2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
راستي بچه ها دوره ساخت اسپرم بالاخره چند روزه؟؟ هرجا يه چيز زده الان همسرمن واريكوسل عمل كرده چند وق ...

دوره ساخت اسپرم حدود 90 روز هست گلم

ولی آزمایش بعد از واریکوسل رو نمیدونم چند ماه گذره بهتره انجام بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوره ساخت اسپرم حدود 90 روز هست گلم ولی آزمایش بعد از واریکوسل رو نمیدونم چند ماه گذره بهتره انجام ...

رقرنسها متفاوته زينب جان از 64 رزو هست تا 74روز برخيم ميگن رندش كنيد بشه 3 ماه

سلام دوستان 

از چند هفته برای پهلو به پهلو شدن باید اول نشست ؟؟

من تو پنج دقیقه هم شاید دو بار از این پهلو به او پهلو بشم خیلی سخته بخوام بشینم که 😑

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دلارام جان مورفو شاید به درمان مقاوم باشه و در ظاهر تغییر نهایت یک یا دو درصد داشته باشه ولی، باطن ا ...

زینبی جون راستش بخوای دیگه نمیدونیم چیکار کنیم .فعلا که داره رعایت میکنه شدیدا.فقط امیدواریم به آینده.به قول شما همین که چندتا اسپرم خوب پیدا کنن بازم خوبه برا ما.مهم اینه که برامون جنین تشکیل بشه و بمونه برامون.مثل دفعه قبل نشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
روزقبل بی بیت هاله نداش جانی جان؟؟

روز قبل نزاشته بودم راستش ولى امروز گذاشتم هاله داشت كمرنگ بعد ٥ دقيقه پر رنگ تر شد اما مشخص بود نميدونم شايد چون بتام داره ميره بالا هاله انداخته نميدونم اميدوارم فقط درست بشه

چندوقته داريد مصرف ميكنيد همسرمن پنتوكسي فيلين و سلن پلاس و كيوتن ميخوره كه ميخوام براش فر تيل ايد ب ...

عزیزم منم نمیدونم فرتیل اید خوبه یا نه فقط میدونم شوهر من تو این یکسال پنتوکسی الکارنیتین کیوتن ولمن فرتیل اید ویتامین ای زینک ویتامین سی تاموکسیفن  کلومیفن .بقیش یادم نمیاد ولی خیلی قرص مصرف کرد ولی هیچ فایده ای نداشت.همش میگم شاید چون قرص زیاد مصرف کرده باعث شده تاثیر نداشته باشن.تازه خنک نگه داشتن رو رعایت نمیکرد.وزنش بالا بود.مصرف فست فود و سرخ کردنی تقریبا به نسبت الان زیاد بود.

ولی خب نمیشه قیاس کرد.خیلی ها ممکنه با فقط دوتا از قرصایی که گفتم جواب بگیرم بعضی ها مثل شوهر من هم نه.بهتره فعلا به دکترتون اعتماد کنین و خنک نگه داشتن بیضه ها و ورزش و تغذیه مناسب رو حتما رعایت کنه.ان شاالله که زود خوب میشه شرایطش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان  از چند هفته برای پهلو به پهلو شدن باید اول نشست ؟؟ من تو پنج دقیقه هم شاید دو با ...

عزیزم.منکه اصلا نمیشینم...دکترم گفت نیاز نیست بشینی..اروم پهلو ب پهلو بشی مشکلی نیست..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زینبی جون راستش بخوای دیگه نمیدونیم چیکار کنیم .فعلا که داره رعایت میکنه شدیدا.فقط امیدواریم به آیند ...

دلارام جان يادمه گفتي شوهرت شركت نفتيه

تو واحدهاي عملياتي جنوبه؟ پالايشگاه يا پتروشيمي؟ تو اينجور واحدها ديده شده اكثر افراد مشكل باروري دارند يبارم تو پتروشيمي اراك تحقيق كردند و تعداد مواليد دختر خيلي نسبت به پسرها زياد بود فرك ميكنم حدود 3 برابر كه ميگفتن تاثير مواد شيميايي هست...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم همون خنک نگه داشتن و مایعات زیاد عالیه میترسم بگم مکمل خاصی بعد نتیجه مورد نظر بدست نیاد شما ر ...

ممنون گلم،ن ذخیرم بالا نیست مگه با ذخیره بالا احتمال هایپر هست!ذخیرم 1/11 هست،خدا کنه هایپر نشم و همون ماه انتقال داده شه سخته برام همش این راه یزد و برم و بیام 

خب خدارو شكر انشاالله به موقع به دنيا بيان و سالم  جنسيت رو نگفت؟ اندازه هماتوم رو نگفت ؟نگفت ...

نه نگفت.

هماتوم بزرگ بود ۴۰ در ۵۰.

گفت استراحت کن جذب میشه.

نمیدونم.فقط گفت پروهز فعلا نه.

آسپرینمم قطع کرد ، 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه نگفت. هماتوم بزرگ بود ۴۰ در ۵۰. گفت استراحت کن جذب میشه. نمیدونم.فقط گفت پروهز فعلا نه. آسپری ...

خدارو شكر 

واسه منم ٤٠در ٢٠بود سه هفته پيش الان نميدونم ديگه چقدر شده 

ممنوون از راهنماييت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷