2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره هماهنگم.بچه هم بریچه فعلا فکرنکنم دیگه بچرخه.لحظه ی اخر هم قبول میکنن تو شرایط خاص.با این حال من ...

خدانگهدارت باشه و هرچی خیره برات پیش بیاد

منم خداروشکر خیلی خیلی اوضام متفاوته

شاید خندتون بیاد و باور نکنین بعداینکه از بیمارستان مرخص شدم یه مامای خونگی تو مطب دکتر دیدم قبل اینکه من حرفی بزنم بهم گفت چندماهته اینجور راه میری؟

گفت بچت خیلی زود افتاده تو لگن

راست میگه همش درد پریودی داشتم و انقباض و تیرکشیدن شدید واژن و درد مقعد و حرکت شازده هم خیلی کم شده بود در حد نبض

بهرحال جرات کردمو بهش اعتماد کردم اومد خونمون کلا شکممو چنبار چرب کرد و بعدشم بستشو وپاهامم مث پتو تکوند و یه لیوان چای نبات هم خوردم

بعدش بمدت 24ساعت از شدت خستگی نتونستم بیداربشم بعد اونمم ک بیدارشدم انگار ن انگار باردارم

از هفته31 بود دیگه ن شیاف استفاده کردم ن پرولوتون و نه حتی قرص ایزوکسوپرین

بچمم همش بالا پایین میپرید

تا الانم ک دیگه هفته36م انگار تازه باردار شدم و هیچ مشکلی ب فضل پروردگار ندارم

بجز ورم پاهام ک اونم کاملا طبیعیه

عزیزم به سلامتی خیلی برای ما ها دعا کن اون موقع  امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و شاهزاده‌ت ر ...

ممنون زینب جونم

از بارداریتون لذت ببرین و هرگز ازین درد و انقباضات و حرفای الکی پزشکا نترسید ک همش طبیعیع

نمونه بارز خود من ک همه نوع بلا و درد تو بارداری داشتم و زندگی و برا خودم و همسرم پر استرس کرده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم😘😘😍😍 ترشی و ملسی رب انار به حالت تهوع هم کمک میکنه عزیزم🤗

اره دقيقا 

رب انار دارم خود مامام درست كرده خوردم خيلي خوب بود

دست گلت درد نكنه😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اي جانم عزيزم براي همه ماها كه منتظريم دعا كن ني نيتو به سلامت بغل بگيري🥰🥰🥰🥰

هرروز دعا میکنم برا همه. همیشه هم بچه های نینی سایت جلو چشممه نمیدونم خدایی حکمتش چیه😊

ان شالله عزیزم😘😘

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم مبارک باشه این معجزه شیرین دوس داشتنی. ان شاالله همه ی دوستانی که منتظرن مثل شما غافلگیر بشن

ان شالله🙏🙏🙏بحق این روزای عزیز😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام عزیزم،واااای که از خوندن پیامت چقدر خوشحال شدم،مبارررکت باشه گلم انشالله که بارداریت به خوبی و ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘

ان شاللع🙏🙏🙏🙏🙏

سلام واای ک چقد برات خوشحال شدم کاش زوتر ازینا بهمون اطلاع می دادی خدا عالم داناست باید بهش اعتما ...

مرسی عزیزم😘😘😘

اولش که ادم خودش باورش نمیشه

گفتم بذار ببینم واقعی هست یانه

بعد دیدم خیلیا از جواب منفیشون ناراحت میشن گفتم بیام بگم یکم امیدوار بشن🤗

قصدم این بود بعد از غربالگری که دیگه خیالم راحت میشه بگم

که دلم طاقت نیاورد☺️☺️

اره هماهنگم.بچه هم بریچه فعلا فکرنکنم دیگه بچرخه.لحظه ی اخر هم قبول میکنن تو شرایط خاص.با این حال من ...

چطوری خاکستری خوش رنگ؟🥰

پرنسس کوچولو خوبه؟

اومدم سایت یه خبری ازت بگیرم تیکر تو و نفسی رو دیدم کل وجودم هیجانی شد😉⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

اره دقيقا  رب انار دارم خود مامام درست كرده خوردم خيلي خوب بود دست گلت درد نكنه😘😘

ان شالله زودتر خوب بشی🙏🙏

وااااای که چه ذوقی کردم😍😍😍😍😍😍 خدا مراقب خودت و بره تو دلیت باشه🥰

قربونت عزیززززززم😍😍😍😘😘😘

خیلی ممنون دوستم توکل به خدا.ان شالله .ولی همیشه میگن گناهه که جلوی استجابت رامیگیره.واینکه هرچی بدی ...

ولی من فکر میکنم گاهی اوقات بچه دار نشدن عین خوبی میتونه باشه و اینکه خدا داره نهایت لطف رو به یک بنده اش میکنه

اگر دعایی بلافاصله مستجاب نمیشه دلیلش این نیست که قراره هیچوقت مستجاب نشه

همیشه باید گفت خدایا بهترین نعمت هاتو در بهترین زمانش بهم بده. اگر بهترین نعمت در زمان مناسب داده نشه ممکنه بشه عذاب الیم