2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
دو تا جنين گريد بي و سه روزه بودن فرش بودن ممنون عزيزم دعا كنيد فردا آزمايشمم مثبت بشه و تيترش خوب ب ...

ایشالا که مثبت

منم ۳ تا  ۵ روزه  می خوام  بزارم  هفته  دیگه واسم دعا کن ۴ سال  منتظرم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم  از توالت  فرنگی  استفاده  کن  و  پله بالا و پایین  نکن کار ...

مرسی انشالله دفعه دومت میگیره و باردار میشی 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من با لترزول فقط يك تخمك دارم، فقط سايزش گنده تر ميشه زودتر،  بازم هدر ميره؟ به طور عادي ششم ...

ببین من درست وغلطش رو نمیدونم، اما دو ماه پیش یه متخصص زنان بهم گفت اگه بتونیم لوله ات رو باز کنیم بهت لتروزول میدیم که هرماه شانست بره بالا، گفتم تا چند وقت گفت تا یکی دوسال، تا وقتی باردار شی. اما یه متخصص دیگه بهم گفت بیخود ذخیره ات رو هدر نده مستقیم میکرو کن حتی اگه لوله ات باز هم شد. حالا من نمیدونم ذخیره شما چنده. البته من به واسطه سنم دکتر گفت دیگه معطل نمون. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ایشالا که مثبت  منم ۳ تا  ۵ روزه  می خوام  بزارم  هفته  دیگه واسم دعا ...

انشالله من سید هم هستم انشالله آقا امام حسین کمکت کنه 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
خب من با لترزول فقط يك تخمك دارم، فقط سايزش گنده تر ميشه زودتر،  بازم هدر ميره؟ به طور عادي ششم ...

آهان راستی یه چیزی، دکتر طاهری پناه به شدت برای کیفیت تخمک و همچنین اسپرم روی مکمل پودر پروکسید تاکید داره. 

سلام زینب جون خوبی

من هفته بعد پنج شنبه ۱۸ مهر  غربالگری دارم .ایا همون روز جوابش میاد ؟ سلفری تو چ شرایطی نوشته میشه اون تشخیص دکتره ؟ اخه دکترمم تا ۲۷ مهر یعنی ده روز بعدش نیست به من وقت اخر ماه دادن اما اون موقع برا دیدن ازمایشات غربالگری دیر نباشه اگه سلفری بخواد چی . 

@زینبی_بابا    

بچها من دکترم دو مرحله  آی یو آی انجام میده یعنی دو روز پشت هم ، شماها هم دومرحله ای بودین ؟همش ...

این به نظرم خیلی خوبه. شانست بالا میره خب

روژان جون کاش بگی حتما برات هچ کنن.

عزیزم  اتفاقا  تو اینترنت  خوندم  چون  من رویان  میرم  بگم  قبول  میکنن آیا  و از گرید  جنین ها  خبر  ندارم  من ۹ تا  داشتم  ۲تا از جنین ها  همون  اول از بین رفت  ۲تا واسم  انتقال  دادن  که نشد حالا ۵ تا  مونده  تمام  امیدم  این  ۵تا  چون اگر نشه  میدونم  همسرم  دیگه همکاری نمیکنه   و هم به خاطرهزینه ها

به دکترم  بگم  یا  به بیمارستان  و اینک   در قبالش  پول  میگیرن  ؟

بعد شما برا زایمان  دکتر انتخاب کردید کدوم بیمارستان بهتره و کدوم پزشک .دوستان لطفا نظرات و تجربیاتتون و در اختیار ما بگذارید .چون بعضیها هم واقعا دستشون سبکه و هم جای بخیه ای میگن بعدا نمیمونه 

انشالله من سید هم هستم انشالله آقا امام حسین کمکت کنه 

مرسی خانم  گل توکل  به خدا  واسم دعا کن  واستون  خیر  خوش بیارم 😍🙂

ببین من درست وغلطش رو نمیدونم، اما دو ماه پیش یه متخصص زنان بهم گفت اگه بتونیم لوله ات رو باز کنیم ب ...

دوخدر  جون  سریع  برو  سراغ  میکرو  یه خانم  بود  تازه  با یه لوله  با میکرو  اولین بار  حامله شده  بود   وقت  تلف  نکن  😘