2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم. ان شاء الله که حال خودت و نی نی هات خوبه خوب باشه. دو سوال برام پیش اومده. میگم دکترطراز ...

گلم الان برات انواع سیکل ها رو میذارم تا خیالت راحت بشه 

گلم اگر ال دی به تنهایی باشه یعنی میخواد تغییر بده تو سیکلت و احتمالا سیکل دو هفته ایی با ال دی برات گذاشته 

پرد رو این ماه کامل باید بخوری ولی با شروع پری باید کم کنی تا یک هفته قبل انتقال و دوباره بهت یک هفته بعد از انتقال پرد میده

البته اینا که گفتم احتمالی هست و ممکنه تغییراتی بر حسب سونو های بعدی داشته باشه، من روال کلی رو برات گفتم

دوستان خیلی احساس تنهایی میکنم، اصلا دیگه واسه شوهرم مهم نیست، انتقال و جنین و این چیزها حتی یک درصد ...

عزیزم شاید به خاطر خودت میگه 

منم دفعه سومم بود که منفی شدم همسرم که آدم احساسی نیستش همراه من گریه میکرد، خیلی حالم بد شد همش احساس میکردم گناهکارم آدم بدی هستم 

با اون حال بدم دوست داشتم زود برم دکتر تا دوباره پانکچر شم بدون هیچ امیدی فکر میکردم بازم منفی میشم 

همسرم گفت یه مدت دست نگهداریم ولی من عجله میکنم الانم از تیر ماه که منفی شدم زیاد درموردش حرف نمیزنم 

یه کم بگذره حالم خوب بشه بعد 

همسر شمام از ناراحتیشه که میگه 

باهاش صحبت کن دوستایی که اینجا داریم و مثبت شدند رو براش تعریف کن بگو درسته راه سخته ولی نتیجه شیرینه 

ان شاءلله بزودی مامان میشی عزیزدلم غصه نخور

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. ان شاء الله که حال خودت و نی نی هات خوبه خوب باشه. دو سوال برام پیش اومده. میگم دکترطراز ...

گلم آمپول های تحریک تخمدان هنوز نرسیدی بهش

ولی روال قطع پرد این جوره با شروع پری بعد از ال دی حدود 3روز فقط یکی بخور، بعد سه روز نصف قرص، بعد سه بار یک روز در میون که حدودا یک هفته قبل انتقال این جوری قطع شده، اما باز برای احتیاط زنگ بزن بپرس

سلام نفسی خانوم خوبی فدات شاهزاده پسرت خوبه؟؟ والا بمنم دکتر گفت 20بیا آخرین ویزیت احتمالا تا قبل ...

عزیزم به سلامتی خیلی برای ما ها دعا کن اون موقع 

امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی و شاهزاده‌ت رو به سلامت بغل کنی

دوستان میگم آمپول پرولوتن برای جنین پسر بد نیست ؟ نگران شدم.من یکی ده روز پیش زدم.بازم باید بزنم.

عزیزم جایی ندیدم مشکلی بوجود آورده باشه چون اگر بد باشه اصلا استفاده ازش ممنوع میشه گلم

آنا جون هم برای دخترش و هم پسرش پرلوتون داشت خدا رو شکر مشکلی نبود

کلا پروژسترون و استروژن تو بارداری باید بالانس باشن و اگر این تعادل به سمت بالا تر بودن استروژن بره ریسک انقباض بوجود میاد، برای همین انواع پروژسترون ها برای تجویز هست، واسه افراد های ریسک مثل ما، تا این نسبت رو به نفع پروژسترون نگه داره و جلوی انقباض های رحمی گرفته بشه

خیالت راحت، نزدنش ریسک بیشتری داره برای شما، خصوصا با وجود دو تا فرشته 

گلم آمپول های تحریک تخمدان هنوز نرسیدی بهش ولی روال قطع پرد این جوره با شروع پری بعد از ال دی حدود ...

ینی با شروع پریودی بعدی باز باید ال دی بخورم؟ ببخشید انقد سوال میپرسم عزیزم. چون واقعا سردرگمم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ینی با شروع پریودی بعدی باز باید ال دی بخورم؟ ببخشید انقد سوال میپرسم عزیزم. چون واقعا سردرگمم

نه عزیزم اصلا عذر خواهی لازم نیست، هزار تا سوال هم داری بپرس 

ممکنه دوباره بهت ال دی و بعد دیفرلین بده 

ولی ممکنه داروهای تخمک گذاری بده، یعنی سیکل 15 روزه 

بستگی به سونو دفعه بعدت داره

با اجازه آنا جون اینو میذارم، مطالبش رو آنای عزیز جمع آوری کرده منم فقط بند 4 بهش اضافه کردم 

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

4_ سیکل کوتاه مدت با استرادیول:

گاهی دکتر برای بالا بردن کیفیت تخمک از روز 21 سیکل قبل روزی دو تا استرادیول میده تا شروع زمان آمپول های تحریک تخمدان و بعد تحریک تخمدان مثل روال عادی سیکل 15 روزه شروع میشه

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کاتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

نه عزیزم اصلا عذر خواهی لازم نیست، هزار تا سوال هم داری بپرس  ممکنه دوباره بهت ال دی و بعد دیف ...

شما فک میکنید کدوم مسیر بهتره؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دوستان میگم آمپول پرولوتن برای جنین پسر بد نیست ؟ نگران شدم.من یکی ده روز پیش زدم.بازم باید بزنم.

عزيزم من هم دو ماه هفته اي يك عدد پرولوتون داشتم ، كلا دارويي كه دكتر تجويز ميكنه قطعا سودش از ضررش بيشتره نگران نباش .

ممنون خوبم من شیراز برا سزارین با پزشکی هماهنگ کردی؟؟

اره هماهنگم.بچه هم بریچه فعلا فکرنکنم دیگه بچرخه.لحظه ی اخر هم قبول میکنن تو شرایط خاص.با این حال من دو سه تا دکتر در نظر گرفتم و هماهنگ کردم.ولی همشون گفتن هفته ی ۳۶ باید بیای ببینیمت.که منم میرم اخرای همین هفته

خودت چیکار کردی؟هنوزم شیاف داری؟انقباضات کمتر شده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم من هم دو ماه هفته اي يك عدد پرولوتون داشتم ، كلا دارويي كه دكتر تجويز ميكنه قطعا سودش از ضررش ...

دقیقا درسته. فقط حس میکنم زود شروع کردن برام. مثلا شاید از ۱۶ هفته بهتر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیز دلم من که متخصص نیستم گلم ان شاء الله ویزیت بعدی دکترت بهترین روش رو با توجه به سونو اون موقع ب ...

زینبی جان دکتر بهم استامینیوفن ۵۰۰ داد و چون یکی از گوش هام التهاب داشت کو آموکسی کلاو ۶۲۵. با عذاب وجدان میخورم.

گفت با مشورت طرازی وقتی خوب شدی ، واکسن آنفولانزا بزن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار