2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست
چرا انوکسا و آسپرین دارم . برا شما آب دورش چنده ؟؟ برا من هفت هستش و کمه

واسه من تو هفته ٢٠ ٥ بود خيلي كمه آنوكسانو دو برابر كرد . روزي دوتا ميزنم و روزي دوتا آسپرين ميخورم . گفت فهلا بايد همين روند پيش بريم تا ببينيم چي ميشه. دوباره بايد ٢٥ هفته برم ببينم چقدر شده. نگران نباش.بيشتر استراحت كن و نزار زياد گرمت بشه

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه فقط زورم به اونا رسید 😔 باشه از امروز گرمیجات بیشتر میخورم ،ولی زینب جون من همه علامتهای پریو ...

گلم مطمئنی طبعت سرده که تصمیم گرفتی گرمیجات بخوری

البته الان قاعده آور بخور ولی حتما وسط سیکل بعدی که دارو نداری یه سونو کاش بدی ببینی حالت عادی هم ضخامتت بالا هست یا نه 

واسه گرمی و سردی هم یه طب سنتی خوب برو بهتره، هومت جان دکتر طب سنتی خوب سراغ داره 

من از جایی که میرم نه کامل راضی ام نه کامل ناراضی

گلم مطمئنی طبعت سرده که تصمیم گرفتی گرمیجات بخوری البته الان قاعده آور بخور ولی حتما وسط سیکل بعدی ...

اره عزیز طبعم سرده

حالا بهم گفته پریود شدی بیا سونو داپلر تا ضخامت بررسی شه ،حالااونو میرم ببینم چه خبره 

زینب جون واقعا آدم خسته میشه که سالها خودتو بسپاری دست دکترا هرچی اونا میگن انجام بدی آخرش به هیچ نتیجه ای نرسی ،گفتم یه مدتم بیخیال دکتر وگفته هاش ،بیخیال هرچی دارو  ،میخواد پریودبیاد میخواد نیاد،یکمم اصلا حواسم نباشه به این چیزا  مثل بقیه عادی زندگی کنم ،چیو میخوام از دست بدم مگه هیچی ،فقط یه نفسی میکشم

سلام به همه  بچه ها کسایی ک پیش دکتر طرازی سزارین کردین میشه شرح حالتون بعد عمل بهم بگین؟یا ای ...

گلم خواهر شوهرم پیش مریم اشرفی سزارین کرد نیکان روز بعدش راحت رفت حموم، زیر میزی و اینا هم اهلش نبود

دختر خاله م هم با سهیلا عارفي بود خیلی راضی بود، می‌گفت خیلی فرز و سریع بوده 

از طرازی خبر ندارم ولی دوستان میان راهنماییت میکنن 

خودم هم از کادر نیکان خوشم میاد ولی هنوز تصمیم نگرفتم

واسه آمپول هم گلم این دفعه که زدی قبلش نیم ساعت کمپرس سرد بذار، تا 24 ساعت ادامه بده، بعدش شروع کن کمپرس گرم و ماساژ 

دیگه اگر باز هم اذیت میشی چاره ایی نیست شیاف سیکلوژست بذار هر شب 

سلام بچه ها از دیشبه زیر شکمم بیشتر راست سمت پهلو تیر میکشه یه تیر سوزناک تیرمیزنه میسوزه انگار حین ...

سلام عزیزم دقیقا مثل من، سمت راستم یهو تیییییر میکشه و ول میکنه، گفتم اگه ادامه داشت زنگ میزنم میپرسم

عزیزم شما با دکتر ط ر ازی ivf  کردی؟ ابن سینا بودی یا آبان؟ من آبان هیسترو شدم اما ابن سینا خیل ...

گلم بعیده ناراحت بشه  ولی فکر نمیدونم تمام سونو ها چه جور تنظیم میشه با یک دکتر باشی اونو دوستان میان راهنمایی می کنن

من نمی تونم تصمیم‌بگیرم چیکار کنم، تورو خدا همفکری کنین،🤪😁🥰 بیمارای دکتر ط ر ازی ، ابن سینا برم‌ ...

خداییش فکر می کنی یادش میاد چی به چی بوده، کی به کی بوده😁😁😁😁 هر جا راحت تری برو😉😉😉

سلام زینبی جونم خوبی؟حال نی نی وروجک ما چطوره؟ یه سوال داشتم ازت.یکی از دوستام میخواست وارد سیکل ای ...

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه خاله جون

نمیدونم گلم چرا این جور شده حتما سونو بشه ببینن چی بوده علتش، خیلی عجیبه 

سلام.خانوما ۵شنبه انتقال جنین فریز دارم.به دکتر گفتم جای آمپولای پروژسترون همیشه سفت و دردناک میشه. ...

سلام عزیزم به سلامتی 

گلم من از اول کلا آمپول نزدم و فقط شیاف داشتم روزی 2 تا

بعد که لکه بینی شروع شد آسپرينم قطع کردن و به جای شیاف شب دو تا آمپول تا یه مدت بعد دوباره شیاف

واسه جای آمپول هم این مدلی بزنی خیلی خوبه

خودم که 4 شب سمت راست میزدم، 4 شب سمت چپ

بعد جدیدا یاد گرفتم قبل از زدن آمپول کمپرس سرد میذارم حدود 10 دقیقه تا نیم ساعت، بعد از آمپول هم دوباره کمپرس سرد

تو این مدت 4 روز که مثلا سمت راست میزنم، روی سمت چپ کمپرس گرم میذارم و ماساژ میدم این مدلی خیلی خیلی راحت تر بودم

دوستان کممممممممک😩😩😩😩😩 میرم دسشویی میام بیرون دوباره حس ادرار دارم چیکار کنمممممم؟؟الان دوساع ...

عزیزم عفونت ادراری گرفتی احتمال زیاد، آب زیاد بخور برو دکتر

یه چند یورو پیاده شدی رفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️