2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

دوستان لطفا از تجربیاتتون بهم بگید 

هرچیزی از انتقال و مراقبت های اون بهم بگید 

خیلی ممنون میشم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان پرولوتون از هفته ۱۱ زدین شماها؟ دکتر طرازی ب من داده ، هر ۱۲ روز یک بار. شهرستان رفتم دکتر ...

از هفته ۱۶ شروع شد 

ولی من دوست داشتم‌زود تر بهم بدن 🙄

ولی دکتر خودم نداد 

رفتم پیش دکتر دیگه و گفتم درد دارم اون نوشت هفته ای 

این دفعه رفتم‌پیش دکتر خودم دیگه باز داد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دوستان لطفا از تجربیاتتون بهم بگید  هرچیزی از انتقال و مراقبت های اون بهم بگید  خیلی ممن ...

عزیزم هر چیزی که با طبعت سازگاره بخور.کارای عجیب و غریب نکن.روغن زیتون و میوه مرتب استفاده کن تا یبوست نگیری.

یه برگه بعد از انتقال جنین به من داده بودند که توش نوشته بود چه کارهایی انجام بدید حالا اگر پیداش کردم عکسشو برات میفرستم

رویان الان چطوره؟ دکتراش خوبن؟ پی ار پی هم انجام میده؟  موندم بین طرازی و رویان کدوم انتخاب ک ...

گلم منم رویان بودم راضی بودم خیلی، خیلی هم منظم بودن، همه کاری هم انجام میشه اونجا، قدیمی ترین مرکز ناباروری ایرانه

طرازی من نرفتم نمی تونم نظر بدم، اما اغلب دوستان خیلی راضی بودن، فقط یه کم تعرفه ش بالاست

اما در کل بدون مرکز ناباروری مدلش با مطب فرق داره زمین تا آسمون 

مثلا تو مرکز ممکنه هر دفعه با یه دکتر ویزیت بشی طی فرآیند درمان ولی اگر جواب آزمایش بخوای نشون بدی با همون دکتر خودت نوبت میذارن، اما خوبیش اینه اگر دکترت رفت مرخصی یا به تعطیلات خوردی سیکلت کنسل نمیشه و مشکلی پیش نمیاد، یا اینکه آیتم های مهم رو چند نفر چک میکنن و هزینه ها هم خیلی مناسب هست

اما مطب همیشه با یه دکتر هستی

چون خودم مطب نرفتم خیلی نمیدونم، باز دوستانی که مطب رفتن میان راهنماییت میکنن

خدا رو شکر تو تهران تقریبا امکانات جنین شناسی تو همه مراکز در یک سطح هست تا اونجا که خبر دارم، فقط تعرفه مراکز با هم فرق داره

که من فقط یه ویزیت رو میدونم رویان 33 هست، ابن سینا 70،بقیه موارد رو اطلاع ندارم عزیزم

دیگه خودت بقیه ش رو باید بسنجی، 

باز هم میگم تو تهران خیلی امکانات عالیه فقط خودت باید ببینی کجا به شرایطت میخوره

@زینبی_بابا    شوهرم رفته برام قرص آهن خارجی گرفته روش نوشه ۵۰ میلی.دوزش یکم زیاد نیست؟ چ ...

نه گلم اصلا دوزش زیاد نیست، درسته همون رو روزانه باید بخوری، 

امان از یبوست منم با وجود قرص آهن خارجی و مصرف کاهو و روغن زیتون خیلی درگیرش شدم

حالا گفتم آلوچه خشک هم امتحان کنم کنار بقیه کارها ببینم چی میشه

ممنونم عزیزم ، جالبه من فکر میکردم که اگه ذخیره نرمال باشه سیکل 15 روزه میشه و زودتر کار آدم راه میف ...

عزیزم می فهمم دوست داری زودتر نتیجه بگیری 

حالا خدا رو چه دیدی شاید برات سیکل 15 روزه انتخاب کنن

اما ال دی خوبیش اینه طبق نظر یکی از دوستان داروساز اینجا، که فولیکول ها رو یک دست میکنه و باعث میشه تخمدان بهتر تحریک بشه و تخمک با کیفیت تر بده

خیلی خیلی برات دعا میکنم زودی نتیجه بگیری 

ولی کلا استرست رو کمتر کن، آرامش داشته باشی آهنگ بدنت بهم نمیریزه، و طبق بدنت جلو برو

دوستان لطفا از تجربیاتتون بهم بگید  هرچیزی از انتقال و مراقبت های اون بهم بگید  خیلی ممن ...

عزیزم برگه رو پیدا نکردم ولی چیزایی که یادمه برات می نویسم.یه آناناس رو به ۷ قسمت تقسیم می کنی بعد از انتقال روزی یک تکشو میخوری.البته اینم بهت بگم همه ی چیزایی که می نویسمو باید ببینی قبلا خوردی بدنت واکنش بدی نشون داده یا نه بعد استفاده کنی مثلا بعضی افراد به آناناس حساسیت دارند که نباید استفاده کنند.

شیره ی نارگیل(اون آب بیرنگی که وسطشه) به لانه گزینی کمک میکنه.سعی کن سبزیجات پخته استفاده کنی تا سبزیجات خام چون سبزیجات خام نفخ میاره. میوه و روغن زیتون زیاد استفاده کن.کلا روغن زیتون علاوه بر اینکه از یبوست جلوگیری می کنه به لانه گزینی خیلی کمک می کنه.اگر مزش رو دوست نداری روی غذا، خودشو با یکم آبلیمو قاطی کن و بخور.بازم اگه چیزی یادم اومد بهت می گم.

من ذخیرم یک و نه دهمه.شهریور رفتم رویان به این امید که سیکل کوتاه برام انتخاب میکنن و زود پانکچر میش ...

عزیزم ان شاالله پاداش این همه زحمتت رو به زودی بگیری

واقعا شرایط معلما واسه این درمان ها خیلی سخته