2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ممنون. حدس زدم. چون خیلی عادی گفت . گل دخترت خوبه؟ بچه داری چطوره؟ راستی گفتین دکتر کدوم بیما ...

خداروشکر خوبیم🍁 نزدیک یماهگی میشیم و دلدردهایی ک همه نوزادا دارن انگار.. التماس دعا🍃

ابان و نیکان.

برای نیکان دوتومن جدا میگیرن.

من آبان بودم.. 

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
زینبی جان دکتر بهم استامینیوفن ۵۰۰ داد و چون یکی از گوش هام التهاب داشت کو آموکسی کلاو ۶۲۵. با عذاب ...

آخ آخ پس حسابی مریض شدی

اتفاقا منم به ذهنم رسید واکسن بزنم، چون زن عموی خودم باردار بود آنفولانزا گرفت واقعا واقعا اذیت شد و بیمارستان بستری شد 

اتفاقا واکسن سیفی هست، اگر نوع تترا بخری بهتره چون ایمنی بیشتری ایجاد میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اره می دونم جواب سلفری لو ریسک زده خوبه درسته؟ نه جنسیت نزده من اصلا گیر ندادم سر وقت دا ...

آره گلم، همه چی رو لو ریسک زده خیالت راحت

واسه جنسیت برام جالبه قدیما میزدن الان نه کلی هم هزینه دادیم🥴🥴🥴🥴

عزیزم منم از وقتی درمورد این سردی ک چقدر بده خوندم دیدم شکمم همیشه سرده مخصوصا تو پریودی و من دردای ...

مرسی از راهنماییت عزیزم من هیچ وقت به این موضوع توجه نکرده بودم به اونصورت ولی همینجا نوشته بودن خانونا که واسه بچه دارشدن رحم سرد خوب نیست رحمتونو گرم کنید می خواستم بینم چطوری گرم کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من روزی دوازده لیتر آب میخورم . برا خاکستری چن بودش ؟؟

دقیق یادم.نبست.حالا بذار خودش میاد جواب میده بهت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان من سرماخوردم عطسه زياد ميكنم فردا ميرم دكتر ولي امروز چكار كنم ليمو شيرين زياد ميخورم ولي آبريزش بيني و كمي سوزش دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان😊

نمیدونم منو یادتون هست یانه

۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پریود

چقققققدر ناشکری کردم چقد گله کردم به خدا که دیگه چیکار باید میکردم که نکردم ولی نمیدونستم خدا چی برام درنظر گرفته😓😓

بعداز انتقال منفیم رفتم پیش همسرم سعی کردم بهم خوش بگذره و فراموش کنم و اگه بازم یادتون باشه استخاره بهم گفته بود که دیگه دنبالش نرو فعلا که به چیزی که میخای نمیرسی و زمان و هزینه زیادی هم از دستت میره

منم با این فکر و خیال داشتم زندگی میکردم که اگه ماههای قبل یه درصد احتمال میدادم به بارداری اینماه که کلا اتفاق نمیوفته(بازم نتیجه گرفتم منظور استخاره چیز دیگه ایی بوده)

خلاصه من مرداد ماهو گذروندم با روزای شاد و غمگینش

نبود هفته ایی که دو سه بار یاد انتقال منفیم نیوفتم و گریه نکنم که چیکار کنم من دیگه زمان برا انتقال بعدی ندارم😕(واقعا شرمنده خدا میشم وقتی یادش میوفتم)

بالاخره من اون ماهو با کلی بدو بدو و شستن دیگهای نذری بزرگو و جابجا مردنشون با نیت اینکه خودم طبیعی باردار بشم گذروندم

تا اینکه از زمان پریودم گذشت رفتم غر زدم سر مامانم که اگه از بچگی حواست به من بود من الان تنبلی تخمدان نداشتم

مامانم گفت من خودم ۶ماه یکبار پریود میشدم تا وقتی بچه اول بدنیا اومد😁😁 

منم گفتم پس بییییییخیال. توهم به مامانت رفتی. از طرفی هم شنبده بودم پریود بعد از انتقال منفی خیلی طولانیه. خودمم که سابقه تاخیر داشتم

تا شد روز۴۳ام. و همسرم داشت میرفت ماموریت گفتم بیا بریم یه ازمایش بدیم بعد که جواب منفیش دستمون اومد با خیال راحت بریم بادکش رحم تا توهم یاد بگیری

گفت نه بابا ولش کن. میرم وسیله شو میخرم دیگه یاد گرفتنی نیست ولی بیا بریم ازمایش که میخای بری دندونپزشکی خیالمون راحت باشه مثه دفه پیش نشه

(اخه یکسال و نیم پیش یه بارداری پوچ داشتم که نمیدونستم و رفته بودم دندونپزشکی و همیشه عذاب وجدانشو داشتم)

خلاصه رفتیم ازمایش عددش خییلی بالا بود. ۱۵۰۰۰ بود

من جوابو گرفته بودمو فقط گریه میکردم میگفتم اشتباه شده

من باور نمیکنم

دوباره سه روز بعد رفتم ازمایش شده بود۵۵۰۰۰

بردم دکتر گفت عددش خیلی بالاس. برو یه سونو فقط خیالمون راحت بشه که داخل رحمه

رفتم سونو صدای قلب قشنگشم شنیدم😍😍😍

چقققد برام هیجان انگیز بود. چقدر جالب بود

از اون روز هرررررر روز برا شماهایی که منتظرین دعا میکنم

اول خواستم اینارو نگم. چون اگه ندونی ممکنه بهتر باشه شاید برا شماهم اتفاق بیوفته

بعد یاد قاصدک افتادم که اونم همزمان بامن انتقالش منفی بود ولی زودتر از من ازمایش داده بود و متوجه شد بارداره

من چقدر از شنیدنش خوشحال شدم و به همسرم گفتم چی میشد برا من اینجوری بشه

خداییش همسرم همیشه امیدداشت که خودمون طبیعی میتونیم ولی من صبرم کم بود

گفتم اینجا بگم به بچه ها که غصه منفی شدن رو نخورین

خدارو چه دیدی. شاید بهترشو برات درنظر گرفته

من اگه با ivf حامله میشدم الان نمیتونستم به سفرم برسم. باید هرروز دارو مصرف میکردم اونم معلوم نیست تا کی

اینجا هنوز نتونستم دکتر پیدا کنم چون مشکل بیمه دارم فعلا

ولی خداروشکر میکنم که خودش مواظب نینیم هست و نیازمند دکترم نمیکنه

چند روزه منتظر جواب پیام از @elhamiiiiiiiii    هستم

نمیدونم چرا نمیاد نینی سایت

ان شالله بحق امام حسین همه تو این ماه نتیجه بگیرن

مامانی باردار هم بارداری بی خطری رو بگذرونن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دوستان من سرماخوردم عطسه زياد ميكنم فردا ميرم دكتر ولي امروز چكار كنم ليمو شيرين زياد ميخورم ولي آبر ...

سلام لیاناجون

ان شالله زودتر خوب بشی

من هیچوقت سرماخوردگی دکتر نمیرم

تو خونه آب ولرم و عسل و رب انار باهم قاطی میکنم یه شربت ملس درس میشه نه خیلی ترش نه خیلی شیرینی

فک کنم یه قاشق رب انار کافی باشه بیشتر نریز. بعد با عسل خوش طعمش کن. اب ریزشتو که قطع میکنه

هر روز صبح بخوری عالیه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آخ آخ پس حسابی مریض شدی اتفاقا منم به ذهنم رسید واکسن بزنم، چون زن عموی خودم باردار بود آنفولانزا گ ...

خوب بشم و طازی تایید کنه میزنم ب امید خدا.

پسرمم باید بزنه احتمالا.

چون من از اون‌مریض میشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان😊 نمیدونم منو یادتون هست یانه ۱۰تیر انتقال داشتم برای اولینبار و ۲۶ تیر منفی شدم و‌پری ...

مبارکت باشه هومت جان.

ان شاالله به سلامتی ، بغلش بگیری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار