2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزم، نمی دونم چرا این قدر منفی نگاه می کنی ولی آی یو آی چون فقط 20 درصد احتمالش هست منفی شده ...

خیلی ممنونم عزیزم از روحیه ای که به آدم میدی ، واقعاً درست میگید نگاهم خیلی منفی شده آخه چند سال رفتم دکتر همش میگفتن مشکلی ندارید و راحت باردار میشید ولی نشد الان هم مرکز ناباروری میرم بخدا هرکس یه چیزی میگه منم تمام دردها رو دارم تحمل میکنم تا مادر بشم ولی نمیشه از طرفی هم فشارهای اطرفیان و همسرم که مدام اصرار داره که باید دکترا بهش دلیل علمی و منطقی باردار نشدنمونو بگن و هزار یک فکر و خیال و فشار و درد .......... هربار میرم مرکز ناباروری کلی خانم میبینم که با مشکل یا بی مشکل میگن چند بار انتقال دادن  و نگرفته دلم آتیش میگیره بخدا ... دیگه کمتر از درد و استرسها بگم چون هم شما و هم دوستان دیگه اینجا خودشون این حال و احوالها رو تجربه کردن و خوب میدونن چی میگم ..

ببخشید چند تا سوال دیگه دارم بیهوشی پانکچر با آمپوله یا از طریق تنفسه ؟؟؟ کامل بیهوش میشید اخه من برای کارهای دندون پزشکی که آمپول بی حسی میزنم نسبت به افراد دیگه باید دز بیشتری تزریق کنم و دیرتر رو من اثر میکنه اینو پزشکا هم بهم میگن ، خواستم بدونم بیهوشیش چطوریه ؟؟؟ بنظرتون من که یکی از لوله هام بسته ست میتونن از اون تخمدان هم تخمک جمع کنن یا نه ؟؟؟ میکرو بهتره یا ای وی اف ؟؟ ببخشیدا اینقدر طولانی سوال میپرسم ان شالله خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه که تجربیاتتونو در اختیار میزارید خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، نمی دونم چرا این قدر منفی نگاه می کنی ولی آی یو آی چون فقط 20 درصد احتمالش هست منفی شده ...

ببخشید چند تا سوال دیگه الان یادم اومد ، میکرو یا ای وی اف از ذخیره تخمدان کم میکنه ؟؟؟ تحرک خوب یا کم اسپرم برای موفقیت میکرو تاثیر گذاره ؟؟ درسته که جنین های بهترو منتقل میکنن یا واقعاً اهمیت نداره و همینطوری جنین منتقل میشه ؟؟؟ بازم ببخشیدا سوالام زیاد شدش

گلم چون اثبات شده حتی اگر سی دی مارکر ها و یه سری چیزهای دیگه بالا و پایین باشه علت باردار نشدن یا س ...

مرسی عزیزم از توضیحت، سعی میکنم به چیزای مثبت فکر کنم که این از همه مهمتره. از دکتر پرسیدم در مورد آلرژی گفت اگه در حد آبریزش بینی و عطسه هست اصلا بهش فکر نکن. اونایی که حساسیت های وحشتناک دارن مشکل ایمنی دارن. نمی دونم دیگه امیدوارم به خیر بگذره

خانمايي كه انتقالشون مثبت شده بعد انتقال علائم خاصى داشتن؟؟اخه من الان روز ٥ انتقال هستم و هيچ علائمى ندارم نه دردى نه لك هيچى ندارم نميدونم همش ميگم سايد نگرفته باشه و هى ناراحت ميشم

دوستای خوبم از دعای همگی شما ممنونم جواب ازمایشم منفی شد.

خدابزرگه عزیزم انشالله دفعه بعد💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
دوستان جواب سلفری اومد سالمه 😍😍😍😍 یعنی جونم به لبم رسید تا بیاد شرمنده تک تکون هستم خیلی اذیت ک ...

خداروشکر🙏💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
ممنونم ازت عزیز دلم با اراده خدا نمیشه جنگید خدا نخواست نمیدونم چه حکمتی داشته دروغه اگه بگم ناراحت ...

عزيز دلم من واقعا نميرسم همه پستها رو بخونم و اتفاقي ممكنه پستي رو با دقت بخونم ، ناراحت شدم كه منفي شدي خانمي .

اين كه نوشتي دوست داري يكي بياد بهت بگه بلند شو دو تا بچه داري شك نكن توي اتاقشون خوابيدن مطمئن باش به زودي برات محقق ميشه .

مگه من فكر ميكردم اين روزها رو ببينم توي اون ٦ سال انتظار واقعا تصور اينكه در عرض ٢ سال خدا بهم ٢ تا فرشته بده برام غير ممكن بود ، صبح كه پسرم از خواب بيدار ميشه خيلي سرحاله و قشنگ به حرفام واكنش نشون ميده و يه جوري حرف ميزنه امروز كلي باهاش حرف داشتم ميزدم همون موقع اشك توي چشمم جمع شد و فقط دعا كردم براي همه از نزديكان و شما دوستان گلم كه به زودي بوي بهشت بپيچه توي خونه هاتون و مطمئنم كه اون روز نزديك تر از چيزي هست كه بهش فكر ميكنيد .

سلام  زینب جون چه فاکتورهایی نشون میده یه خانم طی بارداری مشکل غدد یا قند بارداری نگیره از نوع ...

گلم خیلی ثابت شده نیست و هر کس ممکنه دیابت دوران بارداری بگیره ولی افرادی که سابقه فامیلی مبتلا شدن به این بیماری ها رو در اقوام درجه یک دارن بیشتر در معرض ریسک هستن یا افرادی که قبل از بارداری قندشون لب مرز بوده

واسه همین باید تمام چک آپ های بارداری رو انجام داد

سلام گلم ممنونم دیشب لک دیدم ،امروز پریود شدم ولی به شدت درد دارم اینقدر که قدرت هیچ کاری ندارم و بد ...

سلام عزیزم، بله این تغییرات همه طبیعی هست خصوصا که انتقال فرش داشتی و بدنت حسابی با هورمون ها تماس داشته

داروهارو خریدم. اوابوست روزی 4تا، ویتامین ای یک روزدرمیان 1ی، کوکیوتن شبی1ی، کلسیم دی شبی 1ی،پردنیوز ...

عزیزم واقعا سخته این راه و تا نتیجه درست و حسابی نگیریم خستگی مون در نمیره، امیدوارم این بار مامان بشی

فقط گلم درسته داروهات کامل هستن، آزمایش های ایمنی و خصوصا انعقادی رو دادي؟ 

ممنونم ازت عزیز دلم با اراده خدا نمیشه جنگید خدا نخواست نمیدونم چه حکمتی داشته دروغه اگه بگم ناراحت ...

خیلی سخته، خیلی

آدم این جور مواقع میگه انصاف نیست این همه سختي نتیجه نده ولی قطعا ما صبرمون کمه و حکمت خیلی چیزا رو نمی دونیم

نمیدونم جفتم چیه 😮 فقط گفت پایینه جفتت  یکیش سفالیک یکیش بریچ

آهان دوقلو داری؟👼👼خدا حفظشون کنه

کم کم تکون خوردناشونو حس میکنی😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان