2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
هفت تا تخمک عزیزم،اسپرم همسرم خیلی ضعیفه، از همون اول هم دکتر بهمون گفت امکان تشکیل جنین خیلی کمه،ول ...

دکتر خوبیه عزیزم

منم تعریفش رو شنیدم و همسرم رفت پیشش. دارو براش نوشت که تا روز پانچکر احتمالا ادامه دارن. دارو واسه دوماه داد اون موقع. حدودی حساب کردم وقتی تموم میشن میفته روزایی که احتمالا من پانچکر شم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااااا خب اینجوری که مثلا ۷ تا از ده تا رد بشن که خیلی ترسناکه!! اگه اون سه تام که انتقال میدن نگیره ...

به خاطر همین تهاجمی بودن برای افراد خاص پیشنهاد میشه، حالا ممکنه از ده تا جنین همه از بین نرن ولی ریسک داره دیگه

دوستان دوقلو از طريق ivfتو دو تا كيسه مختلفن يا ميشه تو يه كيسه هم باشن ؟

گلم مال شما احتمالا دو تا جنین گرفته پس دو تا جفت و دو تا کیسه آمنیون هست میشه ناهمسان حتی ممکنه یکیش دختر و یکیش پسر باشه 

ولی اگر یک جنین در مراحل اولیه تقسیم بشه بسته به مرحله تقیسم شدنش ممکنه دو تا جفت و دو تا کیسه آمنیون باشه و دو جنین همسان

اگر دیر تر تقسیم بشه یک جفت و دو کیسه آمنیون و دو جنین همسان

اگر خیلی دیرتر تقسیم صورت بگیره یک جفت و یک کیسه آمنیون و دو تا جنین همسان

مرسی خواهری عدد تیروییدم خوبه نه؟این آنتی تی پی او چی میگه لامذهب .قبلا ۱۲بود

خود tsh خوبه ولی t3 و t4 هم باید تو این موارد بررسی بشه

یعنی قبلا نرمال بوده؟ ثمین چرا apcr و بقیه cd مارکر ها رو ننوشته برات؟ لازم نبوده یعنی؟ 

مررررسي گلم  راستي زينب جون علامت غلظت خون چيه تو آزمايش ميخوام ببينم دارم يا نه ؟

یکیش بالا بودن گلبول های قرمز هست و هموگلوبین و کم بودن عدد آزمایش های pt، ptt, INR 

شما بعیده غلظت خون داشته باشی 

الانم خدا رو شکر داروهای ضد انعقادی به اندازه کافی داری گلم

نشون دهنده وجود عفونت در بدنه.گاهی حتی یه گلو درد چرکی هم توازن رو بهم میزنه

نه گلم خیالتون راحت راحت، این جا فقط و فقط به خاطر حاملگی هست گلبول های سفید بالا میره تعدادش 

ولی سیستم ایمنی ضعیف میشه چون انواع گلبول های سفید داریم و اون نوعی که بالا میره برای جنین مضر نیست، و اون قدری هم قوی نیست که سیستم ایمنی بدن تقویت بشه، یعنی در کل بدن تو حاملگی با وجود بالا رفتن تعداد گلبول های سفید از لحاظ ایمنی ضعیف تر هست 

خدا نکشتت کلی خندیدم

اصلا نمیفهمم فازشون چیه یجوری با اقایون صحبت میکنن که امکان نداره واسه دفه دوم برند مطبشون 

از کحا نون میخورن اینا؟

یکی از اقوام ما دختره متولد ۷۴ دو ساله ازدواج کردن و خلاصه متوجه شدن مشکل از اسپرمه رفتن ارولوژ دکتره یک نگاه به این دختره کرده گفته چون خانمت  چاقه نمیشه! وزنشو کم کنه 

خب پروفسور کار خودتو درست انجام بده چکار به خانمه داری

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
گلم مال شما احتمالا دو تا جنین گرفته پس دو تا جفت و دو تا کیسه آمنیون هست میشه ناهمسان حتی ممکنه یکی ...

ممنووون زينب جون از توضيح كاملت 

خودمم عكسش رو ديدم انگار تو دوتا كيسه ان 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یکیش بالا بودن گلبول های قرمز هست و هموگلوبین و کم بودن عدد آزمایش های pt، ptt, INR  شما بعیده ...

آخه من دوهفته انوكسا و آسپرين استفاده نكردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من آسپرين و آنوكسا مصرف ميكنم . چرا غلظت خون دارم تو آز نشون داد . 

نمی دونم ولی متخصص هماتولوژی به من گفت غلظت خون‌باعث میشه خون رسانی به جنین خوب انجام نشه و وزن و رشدش از زمان بارداری کمتر باشه، برای همین پرسیدم، حالا اگه تو ازمایش جدیدت و با وجود انوکسا و اسپرین باز هم غلظت خون نشون میده شاید باید دوز داروهاتو بیشتر کنی، باز هم از متخصص مشورت بگیری بهتره، امیدوارم بارداریت عالی پیش بره و به سلامتی بغلش کنی🌸🌸❤️❤️