2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعني مثبته آخه آزمايشگاه گفت پايينه دوباره بايد تكرار بشه؟

روز چند انتقالت از دادی؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خسته ام محيا جون فقط ميخام اينبار مثبت بشمو بمونه چون همين يك بسته جنينو دارم و واقعا ديگه فرصتي ندا ...

تارا وقتي جنيني داري ك اولش بگيره چرا بايد ب اهدايي فك كني؟؟؟؟ چ گيري هم ب سن دادي كاش نزديك بودي حسابي ميزدمت😆😢😅 عزيز ب سن نيس ك، ميبيني ك ١٤سال ازت كوچيكتر ذخيرمم بد نيست ميگن تخمك كيفيت نداره😔ولي شما جنين نرمال برات تشكيل ميشه ب حمدالله، خب پس به وضوح ميبيني كه ب سن ربطي نداره پس گير نده ب سن و سال، ذهنتو رها كن انتقالتو بده، مثل بقيه، شرايطت عاديه

من دارم دق ميكنم كلي با خودم كلنجار رفتم كه لوس بازي درميارم واس اهدايي، فقط مشكلم اينه كه نميدونم بايد كجا برم و ب كي اعتماد كنم از كجا ميفهمم طرف فاميل درجه يك مشكل دار نداره؟

...
يعني مثبته آخه آزمايشگاه گفت پايينه دوباره بايد تكرار بشه؟

ازمايشگاه غلط كرد، خييييلي هم عاليه التماس دعا براي من داغون هم از خدا كمك بخواه ازش برام ني ني بخواه تلف شدم

...
ازمايشگاه غلط كرد، خييييلي هم عاليه التماس دعا براي من داغون هم از خدا كمك بخواه ازش برام ني ني بخوا ...

خدا شاهده با ذخیره سه یه بار دیگه بگی اهدایی خودم دار میزنم

من اگه ذخیرم سه بود هر شش ماه میزاییدم

خدا شاهده با ذخیره سه یه بار دیگه بگی اهدایی خودم دار میزنم من اگه ذخیرم سه بود هر شش ماه میزاییدم

واي الهي ك دلت شاد بشه، هم خنديدم هم گريه كردم به خدا دارم مريض ميشم روحيه مو باختم ب زور سرپام، اخه چيكار كنم خب دوبار پانكچر شدم ميگن اهدايي برو😭😭😭چ خاكي بريزم؟😭خداي من

...
آره عزیزم مگر اینکه کیست مقاوم باشه، مال منم باورم نمیشد کوچیک شده بود در حد 10 میلی که دکتر گفت اوک ...

خب شما واسه انتقال میخواستین دارو بخورین.من تخمک کشیه.داروهای تحریک تخمک گذاری هم باعث بزرگتر شدنش میشن.از لحاظ تغذیه یا چیزای دیگه چکار باید بکنم که کوچیک بشه؟ خوردن گرمیجات تاثیر داره؟ پیاده روی و آب زیاد چی؟؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره عزیزم مگر اینکه کیست مقاوم باشه، مال منم باورم نمیشد کوچیک شده بود در حد 10 میلی که دکتر گفت اوک ...

از لحاظ تعذیه ای یا شرایط دیگه چیزی هست که بتونه باعث کوچیکتر شدنش بشه؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
كجاست اين دكتر؟ اسمشم نشنيدم، ميشه درباره ش اطلاعات بدي؟ چه طوري ميشه وقت گرفت و كجا كاراي اي وي اف ...

بیمارستان عرفان نیایش. رفتم پیش پروفسور حسینی( جنین شناس) از آشناهامون هستن. بهمون گفتن اگه یه پزشکی میخواین که هم وقت بذاره هم باسواد باشه من دکتر ربابه طاهری پناه رو معرفی میکنم. الحق و والانصاف که درست هم گفتن. حتی آخرش به من گفت برو سرچ کن، سوالاتت رو بنویس که یادت نره دفعه بعد با خودت بیار که جواب بدم. الکی هم دارو نمیده، هم شرایط رحم رو درست میکنه هم کیفیت جنین رو و هم جذب رحم برای لانه گزینی. قشنگ هم برات توضیح میده که چی خوبه اما از خودتم میپرسه که خودت هم اگه نظری داری بررسی کنه. من ازش خوشم اومد راستش، به نظرم آدم متعهدی اومد، گفت نمیشه که هی دارو بدم تخمک بگیرم بدون بررسی، هی منفی بذارم لای پرونده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نميدونم والله يعني واسه ما كه سنمون بالاست عليرغم بلاست شدن جنين بازم هچينگ لازمه چون پوسته ضخيمه؟!& ...

پوسته نازک میشه اما سخت تر هم میشه.اصلا فقط جنین بلاست رو تا جایی که میدونم هچ میکنن. البته اگه درست گفته باشم. عزیزم ربطی به سنمون فکر نکنم داشته باشه

ازمايشگاه غلط كرد، خييييلي هم عاليه التماس دعا براي من داغون هم از خدا كمك بخواه ازش برام ني ني بخوا ...

حتما عزيزم حتما اگه خدا قابل بدونه حتما دعا ميكنم براي همه منتظراي ني ني خودم دوسال كشيدم ميدونم چقدر سخته خيلي😞😘🥰😍

موفق باشی  عزیزم  واقعا  با این مشکلات  و هزینه  ها  ایشالا  زودت ...

امیدت به خدا باشه. ایشالا که بهتر از تصوراتت جواب بگیری عزیزم. خدا هم بزرگه هم ارحم الراحمین. همسرتم طفلی حق داره، خدایی خیلی هزینه ها بالاست. به قول همسر من این هزینه ها تازه تا لانه گزینی هست، حالا بعدش تازه شروع هزینه هاست، سونو و ان تی و زایمان و غربالگری و ......