2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

سلام زینب جان دیشب دیدم لباسم قسمت سینه راستم کوچولو کوچولو چندجا خونی شده

سینه چپم چندوقته دیدم ترشح شیری داره ولی راستمو دیروز دیدم خونه

بعد سینه هام گاهی یه تیر بدی میکشه

میخوام بدونم برا این خون برم دکتر یا نه؟

بعد نوکش میسوزه میگم شاید خشک بوده خون اومده یا از محلی ک شیر میاد خون اومده نمیدونم اصلا هم سینه هامو دست نمیزنم فقط تو حموم یبار یه لیف آروم میکشم موقع شستن خودم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
رویان الان چطوره؟ دکتراش خوبن؟ پی ار پی هم انجام میده؟  موندم بین طرازی و رویان کدوم انتخاب ک ...

رویان دکتر درست حسابی نداره خودتو علاف نکن خیلی شلوغ پلوغ وبیدر پیکره عملا اونجا رو ماماها دارن میگردون طرازی هم مثل اینکه خیلی گرون میگیره یکی از بچه اینجا رفته بود اصلا خوشش نیومده بود بروابن سینا باز چهارتا دکتر ادم حسابی داره فکر کنم این طرازی هم اونجا باشه باز تو ابن سینا نمیتونه زیاد پول بگیره تعرفه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان پرولوتون از هفته ۱۱ زدین شماها؟ دکتر طرازی ب من داده ، هر ۱۲ روز یک بار. شهرستان رفتم دکتر ...

من دقیق یادم نیست از هفته چند پرولوتون زدم انگار همون حدود 16 و اینا بود.اما مطمئن هستم که هفته های 11 و 12 هنوز پروژسترون استفاده میکردم

باسلام.یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین.من امروز روز دهم انتقالم هست.جنین سه روزه داشتم.بی بی چک ...

کاش اصلا بی بی چک نمیزدید. بی بی چک فقططط استرس میاره. مستقیم آزمایش بدید. من وقتی آزمایشم مثبت شد برای اینکه دیدن بی بی چک مثبت برام آرزو بود یکی زدم که کم رنگ افتاد

من ذخیرم یک و نه دهمه.شهریور رفتم رویان به این امید که سیکل کوتاه برام انتخاب میکنن و زود پانکچر میش ...

سلام ، بهتون گفتن دلیل انتخاب سیکل لانگ چیه؟؟ رحم و تخمدانتون طبیعی بودن؟؟ منو باش که چقدر امید داشتم این ماه همه کارام تموم میشه ،، آخه خوردن قرص ال دی دیگه برای چیه؟؟؟ من ذخیرم دو نه دهمه

رویان دکتر درست حسابی نداره خودتو علاف نکن خیلی شلوغ پلوغ وبیدر پیکره عملا اونجا رو ماماها دارن میگر ...

ممنون عزیزم. تو ابن سینا یه روز میره. آره خیلی گرون میگیره.

اینکه همیشه نیست خیلی اذیتم میکنه منم که باید از شهرستان بیام دیگه بدتر. 

تو ابن سینا عارفی هست؟ میزارن خودم انتخاب کنم؟

تو رو خدا هر کی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
ممنون عزیزم. تو ابن سینا یه روز میره. آره خیلی گرون میگیره. اینکه همیشه نیست خیلی اذیتم میکنه منم ک ...

عزیزم نمیدونم دکتر عارفی هست یا نه ولی خودت میتونی دکترت و انتخاب کنی

خدا جونم شکرت...

سلام بچه ها خوب هستید ؟

نمیدونم محو یادتونه یا نه 

من برج ۲ دقیقا موقع ماه رمضون پانکچر داشتم و بعد از اون هایپر شد و چند روزی بیمارستان بستری شدم 

من خیلی جدیون شماها هستم تو اون روزها با دعاهاتون و دلداری هاتون خیلی ارومم کردین 

از برج ۳ تا دقیقا همین چندروز پیش دنبال کارهای انتقال بودم که خب بخاطر شرایط بد بدنم و بهم ریختگی هورمون ها نشد جنین های کوچولومو انتقال بدن 

تا اینجا چندروز پیش دکتر امپول های سینافکت بهم داد و گفت پری شدم بیام پیشش تا انتقال بده 

بچه ها من هیچی نمیدونم 

میشه کمکم کحید بازم ؟

بهم بگید چیکار کنم 

چی بخورم 

چی نخورم 

مراقبت های بعد انتقال میشه بهم بگید 

و اصلا تو این دوران ک امپول های سینافکت میزنم باید مراقبت های خاصی انجام بدم ؟

اخه بعد از تزریق سرم سنگین میشه و بدنم میلرزه حالت تهوع دهرم 

زنگ زدم دکتر گفت مسکن بخورم ولی امپول ها رو تزریق کنم همچنان 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋