2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
عزیزم این جواب سلفری هست، واسه شما هم جنسیت نزدن که  منم جنسیت نزده بودن و گفتن نشده تعیین کنی ...

سلام عزیزم اره می دونم جواب سلفری لو ریسک زده خوبه درسته؟

نه جنسیت نزده من اصلا گیر ندادم سر وقت دادن ازمایشو فکر کنم نمی زنن جنسیت البته من می دونم جنسیت سونو انومالی رفتم پسره☺️

دوستم من اصلامنظوری ازحرفم نداشتم.به خداخسته شدم بسکه میخندن ومیگن اجاق کوره.وخوشحالی میکنن به حال د ...

گلم پیامبر هم پسر نداشت همه مسخره اش میکردن و میگفتن پیامبر ابتر هست ولی خدا سوره کوثر را به زیبایی نواخت، انا اعطیناک الکوثر .... 

بالاخره در نتیجه تغذیه های نامناسب و استرس های موجود امار ناباروری بالا رفته من که گوشم را میبندم به حرف این جاهل ها ،یعنی خدا به شمر و یزید بچه داده اونوقت فقط به ما چدتا آدم عادی بچه نمیده!

به قول خود خدا که گفت پیامبر ناراحت نشو تو ابتر نیستی بلکه اونها که میگن ابتر هستن، در نتیجه اونایی که بهت اینطوری میگن بلکه مغز و روح خودشون کور هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا موقع ظرف شستن پیش بند نمیبندی چون منم اینطور بودم نمیدونستم بعد از شستن ظرف همون خیسی روی لب ...

آره نمی بندم چای دارچین وزنجبیل گاهی اوقات می خورم با سیاهدونه ام گاهی اوقات ماساژ میدم ولی نه همیشه پس برم یه پیش بندم بخرم ممنون عزیزدل

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرخص شدم . پریروز رفتم سونو پیش وفایی بازم زده اندکس آب دور جنین هشت گفتش ک لب مرزی گفت ک مایعات زیا ...

من.فقط یکبار برا طول سرویکس رفتم وفایی..اب دورش اینا بررسی نکرد...ولی سونو رشد ک رفتم اب دورش14بود...حالاتا میتونی مایعات بخور.مدام هم تحت نظر باش نگران.نباش مشکلی پیش نمیاد ب امید خدا

سرم برات تجویز نکردن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت. شهرستان رفتم ، به نظر خوب بود. اما طرازی گفت سلفری بده. برای هردو قل. انگار به همه میده. ...

سلام عزیزم.. ان شاءالله که حالت خوب باشه🌻🌻

همینطور دوقلوها😍😍

عزیزم دکتر سلفری رو برای همه مینویسه.....

همینطور اکوی قلب..

تو روتین کارش هست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من.فقط یکبار برا طول سرویکس رفتم وفایی..اب دورش اینا بررسی نکرد...ولی سونو رشد ک رفتم اب دورش14بود.. ...

برام دعا کن . سرم فقط یکی همون روز شنبه برام تجویز کردن . استراحت ک میکنم همش آب میخورم  میگن ماالشعیر و آب میوه و اینا هم خوبه ولی چون قند دارم نمیتونم بخورم فقط آب میخورم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برام دعا کن . سرم فقط یکی همون روز شنبه برام تجویز کردن . استراحت ک میکنم همش آب میخورم  میگن م ...

همون آب ک میتونی خیلی بخور...یادته خاکستری روزی 20تا لیوان میگفت میخورم..سرم هم بیشتر براش تجویز کرده بودن..فک کنم تاثیرش بهتره...نگران نباش عزیزم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من چرا اینقدرشکم و رحمم سرده چیکار کنم گرم بشه شما هم اینطوریید یا من اینطوریم😥

عزیزم منم از وقتی درمورد این سردی ک چقدر بده خوندم دیدم شکمم همیشه سرده مخصوصا تو پریودی و من دردای زیادی داشتم

چوت طبع خودمم سرده هم خوراکی و هم موضعی سعی کردم خودمو گرم کنم

توی پریودی باید حموم کردن رو به حداقل رسوند من طاقت نمی اوردم دوبار رو میرفتم

یه کمربند پشمی گرفته بودم که میپوشیدم موقع هایی ک پریود نبودم چون تو پریودی فشار می اورد و دلم درد میگرفت

کیسه آب گرم رو میزاشتم رو شکم و کمرم و بیشتر استراحت میکردم تا دردم تسکین پیدا کنه

این کیسه آب گرم خیلی برام خوب بود

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم.. ان شاءالله که حالت خوب باشه🌻🌻 همینطور دوقلوها😍😍 عزیزم دکتر سلفری رو برای همه مینو ...

ممنون.

حدس زدم.

چون خیلی عادی گفت .

گل دخترت خوبه؟ بچه داری چطوره؟

راستی گفتین دکتر کدوم بیمارستان ها زایمان میکنه ؟ 

آبان رو دیروز رفتم دیدم. نزدیکمونه.

اون یکی یادم نیست کجاست.

بعد توی کدومش پول اضافه میگیره ، کدوم نه؟

البته من احتمالا زایمانم تهران نیستم. ولی خوب فعلا میخوام تمامی جوانب رو بسنجم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم شاید به خاطر خودت میگه  منم دفعه سومم بود که منفی شدم همسرم که آدم احساسی نیستش همراه من ...

سلام نی نی تپل جون. همسر منم پارسال که منفی شدم گفت ولش کن دیگه، نمیخواد ادامه بدیم.گفت شنیدم این داروهای هورمونی خیلی ضرر دارن،نمیخوام دیگه.بیخیال شو. کلا سرد شده بود نسبت به ادامه،تازه بعد یه سال دوباره تونستم راضیش کنم.منم خیلی غصه میخوردم از سرد شدنش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همون آب ک میتونی خیلی بخور...یادته خاکستری روزی 20تا لیوان میگفت میخورم..سرم هم بیشتر براش تجویز کرد ...

من روزی دوازده لیتر آب میخورم . برا خاکستری چن بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره هماهنگم.بچه هم بریچه فعلا فکرنکنم دیگه بچرخه.لحظه ی اخر هم قبول میکنن تو شرایط خاص.با این حال من ...

سلام . خوبین ؟ عزیزم شما آب دور جنینتون چن بودش ؟ چقد استراحت کردین ؟ بعد از چن وقت بالا رفت ؟؟