2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
عزیزم پیورگان از روز ۳ قاعدگی تا ۴ روز ۴۵۰ واحد،بعدش از روز ۷تا روز نهم روزی ۱۵۰ واحد پیورگان،دو تا ...

ایشالله ک ب سلامتی انتقال میدی و نتیجت مثبت میشه قبل انتقالت حتما قران بخون ک اروم باشی😍😍😍😘

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ممنون از شما زینب جان بابت مهربونی و وقتی که میذاری و سعی میکنی به همه کمک کنی. خیلی خوشحال شدم جواب ...

خواهش می کنم عزیزم 

می فهمم چی میگی ان شاء الله واسه شما هم بقیه مراحل عالی پیش بره بدون استرس و درد سر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم از دعای همگی شما ممنونم جواب ازمایشم منفی شد.

نههههههههه😭😭😭😭😭من کلی امیدوار بودم 

عزیزم خیلی خیلی خیلی ناراحتم برات😢😔😔😔

خدا کنه به زودی برات معجزه بشه

من اینجا ناراحتم خدا به دلت صبر بده، خیلی سخته 

سلام 

زینب جون چه فاکتورهایی نشون میده یه خانم طی بارداری مشکل غدد یا قند بارداری نگیره از نوع حادش 

همون با تیرویید و ِآزنایش قند مشخصه یا آزمایشات خاص دیکه ای داره ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 
نسرین جون خوبی شما پریود شدین من هنوز در حد لک هست کاش پری بشم خیلی اذیتم 

سلام گلم ممنونم دیشب لک دیدم ،امروز پریود شدم ولی به شدت درد دارم اینقدر که قدرت هیچ کاری ندارم و بدنم کاملا میلرزه تا الان هم اینجوری نشده بودم نمی‌دونم طبیعی هست یا نه این همه درد و خونریزیم هم خیلی زیاد 

زینبی جون میشه کمکم کنی

@زینبی_بابا    

سلام گلم ممنونم دیشب لک دیدم ،امروز پریود شدم ولی به شدت درد دارم اینقدر که قدرت هیچ کاری ندارم و بد ...

من کلا سرم انگار خالی شده دورزه فقط لک 

چه مدت دیکه به سلامتی دوباره میری اقدام 

الهی مرا  آن ده که آن به 
من کلا سرم انگار خالی شده دورزه فقط لک  چه مدت دیکه به سلامتی دوباره میری اقدام

فعلا نمیرم نمیتونم هم بدنم کشش نداره،هم شغلم جوریه باید جواب گوی موکلام باشم به شدت تحت فشارم انشاالله یه چند ماه دیگه 

سلام بچه ها راستی من تو هجده هفته سونو دادم علاوه بر سرویکس کوتاه که استراحت مطلقم ،سر نی نی پایینه ...

بچه همش فعلا میچرخه و این ور اون ور میره فکر نمیکنم ثابت باشه⚘بهت گفت بچه عرضیه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم