2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نميدونم والله يعني واسه ما كه سنمون بالاست عليرغم بلاست شدن جنين بازم هچينگ لازمه چون پوسته ضخيمه؟!& ...

تارا به شما يا ب كس ديگه يا ب سن و سال ربطي نداره معمولا مراكز خودشون هچينك ميكنن اصلا شما چرا بهش فك ميكني؟

...
تارا نصر ك ب همه ميگه اهدايي ايا ادم اهدا كننده ش هم داره خودش؟ اهدا كننده مورد اعتماد از كجا ميشه پ ...

اره همه دكترا يكسري دلال دارن كه اونا اهدا كننده رو هماهنگ ميكنند تو گاندي زياد ديدم جاهاي ديگه هم هستن 

فقط از خدا ميخام كارمون به اهدايي نكشه 

ديروز به دكترم گفتم ممكنه سقط بخاطر سنم بوده و نظرتون چيه ديگه پانكچر نكنم اهدايي بگيرم؟ گفت البته فاكتور سن رو داري ولي اينقدر سقط زياد شده كه نميشه گفت الان ايسن سقط بخاطر سنته يا مشكل ديگه يعني جوري شده كه هركي با ذوق و شوق مياد مطبم ميفهمه بارداره ميگم خدايا اينو نااميد نكن بچش بمونه براش! گفتم چرا؟ گفت عوامل محيطي مثل زباله هاي اتمي وآلودگي... باعث ميشند احتمال سقط بالا بره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا به شما يا ب كس ديگه يا ب سن و سال ربطي نداره معمولا مراكز خودشون هچينك ميكنن اصلا شما چرا بهش ف ...

خسته ام محيا جون فقط ميخام اينبار مثبت بشمو بمونه چون همين يك بسته جنينو دارم و واقعا ديگه فرصتي ندارم 

خسته ام محيا جون فقط ميخام اينبار مثبت بشمو بمونه چون همين يك بسته جنينو دارم و واقعا ديگه فرصتي ندا ...

عزیزم  من شنیدم  اونایی  که سقط  مکرر  دارن  پی ار پی  خوبه  براشون  تزریق  خون تو رحم   ایشالا  که  جواب بگیری 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

سلام دوستان خوبید؟

من نذرکرده بودم که انشاالله این انتقالم مثبت شد واسه چهل تا منتظر نی نی ایه الکرسی بخونم..دوستای عزیزم لطفا اسمتونو بدید براتون بخونم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام دوستان خوبید؟ من نذرکرده بودم که انشاالله این انتقالم مثبت شد واسه چهل تا منتظر نی نی ایه الکر ...

منم بگذار تو ليستت عزيزم خدا دوقلوهاتو برات نگهداره 

جنسيتشون مشخص شده؟

منم بگذار تو ليستت عزيزم خدا دوقلوهاتو برات نگهداره  جنسيتشون مشخص شده؟

چشم حتما...انشاالله...اره دوتا دخمل همسان

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام رفتم آزمايش بتام 189 بود نميدونم خوبه يا بد

عالیهههه مبااارکه عزیزم

تا حالا چندبار انتقال منفي داشتي عزيزم؟ رنج نرمال آزمايشگاه چند بود؟  چون مال 8 بود و رنج نرم ...

عزیزم من یکبار آی وی اف کردم 

کلا سه تا تخمک

یه جنین ضعیف تشکیل شد که اونم منفی شد

ماه بعد از آی وی افم بارداری شیمیایی داشتم

اما چون ذخیرم کمه سنمم بالاست دیدم فرصت آزمون و خطا ندارم رفتم آزمایشا رو دادم

دوبار آنتی تی پی او رو تکرار کردم بار اول آزمایشگاه دنا

بار دوم آزمایشگاه سعید

سعید نرمالش ۳۴ هست اما من ۱۸۹

دنا نرمالش ۳۹ مال من ۱۹۸

تی اس اچ هم دو و هشت دهم