2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046702 بازدید | 684539 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازتون مامان سبحان عزیزم اتفاقا تو صفحات سالهای قبل تاپیک معجزه بارداری شمارو خونده بودم خیلی ...

میدونم تجربه منفی تلخه ولی ناراحت نباش عزیزم انشاءالله ک بزودی این دوتا اسم خوشکل رو میذاری روبچه هات و صداشون میزنی دلت میره براش😍...منم انتقال اولم منفی شد و با انتقال دوم مامان شدم..تو هم.مطمین باش باامید وروحیه خوبی ک داری حتماخیلی زود  موفق میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب خدا رو شکر واکنش بدنت هست نه تنگی دهانه رحم منم از اسپکولوم نفرت دارم خصوصا بعد از بارداری، روز ...

عکس رنگی گرفتنی فلزی گذاشت اون موقع از ترس بدنم بی حس شده بود نفهميدم   

آره درس میگی

راستی دوستان من پیش متخصص آنکولوژی هم رفتم گفت چون ژن غلظت خون‌داری باید فولیک‌اسید ۵ مصرف کنی چون ا ...

دکتر نصر به دوستم فولیک ۵ داده از اولی که رفته تو سیکل.

هم ژن غلظت خون داره هم چند بار انتقال منفی نمیدونم بخاطر کدوم مورد براش فولیک ۵ تجویز کرده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اها ممنون تارا جان، سیکل پانکچره یا انتقال؟

از اول بهش فولیک ۵ داد 

رفتی طرازی؟ دکتر بدی نیست ولی به ۴۲+ حساسیت داره

انشالله بزودی باهاش جواب بگیری قبلا دکترت کی بود؟ مشکلت چیه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عاطفه جان فمیبیون پیدا نکردم اما اووابوست گرفتم ، از این داروخونه تو خیابون شریعتی

داروخانه ابن سینا هم اوابوست آورده

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
راستی دوستان من پیش متخصص آنکولوژی هم رفتم گفت چون ژن غلظت خون‌داری باید فولیک‌اسید ۵ مصرف کنی چون ا ...

عزیزم منم بارداری قبلم فولیک اسید 5 استفاده  میکردم اکثر دکترها هم گفتن احتمال داره همون فولیک اسید5 تخمک تو  خیلی بارور کرده که شده دوقلویی تک تخمکی .. دلیل استفاده مم کم خونی ارثی بود

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
از اول بهش فولیک ۵ داد  رفتی طرازی؟ دکتر بدی نیست ولی به ۴۲+ حساسیت داره انشالله بزودی باهاش ...

اخه دکترا برا سیکل پانکچر فولیک ۵ میدن میگن برا تعداد فویکول و کیفیت تخمک هم‌خوبه اما این دکتر هماتولوژیه به من گفت ژن غلظت خون باعث دفع فولیک‌اسید میشه برا همین‌کلا باید فولیک ۵ بخوری، آره عزیزم با دکتر ط ر ازی ویزیت شدم، اره به نظرم دقیق و خوب اومد، به نظرم تو هم اگه قبولش داری ازش بخواه برات درمان رو شروع کنه، فکر نمی کنم هیچ دکتری اگه خودت بخوای کاری رو انجام بدی قبول نکنه، امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری تا این قانونی که برا خودشون‌واسه ۴۲ ساله به بالا ها گذاشتن نقض بشه عزیزم❤️❤️❤️