2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
روژان جون کاش بگی حتما برات هچ کنن.

ليلا جون فكر كنم خراش آندومتر و انتقال جنين بلاست شانس مثبت شدن رو بيشتر از هركار ديگه اي بالا ميبره چون در اون شرايط جنين آماده چسبيدنه و بستر هم فراهم شده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
٣٣سال دخيره ٣/٨ شما چن سالته؟ ذخيرت چنده؟

شما جای بچه من حساب میشی ، هم وقت داری هم جوونی هم ذخیره ات خوبه. من 41 سالمه( جای مادربزرگتم خخخ) پارسال هم ذخیره ام 2/8 بود. دکتر طاهری پناه برام دوباره آز ذخیره نوشته که تو این دوره ام باید برم بدم. البته همه آزهای هورمونی. راستش دیدمش اصلا آرامش گرفتم، هم صبوره هم باسواد. بهم پیشنهاد پی جی اس هم داده گفت اینجوری مطمئنیم که جنین سالم رو انتقال دادیم، گفت هچ هم میکنیم، چسب هم استفاده میکنیم، قبلش هم دارو میدم رحم آماده شه. آهان راستی هیسترو هم قراره بکنه. خدایی دارم فکر میکنم چرا با این ذخیره به اهدایی فکر میکنی آخه؟ آهان یه چیز دیگه که دلگرمم کرد روزی که رفتم برای ویزیت، 95 درصد مراجعینش باردار بودن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم چقدر بالاست؟ ظاهرا اگه اختلافش با رنج نرمال زياد نباشه توصيه به سرم نميكنند  ديروز دكترم ...

والا من تا حالا سقط نداشتم اما چون حس کردم مشکل ایمنی دارم رفتم زرنانی برام نوشت جوابش بردم پیش دکتر کتابی و رزاقی نشون دادم حدود ۱۸۰ هست

کتابی گفت برو غدد و حرفی از سرم نزد

اما رزاقی گفت اگه مثبت بشی حتما سرم میخوایی

ليلا جون فكر كنم خراش آندومتر و انتقال جنين بلاست شانس مثبت شدن رو بيشتر از هركار ديگه اي بالا ميبره ...

تارا جون آخه من یه چند تا مقاله خوندم، از جنین شناس هم پرسیدم، ظاهرا جنین های بلاست با اینکه پوسته نازکتره اما سخت تر هست. واسه همین میگن بهتر بلاست ،هچ بشه که جنین راحت تر ازش بتونه بیاد بیرون، البته هیچ چیزی صد در صد نیست

لي لا شما رو دكتر رزاقي كجا ويزيت كردن؟؟؟ من احتياج دارم ايشونو ببينم، چ جوري ميتونم سريع وقت بگيرم؟ ...

عزیزم دکتر رزاقی توی ابن سینا میشینه ولی روزشو نمیدونم.زنگ بزن بپرس

ليلا جون فكر كنم خراش آندومتر و انتقال جنين بلاست شانس مثبت شدن رو بيشتر از هركار ديگه اي بالا ميبره ...

خاک بر  سر این  دکترا  به خدا  موندم  چیکار کنم  بهش میگم  پی ار پی کنم  تزریق  خون به رحم  میگه  اگر بخوای  انجام  میدیم  حالا یا هچ یا  پی ار پی   نمیدونم   چیکار کنم  😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسي  واقعا؟ شما تا حالا لترزول خوردي؟ چن ماه ميشه پشت سر هم خورد؟

بله

ممکنه اون دوره بدنت جواب نداده باشه

دکتر به من فعلا لتروزل نداده خودمم تمایلی ندارم استفاده کنم چون همین طوری ذخیرم کم هست

عزیزم  اتفاقا  تو اینترنت  خوندم  چون  من رویان  میرم  بگم   ...

فکر کنم دویست سیصد هزار تومن. باز دقیق نمیدونم. اگرم نشد استرس نداشته باش، چون تو این پنج تا بالاخره دوتاش که دلشون میخواد بهت بچسبن

والا من تا حالا سقط نداشتم اما چون حس کردم مشکل ایمنی دارم رفتم زرنانی برام نوشت جوابش بردم پیش دکتر ...

تا حالا چندبار انتقال منفي داشتي عزيزم؟

رنج نرمال آزمايشگاه چند بود؟ 

چون مال 8 بود و رنج نرمال آزمايشگاه حدود 6 تو آزمايشگاه بيمارستان پارس

دكترم گفت سرم لازم داري اختلافش زياد نيست

فدااات روژان جون. مرسی از دلگرمیت. آره خودمم به همین نتیجه رسیدم

موفق باشی  عزیزم  واقعا  با این مشکلات  و هزینه  ها  ایشالا  زودتر نتیجه  بگیریم  هر وقت  میرم  مطب ۷۰  تومن میدم  اون ماه  تا مرحله  انتقال  پیش رفتم  ولی چون  تیروئید پرکار شد  کنسل کردم حالا  گفتن  جواب  آزمایشت  خوبه  اون ماه  کلی پول  ویزیت  این ماه  همین   من فقط امیدم  همین  ۵ تاست😔

تارا نصر ك ب همه ميگه اهدايي ايا ادم اهدا كننده ش هم داره خودش؟ اهدا كننده مورد اعتماد از كجا ميشه پيدا كرد

...
تارا جون آخه من یه چند تا مقاله خوندم، از جنین شناس هم پرسیدم، ظاهرا جنین های بلاست با اینکه پوسته ن ...

نميدونم والله يعني واسه ما كه سنمون بالاست عليرغم بلاست شدن جنين بازم هچينگ لازمه چون پوسته ضخيمه؟! 

خسته شدم اينقدر فكر كردم به اين داستانا 

خدايا راه مارو كوتاه من وقت نداريم

فکر کنم دویست سیصد هزار تومن. باز دقیق نمیدونم. اگرم نشد استرس نداشته باش، چون تو این پنج تا بالاخره ...

اگر ۳۰۰  تومن  باشه  من از خدامه  هر کاری  لازم انجام  بدم   خودم  امیدوارم   جواب  میگیری ۴ سال  امسال  اگر بده  دیگه  هیچی  نمیخوام  ازش

از هیسترسکوپی  و عکس  رنگی  چند سال با دارو و آمپول  اخرشم  آی وی اف   خدایا  خودت  جواب حرکتامونو  بده  ناامیدم  نکن 

شما جای بچه من حساب میشی ، هم وقت داری هم جوونی هم ذخیره ات خوبه. من 41 سالمه( جای مادربزرگتم خخخ) پ ...

كجاست اين دكتر؟ اسمشم نشنيدم، ميشه درباره ش اطلاعات بدي؟ چه طوري ميشه وقت گرفت و كجا كاراي اي وي اف رو انجام ميده؟ كدوم بسمارستان يا مركز؟

...