2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم گفت الان داره میره رو به پریودی ،محض اطمینان مصرف کن  منم اینقد عصبانی بودم که همه داروهام ...

عزیزم دختر گل چرا دور ریختی

نه ببین اگر ضخامت بیشتر بره بالا به صلاح نیست 

فقط سعی کن زعفران و دارچین و آویشن و هر چی قاعده آور هست بخوری زودتر پری بیاد

این بوسرلین(سینافکت) خیلی آدمو بهم میریزه، راستی تا روز 5 داشتی درسته؟ 

دوستان من چیکار کنم از هفته ۶که رفتم سونوی قلب دیگه سونو نرفتم خیلی نگرانم. از اولم حالت تهوع نداش ...

هومت جان خودم میام میزنمتا😁😁😁😁😁 فکرای بد ممنوع حالش خوبه 

منم اینجا و بیرون کلی خبرهای عجیب می‌شنوم و میخونم ولی کنترل میکنم، اگر هم حس کنم نمیتونم کنترل کنم حتما میذارم کنار

برو خدا رو شکر کن تهوع نداری، خیلی بد کوفتیه آدمو نابود میکنه، لیانا قبل جواب آزمایش میگفت من حامله شم تهوع اشکال نداره، الان طفلی خیلی اذیت داره میشه

نی نی مون هم خیالت راحت سالمه

سلام من اومدم با کمال پررویی رفتم مسافرت چند روز اونم با ماشین😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان من چیکار کنم از هفته ۶که رفتم سونوی قلب دیگه سونو نرفتم خیلی نگرانم. از اولم حالت تهوع نداش ...

هومت جون تو کی باردار شدی؟من چرا نفهمیدم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم دختر گل چرا دور ریختی نه ببین اگر ضخامت بیشتر بره بالا به صلاح نیست  فقط سعی کن زعفران ...

دیگه فقط زورم به اونا رسید 😔

باشه از امروز گرمیجات بیشتر میخورم ،ولی زینب جون من همه علامتهای پریودی که ماهای قبل داشتمو الان دارما

منظورت تا روز ۵ پریود دومه؟نه عزیزم تا روز ۱۶ زدم😢

درواقع ۲۸ روز سینافکت زدم از ۱۸ پری اول شروع شد تاریخش میشد ۴ شهریور تا ۲۱ شهریور تا خط ۵۰ سرنگ ،از ۲۲ شهریور تا ۳۱ هم هر روز تا خط ۲۰

سلام به همه 

بچه ها کسایی ک پیش دکتر طرازی سزارین کردین میشه شرح حالتون بعد عمل بهم بگین؟یا اینجا یا دایرکت ممنونم 

می خوام بدونم دستش چطور بوده براتون بعد عمل درد داشتین؟بیمارستان ابان یا نیکان کدوم رفتین؟بعد عمل راحت سرپا شدین؟بازم ممنون 

من پرولوتن خارجی پیدا کردم اونم خارش داره می زنم ورم می کنه دکتر گفته بود حساسیت داری نزن من گفتم خوب لک ببینم چ گفت ان شا الله نمی بینی این نشد حرف ک دلم اروم نمیشه 12روز یکبار می زنمش شنیدم تا هفته 28باید زد 

هومت جان خودم میام میزنمتا😁😁😁😁😁 فکرای بد ممنوع حالش خوبه  منم اینجا و بیرون کلی خبرهای عج ...

🤣🤣🤣🤣

ان شالله همینجوریه😍😍😍😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️