري ميتونم نتيجه بگيرم؟😭نميدونم واقعا

برم پانكچر شم بازم؟ برم اهدا؟ خدا منو دوست نداره واقعاً لح شدم

...
@خاکستری66   سلام عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟میگم دکتر زمان زایمانتو مشخص نکرده هنوز؟

نیوا جون خودت خوبی؟میخای خاکستری رو صدا بزنی 66نداره دیگه

دکتر براتو مشخص کرده تاریخ؟برا من دیروز گفت 26ابان عملت میکنم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹