2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفت تا تخمک عزیزم،اسپرم همسرم خیلی ضعیفه، از همون اول هم دکتر بهمون گفت امکان تشکیل جنین خیلی کمه،ول ...

دکترای ارولوژ معمولا تقصیرو میندازن گردن تخمک یک دلیلم براش میتراشن که یک اعتماد بنفسی به همجنسشون بدند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چه می دونم والا دیگه وحشت داشتم بگم بعیده با احتمال 1به 300 مشکل داشته باشه کلا من هیچ جا نباید به ...

نه عزيزم من از اولم مطمئن بودم سالمه. اشكالي نداره مهم سلامتيشه دختر و پسر بودنش هيچ فرقي نداره هر دو هديه خداست. ان شالله ميري به زودي سونو آنومالي بهت ميگه ني ني چيه😍😍😍

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
وقتی هجده هفته کامل شد رفتم،ینی وارد نوزده نشده بودم فرداش میرفتم تو نوزده هفته شماچی؟

نه من اول ١٨ هفته رفتم . چون به من گفتن جنين كوچيكه هم اول ١٧ رفتم هم اول ١٨ رفتم. اول ١٨ رفتم ١٩٠ بود . 

ان شاالله اصلا طبیعی باردار بشی و به این مراحل نرسی 

زينب جون اين آزمايش منو ميبيني چرا انقدر گلبول سفيدم بالاست 😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه من اول ١٨ هفته رفتم . چون به من گفتن جنين كوچيكه هم اول ١٧ رفتم هم اول ١٨ رفتم. اول ١٨ رفتم ١٩٠ ب ...

خوبه عزیزم وزنش تو رینج نرماله...وزن گیری بچه هفته های آخره.همینکه تو رینج نرمال باشه کفایت میکنه

سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی. امروز برای دومین بار تو یک هفته گذشته سونو شدم و دیگه الان ...

عزيزم ليزر چيه؟ حتما تحقيق كن؟ كاشكي چند تا دكتر پرناتالوژيست ديگه هم ميرفتي؟ پيش دكتر اسلاميان هم ميرفتي من پيش اون رفتم. 

فرقی نمیکنه.ولی دکتر سونولوژ به من گفت که اول 18هفته بیا که اگه خدای نکرده مشکلی باشه فرصت باشه برای ...

آره عزيزم ميدونم مهلت داره تا ٢٢. من چون الان روي وزنش حساسم ميخاستم ببينم وزنش واسه اول هفته بوده يا آخر هفته

برای من اول ۱۸ هفته و ۱روز گفت ۲۰۶ گرم برای شما چیپ💜💜

خوبه عزيزم. منم ١٨ و يه روز رفتم گفت ١٩٠ . واسه من گفت وزنش كمه. ولي خب الان ٢٠ هفته رفتم گفت بهتر شده و ٦ روز وزنش نيبت به آخرين پري كمتره

نشون دهنده وجود عفونت در بدنه.گاهی حتی یه گلو درد چرکی هم توازن رو بهم میزنه

آخه عزيزم اصلا سرما نخوردم قبلا نرمال بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷