2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان می خواستم بپرسم ازتون که با وجود کیست تخمدان پانکچر می کنن؟ کسایی که کیست اندومتریوز دار ...

سلام عزیزم من با وجود کیست آندومتریوما 4 سانتی پانکچر شدم و بنا به تشخیص دکترم بدون لاپاروسکوپی رفتم تو سیکل انتقال 

فقط چند تا نکته

اولا باید تومور مارکر ها نرمال باشه 

دوما قبل از پانکچر مترونیدازول وریدی نیاز هست و شستشوی واژن 

سوما موقع پانکچر نباید وارد کیست بشن و کیست نباید تخلیه بشه چون خیلی خطرناکه و این به مهارت دکتر بستگی داره

در نهایت باید دقیق سنجیده بشه شرایطت که لاپرا نیاز هست یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان، من میخام شیراز میکرو کنم لطفا بهترین مرکز و دکتر رو بهم معرفی کنید(بیشتر خصوصی مدنظرمه)، جنین شناسی خیلی مهمه واسم چون ذخیرم خوب نیس. ضروریه،ممنونم میشم راهنمایی کنید.،🌹🌹🌹🌹

سلام زینب جان دیشب دیدم لباسم قسمت سینه راستم کوچولو کوچولو چندجا خونی شده سینه چپم چندوقته دیدم تر ...

سلام عزیزم این ترشحات طبیعیه ولی برای اطمینان به دکترت هم بگو، قطعا راهکار داره برای رفع درد و اینا

دیگه اینکه خیالت راحت بعضی مامان ها از هفته 16 دارن، بعضی هم بعد از زایمان

یه سوتین نخی مناسب سایز الانت بگیر و استفاده کن

بچه ها بعد از انتقال بايد گرمي بخوريم يا نه؟ يكي گفت نبايد زياد گرمي بخوري!

گلم به طبع خودت بستگی داره 

خودم بیشتر گرمی می خوردم ولی نه قاعده آور، چون طبعم سرد سرده، 

در طول روز هم برنج و سالاد و چیزای دیگه به اندازه کافی طبع سرد داشتن و تعادل برقرار میشد 

به قول آنا جون تقلیدی عمل نکن، تعادل بدنت رو حفظ کن و جلو برو

کاش اصلا بی بی چک نمیزدید. بی بی چک فقططط استرس میاره. مستقیم آزمایش بدید. من وقتی آزمایشم مثبت شد ب ...

اخه بار سومم ک انتقال دادم روز یازدهمم بی بی چک زدم مثبت شد ولی اینبار نشد 

سلام بچه ها خوب هستید ؟ نمیدونم محو یادتونه یا نه  من برج ۲ دقیقا موقع ماه رمضون پانکچر داشتم ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم بابت هایپری و شرایط سختی که داشتی امیدوارم با مامان شدنت همه اینا فراموش بشه

اما واسه انتقال، مایعات زیاد، پیاده روی و میوه فراوون خیلی موثر و کمک کننده س

خودم بعد از انتقال هم چون طبعم سرد بود بیشتر گرمی غیر قاعده آور خوردم، مثلا آناناس به خاطر طبع گرمش چند تیکه کردم و طی چند روز خوردم یا شیر انبه به خاطر گم بودنش می خوردم، البته اگر مثلا عادت نداشتی به مصرف آناناس و این چیزا موقع انتقال هم نخور تعادل بدنت بهم میریزه

یا مثلا نشاسته چون طبع خودم سرد بود و مستعد یبوست نخوردم جز چند بار که تو مصرف آلوقیصی و اینا زیاده روی کردم ترسیدم ببخشید اسهال بشم برای جبران نشاسته حل کردم تو آب تا خنثی بشه

دیگه اینکه بعد از انتقال زندگی کاملا نرمال داشتم مثل قبل و فقط چیز سنگین بلند نکردم، و اصلا اصلا استراحت مطلق نبودم چون دکترم عقیده داشت تاثیر منفی داره 

دیگه اینکه مناسب بدن خودت تغذیه داشته باش، مثلا اگر لووتیروکسین مصرف می کنی، دیگه شیرسویا خوب نیست برات 

مصرف روغن کنجد و جگر هم به خاطر ویتامین آ زیاد باید قطع بشه بعد از انتقال

حبوبات هم چون نفاخ هست مصرف نکن

گلم فعلا اینا به ذهنم رسید باز بقیه میان کمکت می کنن

من ذخیرم یک و نه دهمه.شهریور رفتم رویان به این امید که سیکل کوتاه برام انتخاب میکنن و زود پانکچر میش ...

از رویان راضی هستی عزیزم؟دکترای ارولوژی خوبی داره؟من خیلی درمونده شدم،همش نا امیدم.به شوهرم گفتم بیا بیخیال بچه بشیم چون واقعا تحمل یک شکست دیگه رو ندارم،از طرفی هم رفت و آمد به تهران برام سخته،نمیدونم چ کار کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جان جواب غربالگری برای یکی از قل ها تریزومی ۲۱ زده ۱:۷۸۷ و نوشته intermediate risk نظرتون چیه ...

عزیزم هیچ جای نگرانی نداره، منم زده بود ریسک متوسط 1به 295

کلی غصه خوردم و سخت گذشت، دکترها همه دلداری که بابا چیزی نیست بچه سالمه چون حساسی آزمایش سلفری بده، هر کدوم منو میدیدن میگفتن سونو خوب بوده جای نگرانی نیست، اما تا جوابش نیومد آروم نشدم

حالا به شما هم میگم ریسکت از من کمتره و آزمایشگاه حساس بوده 1به 700 رو زده متوسط 

چون تو نيلو 1به 250 متوسط حساب میشه

اصلا جای نگرانی نداره گلم جوجه هات سالم هستن، فکر کنم سلفری هم نمیشه بدی 

همون غربال 2 باید انجام بدی

ولی باز برای راحتی خیالت پیش پریناتولوژیست برو

قبلا نمی دونستم، وقتی بهم گفتن باید بری پیش پریناتولوژیست کلی وحشت کردم که الان میخواد آمنیوسنتز کنه حتما، ولی دیدم روال کار اینه 

اتفاقا یه خانمی مثل شما دو قلو داشت اونم ریسک زده بودن ولی خدا رو شکر سالم بودن

بعد دکتر اونجا گفت ببین 15 ساله کار میکنم فقط دو سه مورد مشکل دیدم تو این همه سال که اونها ریسک 1به 2 داشتن و سونو داغون

خلاصه عزیزم ‌‌‌ خیال راحت ضمانت میدم عالیه همه چی