2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم نه مهم نیست گلم فقط روز قبلش نباید گوشت خورده باشی و از زمان سیکل های هورمون درمانی و پرد ...

ممنون عزیزم...مرسی که هستین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ثمین جان دکتر رویا حسینی تو ونک 

سلام زينب جان خوبي؟ كوچولوت خوبه؟ 

يه سوال داشتم من شياف سيكلوژست ديگه پيدا نكردم شما ميدونيد كدوم داروخانه داره؟ 

دوم اينكه فرتيژست الان استفاده ميكنم اونم ركتال چون خيلي بزرگه، مشكلم اينه كه اضافه هاش از واژينال خارج ميشه اشكالي داره؟؟؟

دكتر من گفت شيافتم قطع كن ولي من ميترسم يه روز در ميون خودم دارم استقاده ميكنم ضرر داره؟؟

مرسي مهربونم 😘😘

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید منم رویان میرم ، متوجه نشدم یعنی ضخامت 14 برای انتقال بده ؟؟؟ ضخامت نرمال باید چقدر باشه ...

سلام اره عزیزم زیاده دکتر گفت الان ۱۴ اس ،جنین ۳ روزم تو رحم شناوره واین ۳ روز بازم میره بالاتر ضخامت 

دقیق نمیدونم باید چقد باشه  ولی تو سونو مانیتورینگ گفت اگه زیر ۱۴ باشه میشه انتقال داد ،چون دستگاه اونا ۱۶ زد منو فرستادن داپلر سونو شدم اونجا گفتن ۱۴

راستی گلم یه نکته که از آنا جون یاد گرفتم اینه  قرص لووتیروکسین باید سر ساعت خورده بشه با آب ک ...

سلام زینب جان.خوبید عزیزم؟

چند روز دیگه اگه اوضاع خوب باشه انتقال دارم.منتها فقط دو سه روز میتونم استراحت باشم.بقیه روزها اصلا نمیتونم.مجبورم خم و راست شم و سرپا بمونم..به نظرت امیدی به گرفتن جنین ها داشته باشم؟ خیلی خسته و ناامیدم

میدونم باید استراحت کنم و الان وقت خوبی واسه انتقال نیست ولی خوب نمیتونمم بیخیال باشم و نرم واسه انتقال..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها سلام من پنجشنبه انتقال داشتم و الان کمی کمرو دلم درد می کنه آیا طبیعیه؟آیا بخاطر داروهاست درد ...

طبیعیه عزیزم.منم دارم کمر درد و گاهی دل درد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زينب جان خوبي؟ كوچولوت خوبه؟  يه سوال داشتم من شياف سيكلوژست ديگه پيدا نكردم شما ميدونيد ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، ان شاء الله اونم خوبه

گلم اگر دکتر گفته قطع کن دیگه نترس عزیزم با خیال راحت بذار کنار

منم دارم لحظه شماری می کنم بهم بگه قطع کن

سیکلوژست آخرین بار از داروخانه قائمیه دور میدون بنی هاشم خریدم

ولی گویا فرتیژست هم فرقی نداره

و اگر رکتال بذاری عمرا اضافاتش از واژن بیرون بیاد چون این مجاری جدا از هم هستن عزیزم

راستی آب دور جنین خوب شد؟ نی نی ت خوبه؟ یادمه بهت گفته بودن دخترا ولی الان تیکرت آبی رنگه یعنی پسره؟ 

سلام زینب جان.خوبید عزیزم؟  چند روز دیگه اگه اوضاع خوب باشه انتقال دارم.منتها فقط دو سه روز می ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

شما خوبی؟ 

گلم ببین اصلا اصلا اصلا استراحت نیاز نیست حتی 10 دقیقه بعد از انتقال 

منم روز اول واسه دل خودم چند ساعت استراحت کردم بعدش بلند شدم شام درست کردم و ظرف شستم

از روز بعدش هم سر کار و پله و کلی فعالیت حتی برعکس هفته های قبل اون دوهفته جمعه ها هم استراحت نداشتم 

کلا اکتیو بودم دولا راست میشدم، نماز عادی، دستشویی ایرانی و... فقط چیز سنگین بلند نکردم، همسرم هم گاهی حرص می خورد ولی بهش گفتم عزیزم منم کم آمپول نخوردم و درد نکشیدم پس قطعا دلم میخواد + شم و اگر ذره ایی این فعالیت ها ضرر داشت انجام نمیدادم

سر کار هم دوست داشتم نرم ولی ممکن بود به خاطر 30_40 درصد از دستش بدم، از دکترم هم پرسیدم گفت برو سرکار

دیگه منم توکل به خدا رفتم

دوستان خارج از کشور هم 10 دقیقه بعد از انتقال بهشون میگن بلند شید برید زندگی عادی داشته باشین، تازه یک دونه جنین هم برای سنین پایین بیشتر انتقال نمیدن

خلاصه گلی بدون عذاب وجدان برو جلو تا بعد + شدن که بیشتر باید رعایت کرد

زينب جون ترشح بي رنگ ميدوني مربوط به چي ميشه بعد از انتقال؟

گلم این ترشحات طبیعیه و هست و اغلب به خاطر داروهاست

حتی شاید تو سیکل های عادی هم باشه ولی چون تو این دوهفته خیلی آدم روی خودش حساس میشه ممکنه براش جدید به نظر بیاد

شما هر چی علائم دیدی سعی کن بی خیال باشی یا فقط به فال نیک بگیری

ان شاالله مامان شدی😍😍😍😍😍

بچه ها سلام من پنجشنبه انتقال داشتم و الان کمی کمرو دلم درد می کنه آیا طبیعیه؟آیا بخاطر داروهاست درد ...

سلام عزیزم به سلامتی بله طبیعیه 

هم میتونه به خاطر داروها باشه هم لانه گزینی کنجد کوچولو 😍😍😍