2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
اره رفتم جوابشو گرفتم امروز نميدونم روز ١٢ يا ١٣ هستم جوابش ١٧/٥ بود دكتر گفت دو روز ديگه تكارارش كن ...

چندم انتقال داده بودی عزیزم؟انشاالله بالامیره مهم‌رشدبتاته عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برگه رو پیدا نکردم ولی چیزایی که یادمه برات می نویسم.یه آناناس رو به ۷ قسمت تقسیم می کنی بعد ا ...

یه دنیا تشکررر 

واقعا ممنونم 

اسکرین گرفتم ❤❤

خود زیتون چطور ؟نمیشه بجای روغنش از خود زیتون استفاده کرد ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
جدى تو رو خدا اميدوارم كردى ببين من ٢١ ظهر ساعت ١:١٥ دقيقا داشت اذان ميداد انتقال دادم ميشه چند روز ...

اهاخب خداروشکر،تازه امروزروز۱۲روزگذشته،هنوزدوروزدیگه وقت هست،۴۸ساعت دیگه ازمایش بده خواهر،انشاالله خوش خبری،من روز۱۴بتام۱۷بودولی شماروز۱۲هستی ازمایش اصلیت دوروزدیگست،منتظرخبرهای خوبتیم عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم.حالت خوبه در چ حالی؟هنوز بیمارستانی @زین    

من خیلی تو فکرشم انشاله که صحیح و سلامت جفتشون اومدن خونه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت هایپری و شرایط سختی که داشتی امیدوارم با مامان شدنت همه اینا فراموش بشه ...

من نمیدونم طبعم چی هست 

تو تست های نت مشخص میکنه یعنی؟یا باید برم دکتر طب سنتی ؟

نه اناناس جز کمپوت نخوردم زیاد پس میگی مصرف نکنم ؟

خیییلی ممنونم عزیزم ❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دقیق نمیدونم ولی اگر هم گرم باشه قاعده آور نیست گلم اصلا این تفکر رو نداشته باش کلا بعد انتقال فقط ...

اهان مرسی عزیزم حتمااا رعایت میکنم 

اسکرین گرفتم ❤

یه دنیا تشکررر  واقعا ممنونم  اسکرین گرفتم ❤❤ خود زیتون چطور ؟نمیشه بجای روغنش از خود ز ...

خواهش می کنم عزیزم، امیدوارم مفید باشه 

خود زیتون هم عالیه حرف نداره منبع غنی از اسیدهای چرب مفید هست

ولی خب مثلا تو سالاد سس که نمیشه استفاده کرد (چون‌ مواد نگهدارنده داره)، من با آبلیمو و روغن زیتون و یه کم فلفل سیاه و نعنا خشک مزه دارش میکردم، یا آبغوره، سلیقه ایی هست یه جورایی😉😉😉😉

من خیلی تو فکرشم انشاله که صحیح و سلامت جفتشون اومدن خونه

آره، منم تو فکر زین و مصی جونم این چند روز اصلا نمیشد منشن کرد، تا میخواست آدم چند تا سوال و جواب کنه وقتمون تموم میشد

@زین  

@masi_007  

دوستان بیایید از خودتون خبر بدین منتظریم همه

من نمیدونم طبعم چی هست  تو تست های نت مشخص میکنه یعنی؟یا باید برم دکتر طب سنتی ؟ نه اناناس جز ...

والا من تو این سایت‌ها طبعم گرم نشون میداد، ولی رفتم دکتر طب سنتی اون تشخیص داد سودا معتدلم، که تو بارداری غلبه شدید سودا و بلغم برام پیش اومد با وجود اون همه گرمی

من نمیدونم طبعم چی هست  تو تست های نت مشخص میکنه یعنی؟یا باید برم دکتر طب سنتی ؟ نه اناناس جز ...

اگر همیشه نمی خوردی الانم نخور

ما تقریبا زیاد پیش میومد خود میوه‌ش رو مصرف میکردیم بیشتر، خیلی دلم به کمپوت نیست واسه انتقال، هم شکر زیاد داره هم ویتامین های میوه تازه نداره

ولی میوه های دیگه استفاده کن خصوصا سیب و به و انار

یه دنیا تشکررر  واقعا ممنونم  اسکرین گرفتم ❤❤ خود زیتون چطور ؟نمیشه بجای روغنش از خود ز ...

خود زیتونم خیلی خوبه ولی توی این برگه خیلی تاکید کرده بود به روغن زیتون. من همه ی کارایی که گفته بود انجام دادم و باردارم شدم اما متاسفانه خارج از رحم شد. به امید خدا شما موفق میشی