2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم خدا رو شکر، تو خوبی؟ نبینم ناراحت باشی گلم بهم نخندی ولی بیچاره همسرم همه بلایی سرش اومد ...

ممنونم واي ناراحت كه چ عرض كنم داغونم اصلا😭😭😭ميشه بگي همسرت چقدر و با چ دوزي خوردن؟؟؟ و اينكه ازمايشش بعد بدتر شد؟؟توروخدا راستشو بگي، حلال نميكنم راستشو نگي

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا، پارسال تمام اعتبار آزمایش بیمه تکمیلی سر همین آزمایش ها رفت گلم چند بار تا حالا انتقال د ...

سلام عزیزم.والا منو شوهرم هیچکدوم هیچ مشکلی نداریم هیچی.ذخیره تخمدانم ۵/۴۷.لوله هام باز.۱۲۰ میلیون اسپرم داره شوهرم کیفیت خوب.همه چی خوبه ولی نشدیم طبیعی.۳۰سالمه.رفتم کاشت بارسومش گرف قلب تشکیل نشد.الانم بارششم هست ک روز دهم بی بی چک گذاشتم منفی شد.از الان ب فکره اینم باز دوباره برم برا عمل تخمک کشی و تشکیل جنین.دکترمم هم هردفعه میگه رحمت عالیه.ضخامت خوب کیست ندارم.نمیدونم دیگه چی بگم.ولی نمیشه

عزیزم.حالت خوبه در چ حالی؟هنوز بیمارستانی @زین    

اره بیمارستانم سونو بیمارستان شدم آب شده بودش ۹ دیگه نمیدونم سونو درسته یا ن . میگم شما دکتر وفایی رفتین کجا مینشست مطب داره ؟ تو اینترنت ک زدم مطب نداشت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره، منم تو فکر زین و مصی جونم این چند روز اصلا نمیشد منشن کرد، تا میخواست آدم چند تا سوال و جواب کن ...

بیمارستانم هنوز شاید با رضایت خودم مرخص شم سونو شدم زده آب دور جنین نه نمیدونم سونو بیمارستان درسته یا ن . میخوام برم سونو بیرون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لي لا مرسي كه پاسخ دادي خيلي ناراحتم اصلا ب هم ريختم😭

به خدا عفونت ضررش بیشتره. بعدم اولا که اسپرم هر چند وقت یه بار ساخته میشه ثانیا توی چندین میلیون بالاخره 10 تاش که سالم میمونن عزیزم. راستی دکتر طاهری پناه میگفت پودر پروکسید پلاس برای آقایون معجزه میکنه، میگفت با فرتیل و بقیه مکمل ها قابل مقایسه نیست اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره بیمارستانم سونو بیمارستان شدم آب شده بودش ۹ دیگه نمیدونم سونو درسته یا ن . میگم شما دکتر وفایی ر ...

مطبش فک کنم طبقه 9بیمارستان ام آر آی بود..بنظر من ی سر برو..چون از نظر من بهتر و دقیق تر از رحیمی راد بود.حداقل برامن ک اینجور بود...نوبتاشون معمولا واس دوهفته بعده ولی حضوری بری اصرار کنی شرایطتو بگی براهمون روز بهت وقت میدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مطبش فک کنم طبقه 9بیمارستان ام آر آی بود..بنظر من ی سر برو..چون از نظر من بهتر و دقیق تر از رحیمی را ...

عذر میخوام صب میشینن یا عصر ؟؟

عزیزم روز انتقال هم حساب کردی؟  ان شاالله بالا میره گلم مهم اینه دو برابر بشه لاله جون هم روز ...

سلام زينب خانم يه خانمى به چيزى بم گفت نگرانم خيلى گفت  اينكه بتا پايينه شايد خارج رحمى باشه يعنى ميتونه اين طورى هم باشه؟؟؟خيلى ناراحتم همش دلشوره دارم چقدر ديروز خوشحال شدم چه كار كنم 

مطبش فک کنم طبقه 9بیمارستان ام آر آی بود..بنظر من ی سر برو..چون از نظر من بهتر و دقیق تر از رحیمی را ...

شما چجور ازشون نوبت گرفتین ؟؟

شما چجور ازشون نوبت گرفتین ؟؟

عصر میشینه..من شوهرم ساعت 2بعدظهر حضوری رفت نوبت گرفت واس 7شب بهم وقت دادن...بذار ی شماره هم.هست بهت بدم البته شماره واتساپه. نمدونم جواب بدن یانه...اما حضوری بری اصرار کنی بهت نوبت میدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹