2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
زینب جان سری قبل ب من گفتن کیست داری یه دور ال دی بخور بعد بیا برای شروع انتقال،همون روزم که رفته بو ...

گلم آندومتر رحم با هر بار پریود شدن ریزش پیدا میکنه 

اینکه ماه قبل تری لاین بوده عالیه، ان شاء الله این دفعه هم عالی پیش میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر زیاد.اخه ادم از کجا بیاره این همه هزینه ها بالاس

آره واقعا، پارسال تمام اعتبار آزمایش بیمه تکمیلی سر همین آزمایش ها رفت

گلم چند بار تا حالا انتقال دادی و آی وی اف کردی در کل؟ چند سالته؟ ذخیره‌ت چه قدره؟ 

می خوام ببینیم با هم ارزش داره از الان بهش فکر کنی یا نه، بالاخره هر بار انتقال و پانکچر هم کلی هزینه روحی و مالی و جسمی داره

تا حالا خیلی در مورد آزمایش های ایمنی و انعقادی مقاله خوندم تمام اونها بعد از خدای نکرده سه بار منفی شدن رو مد نظر داشتن

چون مسائل ایمونولوژیک خیلی خیلی پیچیده هست قبل از سه بار ارزش بررسی نداشته و تمام اونها میگفتن مطالعات بیشتر نیاز هست ولی بعد از سه تا منفی با جنین با کیفیت اغلب خانم هایی سه تا از پارامترهای ایمنی مختل بوده از سرم ivig نتایج خوبی دیدن

زينبي سلام خوبي؟ دوستم خيلي نگران و بد حالم آرامشمو از دست دادم باز فقط به خاطر يه قرص،راستش همسرم ع ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، تو خوبی؟ نبینم ناراحت باشی گلم

بهم نخندی ولی بیچاره همسرم همه بلایی سرش اومد اونم یه مدت افلوساکسین خورد چون خون و عفونت تو مایع منی بود، عفونت شوخی نداره خیلی آسیب میزنه 

ولی اگر بالفرض این اسپرم های لوس با دارو ضعیف بشن موقت هست و بعد از اتمام دوره درمان به حالت قبل برمیگرده خیالت راحت

سلام عزیزم. ان شاء الله که حال خودت و نی نی هات خوبه خوب باشه. دو سوال برام پیش اومده. میگم دکترطراز ...

عزیزم نگران نباش، تمام سیکل ها داروهای مشابه و متفاوت دارن، یعنی چندین نوع سیکل 45 روزه داریم یا چندین نوع سیکل 15 روزه

در مورد پرد اطلاعی ندارم گلم فقط میدونم چون تو دسته کورتون هاست نباید یهو قطع بشه مثلا چند روز نصف باید بخوری و بعد یک روز در میون نصف و خلاصه آروم آروم قطع میشه 

حالا روش قطع کردنش هم از نظر هر دکتری فرق داره 

عزیزم نگران نباش، تمام سیکل ها داروهای مشابه و متفاوت دارن، یعنی چندین نوع سیکل 45 روزه داریم یا چند ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم ؟اگر یک دفعه قطع بشه چی میشه؟من از اون روز که بهم گفتن جنین تشکیل نشده قطع کردم،ضرر داره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم  چه داروهایی داشتی و یهو قطع کردی؟ احتمالا باید پریود بشی

آ اس آ وپردنیزولون ،کیوتن،اسید فولیک،پروژسترون هم ۴تا زدم،ولی هنوز پری نشدم،الان ۸ روز از آخرین روز تزریق گذشته،آهان کیوتن رو هنوز میخورم یعنی میخوام دیگه مرتب مصرف کنم،ویتامین دی هم دارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آها پرد رو میگی؟ اگر اون منظورت هست، اینم مهمه بگی چه مدت پرد داشتی و دفعه چندم بوده؟ 

فکر کنم یه دو هفته ای خوردم،یادم نیست قبلا برای آلرژی خورده بودم یا نه ولی برای آی وی اف اولین بارم بود،راستی دیروز صبح هم آلرژی پیدا کردم پرد خوردم،نصف صبح،عصر یک عدد

فکر کنم یه دو هفته ای خوردم،یادم نیست قبلا برای آلرژی خورده بودم یا نه ولی برای آی وی اف اولین بارم ...

معمولا تا دو هفته بعد از قطع پروژسترون پریود شروع میشه

اما در مورد پرد و مصرفش یه کم احتیاط کن، مصرف طولانی مدتش باعث از کار افتادن غده آدرنال(فوق کلیه) میشه و قابل جبران نیست، کلا عوارض کورتون ها زیاده، از بالا رفتن قند خون، تا تضعیف سیستم ایمنی و عدم جذب کلسیم و چاقی پف آلود به علت احتباس مایعات در بدن و...

حالا با یکی دوبار چیزی نمیشه نترسی یهو ولی کلا گفتم بدونی و سر خود مصرف نکنی یا قطع نکنی بعد از یک دوره مصرف همیشه تحت نظر پزشک باید باشه 

معمولا تا دو هفته بعد از قطع پروژسترون پریود شروع میشه اما در مورد پرد و مصرفش یه کم احتیاط کن، مصر ...

واااای مرسی از راهنماییت عزیزم،یعنی الان که یک دفعه قطعش کردم مشکلی پیش میاد،در رابطه با اسید فولیک هم من تا الان ۶ ماه که دارم مصرف میکنم معلوم هم نیست که کی دوباره درمان رو شروع کنم به همین خاطر میترسم که ی وقت زیاد خورده باشم و برام ضرر داشته باشه