2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به دلم افتاده مامانی اینبار

وای خدا کنه همینطور باشه...مرسی عزیزم از روحیه ای که دادی 😍😍😍😍 کلی ذووق

خیلی خسته ام دیگه از دارو درمان.چندبار ای یو ای شدم. یه بار کورتاژ.یه انتقال منفی‌.لاپاراسکوپی.هیستروسکوپی .عوارض هایپری...یعنی درد نیست من نکشیده باشم....التماس دعا گلم💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
کیست برای چی؟تا حالا داشتی؟انشالله که تا اون موقع ازبین میره،میگم همسرت هم آزمایش داد؟

نه والا.هیچ وقت نداشتم.نمیدونم این چی بود دیگه.خودشون که گفتن مهم نیست خودش میره با مصرف سینافکت.نه والا.دیگه کلا گذاشتیم برا روز پانکچر یه دفعه نمونه بده ببینیم چطوره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام محیا جان دکتر نصر به من سه دوره لتروزول داد .گفت امپول ازادسازی نمیخاد.فقط اقدامتو داشته باش ...

ساراجون خدا خیرت بده ممنونم از محبتت

بیین یعنی خواهرت قبلا لترو خورد نتیجه نداد ولی وقتی کلومفین خورد باردار شد؟؟

و اینکه پورمطرود با لترو و دگزا بهت امپول هم میداد؟ یعنی میشه با لترو و دگزا امپولم زد؟؟

و اینکه چند دوره میشه لترو خورد ؟ الان من ماه چهارممه

...
نه والا.هیچ وقت نداشتم.نمیدونم این چی بود دیگه.خودشون که گفتن مهم نیست خودش میره با مصرف سینافکت.نه ...

خوب پس اگر خودشون گفتن مهم نیست،تو هم ذهنت رو درگیرش نکن،انشالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم،برات دعا میکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ساراجون خدا خیرت بده ممنونم از محبتت بیین یعنی خواهرت قبلا لترو خورد نتیجه نداد ولی وقتی کلومفین خو ...

قربونت گلم

فکرکنم عوارض کلومیفن کمتر از لتروزوله.اره خواهرم بعد عکس رنگیش دکترشو عوض کرد بهش کلومیفن داد.و باردارشد همون ماه.

عزیزم چهاردوره لتروزول با دگزا و امپول ازادسازی پورمطرود بهم داد.واسه ای یو ایم بود این داروها...

سه دوره هم نصر داد بهم واسه اقدام طبیعی.که سه تا روزی زیاد بود واسم و هایپرشدم...روزی چندتا میخوری؟

سارا میخوام برم پورمطرود، راحت وقت میده؟

فعلا وایسا ببینیم من بعد لاپاراسکوپیم باهاش باردار میشم 😁 من بعد لاپاراسکوپیم نرفتم پیشش.چون جنینام صارم بودن.

راحت وقت میداد اون موقع که من میرفتم پیشش

من بودم ديگه iuiنميكردم البته بازم ببين دكترت چي ميگه 

همین الان از دکتر اومدیم خیلی اعصابم خورده خیلیییی از دست دکتر و شوهرم ناراحتم انقد که دکتر اصرار کرد به آی یو آی دیگه منم به ناچار قبول کردم شوهرمم که فهمید دکتر نظرش به آی یو آی هست دیگه همش باهام حرف زد سعی کرد متقاعدم کنه که یبار دیگه شانسمونو با آی یو آی امتحان کنیم 😩😤

حالا دارو نوشت از دوم پریودی شروع کنم😣

قربونت گلم فکرکنم عوارض کلومیفن کمتر از لتروزوله.اره خواهرم بعد عکس رنگیش دکترشو عوض کرد بهش کلومیف ...

دو ماه قبل روزی فقط یک عدد، ماه قبل شبی سه تا با دگزا،بدون امپول ازادسازی، الان موندم چ بخورم؟ دکتر هم نیست رفته سفر

حالا من اینا رو میخورم بدون ای یو ای، فایده نداره یعنی؟

...
گرید بی خوبه؟ میترسم دسشویی برم یا سرفه بزنم ساعت۱۰انتقال دادن برام فعلا همین یزد موندم تا فردا صبح ...

اره عزیزم گرید منم بی بود خیلی عالیه و تو مسیر دراز بکش و هر نیم یا یک ساعت یه ذره پیاده شو راه برو🌷🌷🌷🌷🌷مامان شدنت مبارک عزیزم💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فعلا وایسا ببینیم من بعد لاپاراسکوپیم باهاش باردار میشم 😁 من بعد لاپاراسکوپیم نرفتم پیشش.چون جنینام ...

منو تنها نزار باید تصمیم بگیرم ک از فردا چ بخورم دکتر هم ک نیست

...
بچه.ها... من دکتربودم...تاریخ زایمان برام گذاشت 26آبان😍تیکرم 10روز افتادجلوتر😇

خدارو شکر عزیزم خدا حفظتون کنه و انشاللله زایمان راحت و خوبی داشته باشی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم