ممنون زینبی جان از توضیحاتت چنتا سوال دیگه داشتم می تونی کمکم کنی عزیزم؟
اول اینکه من 11 سال کیست توی تخمدان چپم داشتم که 4 سانت بود چند سال بعد با مصرف 4 ماه سیپرترون کامپاند شد 2 سانت و همون قدری موند و گفتن اندومتریوزه حالا که ازبین نرفته
موقع پریودی تیر خیلی خفیفی می زد تخمدان چپم و درد معمولی پریود تا اینکه ازدواج کردم و چنتا فیبرم در اوردم بعد دیدم بچه دار نمیشم گفتن پلیپ داری به خاطر پلیپ و فیبرم و همینطور مشکوک به اندومتریوز لاپرا هیسترو کردم با دکتر آصف جاه
بعد از عمل ازش پرسیدم اندومتریوز داشتم گفت نه کیستات مربوط به تخمک گذاری بودن و اندومتریوز هم نداشتی اخه شش ماه قبل عمل هم یه کیست سمت راستم داشتم که درد خفیف داشت اونم مشکوک به اندو بود جواب پاتالوژی که اومد اون کیست 11 ساله تخمدان چپمو زده بود پارااورین
تقریبا هفت ماه بعد از عمل بعد از تخمک گذاریم همش تخمدان چپم تیر می کشید هفته بعدش رفتم سونو زد کیست 1 سانتی اندومتریوز ماه بعدش حس کردم بزرگ شده موقع پریود خوب بودم ولی فرداش تا یه غذای نفاخ خوردم تخمدان چپم انگار سنگین شده بود و ملتهب بود و دردش می زد تو معدم درد شدید داشتم تو تخمدان چپ رفتم سون. کیسته شده بود 46 در 34 م م ماه بعدش دوباره همونجور شدم و ولی درد کمتر ماه بعد درد خیلی خیلی خفیف و ماه بعد اصلا درد نداشتم رفتم سونو کیسته شده بود 3 سانت دکتر قرص تحریک تخمک گذاری داد 2 تا فمارا خوردم روزی و بعد2 تا اچ سی جی زدم 5 تا فولی غالب داشتم و اونم ماه با گرفتگی شدید زیر دل پریود شدم که دردش می زد تو معدم این ماه فقط قرص خوردم امپول نزدم درد داشتم تو تخمدان چپ موقع پری ولی کمتر از ماه پیش
حالا نمی دونم این کیستم اندو هست من مستعد اندو نبودم که و آیا شما که اندو داشتید درد توی تخمدانی که کیست داشته داشتید یا دردش فرق داره؟ و اصلا درد اندو چه جوریه؟