2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
والا خودم فعلا بی حسم از بس استرس کشیدم دیگه میگم فقط سالم بودنش مهمه

انشاالله عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها چ چیزهایی باعث یبوست میشه؟اصلا بعد انتقال چی بخوریم؟من نمیدونم چی بخورم چی نخورم،سری قبل یبوست شدید گرفتم بعد انتقال،الان میترسم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من قراره جنین فریز انتقال بدم واسه باردوم دکتر بهم ferti careداده ازروز اول پریود باید بخورم؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم چرا این جور میگی، هر کدوم از ما کلی شرایط بد داشتیم که فکر می کردیم دیگه نتیجه نمی گیریم  ...

داروهارو خریدم. اوابوست روزی 4تا، ویتامین ای یک روزدرمیان 1ی، کوکیوتن شبی1ی، کلسیم دی شبی 1ی،پردنیوزولون روزی 2تا، اینارو میخورم و ال دی و لووتیروکسین نصف یک دونه و آسپرین. مدتیه یبوست گرفتم فک میکنم بخاطر ال دی و این ویتامین ها باشه. خیلی بهم ریختم. اصلا نمیدونم چکار کنم امیدم انگیزم زیاد شه.  دوس دارم از ته قلبم امیدوار باشم 😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم  خیلیا بارها انتقال دادن و منفی شدن و هنوز امیدوارن من دفه اول مثبت شدم ولی خدا نخ ...

ان شاء الله با انتقال بعدی بچه دار میشید❤️❤️❤️خیلی احساس ضعف میکنم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نههههههههه😭😭😭😭😭من کلی امیدوار بودم  عزیزم خیلی خیلی خیلی ناراحتم برات😢😔😔😔 خدا کنه به ...

ممنونم ازت عزیز دلم با اراده خدا نمیشه جنگید خدا نخواست نمیدونم چه حکمتی داشته دروغه اگه بگم ناراحت نیستم خیلیییی ناراحتم انقدر که دیشب از ساعت ۷ تا ۱۲ شب با همسرم بی هدف کل خیابونای تهران رو چرخیدیم 

الهی براش بمیرم همه چی میگفت من خوشحال شم 

تمام شب رو نخوابیدم منتظرم یکی بیاد از خواب بیدار کنه بگه پاشو خواب دیدی تو اصلا دوتا بچه داری تو اتاقشون خوابیدن اینا همش کابوس بوده😔😔😔😔