2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
روز پانزده انتقال

يلدا عاليه عالي، ببين از اين كمترم بتا نرماله چه برسه به اين ك نزديك دويسته خب عاليه ديگه، ببين من قبلا تو تاپيك بارداري طبيعي بودم اين بتا رو خيليا با بارداري طبيعي داشتن هفتاد هشتاد هم داشتن روز ١٤، ببين يه چيزي ميگم نميخوام بترسونمت ولي خب ميخوام حواست باشه ببين هركي گير بيخود ب عدد بتاش داده در واقعه انگار فرو رفتن تو دام استرس رو استارت زده كه شروعش با خودته ولي استاپ كردنش زياد ديگه دست خودت نيس، بزار كنار اين حرفا رو فقط برو شاد باش تا شكرگذار بوده باشي وگرنه استرس كفران نعمته

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یکبار آی وی اف کردم  کلا سه تا تخمک یه جنین ضعیف تشکیل شد که اونم منفی شد ماه بعد ا ...

حتما برو زرناني به احتمال خيلي زياد اونم ميگه سرم بگير چون چند برابر رنج نرمال هست سرم رو بايد بگيري 

ولي دفعه بعد خاستي بري تخمك كشي قبلش حتما دو ماه اووبست بخور و رويال ژلي ب كمپلكس و زينك و كيوتن

انشالله اينبار جنينهاي عالي تشكيل بشه برات عزيزم چند سالته؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
يلدا عاليه عالي، ببين از اين كمترم بتا نرماله چه برسه به اين ك نزديك دويسته خب عاليه ديگه، ببين من ق ...

خيلي ممنون عزيزم مرسي از دلداريت ممنونم ميخوام خيلي خوشحال باشم ولي انقدر تواين دوسال نااميد شدم كه به خودم ميگم وايستا تا شنبه تكرار كن بعد بگو

حتما برو زرناني به احتمال خيلي زياد اونم ميگه سرم بگير چون چند برابر رنج نرمال هست سرم رو بايد بگيري ...

ممنون عزیزم

فعلا دارم مکمل میخورم

اووبوست چن ماه میشه پشت سر هم خورد؟

۳۷ سال

سلام دوستان خوبید؟ من نذرکرده بودم که انشاالله این انتقالم مثبت شد واسه چهل تا منتظر نی نی ایه الکر ...

سلام عزیزم.

چه نذر خوبی....

برای من هم دعا کن. یکشنبه باید آزمایش بدم. دعا کنید منم بعد از ۵ سال تلاش و انتقال های پشت سر هم این دفعه نتیجه بگیرم

تارا وقتي جنيني داري ك اولش بگيره چرا بايد ب اهدايي فك كني؟؟؟؟ چ گيري هم ب سن دادي كاش نزديك بودي حس ...

محيا جون خيلي سنم كمه سه سالم تو گذاشتي روش  من 45 سالمه ((:

والله من گير ندادم به سنم بخدا اين دكترا از روزي من اين پروسه شروع كردم با پتك سن هي ميكوبن تو سر من حيت باردار شده بودم باز ماماها با تعجب ميگفتن تخمك خودته؟! اينقدر گفتن تا چشمم زدن
فكر كنم خودشون اين چيزارو چك ميكنن كه طرف تو خانوادش مشكل ژنتيكي نباشه بازم بپرس 

ممنون عزیزم فعلا دارم مکمل میخورم اووبوست چن ماه میشه پشت سر هم خورد؟ ۳۷ سال

دقيق يادم نيست دكترم گفت دو ماه بخور يا يكماه ولي من دو ماه خوردم

سنتم زياد نيست اصلا ivf براي همين سنهاست ديگه

سلام عزیزم. چه نذر خوبی.... برای من هم دعا کن. یکشنبه باید آزمایش بدم. دعا کنید منم بعد از ۵ سال ت ...

ایشالا  عزیزم   منم ۴ سال  دنبالشم  خدایا  خودت  نظر  کن 😔😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم برات روزهای آرومی رو با سلامتی خودت و نی نیت آرزو میکنم. زینب جون گفتن شما دکتر طب سنتی خوب سر ...

سلام ممنون عزیزم. ان شالله همچین روزای هم برا خودتون

عزیزم اون کارتی که ازشون داشتم همرام نیست ولی یادمه ادرس و ایناشو برای یکی از بچه های همین تاپیک فرستادم. نمیدونم کدوم بودم

الان رفتم تو نت براتون سرچ کردم عکسشو براتون میفرستم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان خوبید؟ من نذرکرده بودم که انشاالله این انتقالم مثبت شد واسه چهل تا منتظر نی نی ایه الکر ...

عزيزم شما به سلامتي دوقلو دارين ؟ سركلاژ شدين ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هومت جان تبریک میگم بارداریتو...به سلامتی و خوشی بغل بگیری معجزه ی شیرینتو 😘😘من دلم روشن بود که طب ...

قربونت عزیزم😘😘😘😘😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دقيق يادم نيست دكترم گفت دو ماه بخور يا يكماه ولي من دو ماه خوردم سنتم زياد نيست اصلا ivf براي همين ...

آخه تارا جان هردومون مشکل داریم

اصلا نمیخوام انرژی منفی بدم

توکل به خدا‌انشالله هممون نتیجه بگیریم