2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
البته من نمیخوام بگم دکتر بدیه چون خیلیا تو همین گروه باش نتیجه گرفتن ولی به نظرم شاید دکتر  خو ...

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون بابت انتقال تجربه‌ت

یه تبریک جانانه هم واسه مادر شدنت بعد از اون همه سختي، ان شاء الله بارداری خوب و زایمان راحتی داشته باشی 😍😍😍😍😍 

بچه ها ی سوال من الان سه ماهه دارم شیافمو رکتال استفاده میکنم از ی نفر شنیدم استفاده زیاد رکتال باعث ...

آخ آخ گفتی سوال منم هست، خودم هم خیلی نگرانم، البته بیشتر وقتی یبوست دارم حس بدی پیدا می کنم ولی حالت عادی نه

حتما رفتم دکتر دفعه بعد ازش میپرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم خدا رو شکر ۷ تا تخمک داشتم،نمیدونم کیفیتشون چطور بود،بهم گفتن ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه 😍😍😍😍نه گلم زود نيست، رویان هم اغلب انتقال های فرش رو دو روزه انجام میدن میگن بهتره

ان شاالله به زودی مامان میشی همین دفعه🤲🤲🤲🤲🤲

Tshباید چند باشه؟واسه من ۲.6 زیاد نیست ؟

بهتره زیر 2 باشه ولی نگران نباش لووتیروکسین رو صبح ناشتا سر ساعت مصرف کن سریع پایین میاد 

کی آز دادی آخرین بار؟ متخصص غدد دیده و در جریان هست قراره انتقال بدی؟ 

بچه ها ی سوال من الان سه ماهه دارم شیافمو رکتال استفاده میکنم از ی نفر شنیدم استفاده زیاد رکتال باعث ...

راستش نمیدونم. برای من که کلا یبوست زیاد میشم ، اینجوری خیلی بهتره.بعد از زمانیکه شیاف گذاشتم ، مشکل یبوستم حل شده.

اگر واژینال بذارم زود عفونت میگیرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزيزم ممنونم از احوالپرسي خدانگهداره كوچولوت باشه. جواب آمينو من هم خوب بود خداروشكر. فقط ...

ان شاالله همه چی عالی پیش میره، خدا رو شکر جواب آمنیو هم خوب بوده

ببین اگر کلا تو تمام سونو ها بچه ریز تر به نظر میرسه اصلا جای نگرانی نداره، یه بخشش برای خطای اندازه گیری به خاطر محیط شکم هست و یه بخش هم بعد تولد با تغذیه جبران میشه، اینو گفتم خاطرت جمع باشه 

ماهیچه و غذاهای پر پروتیین و چهار مغز برای وزن گیری بچه عالیه 

مکمل هم دکتر بهت میده اون هم خیلی کمک کننده‌س

سلام بچه ها منم تازه عضو گروهتون شدم. راستش من 3 ماه پیش توی رویان پانکچر شدم البته به خاطر اینکه هایپر شده بودم گفتن برو سه ماه دیگه بیا. اینبار که رفتم 2 پری سونو شدم گفتن برو برای نتقال. ولی بهم ال دی دادن تا 21 شب وقتی هم که تموم شد گفتن 5 روز بعدش بیا دوباره سونو. 

کسی می دونه چرا ال دی دادن؟ و اینکه کی انتقا میدن؟ و یه سوال دیگه اینکه کیفیت جنین ها رو روز انتقال میگن که گریدشون چنده؟ آخه به من چیزی نگفتن.

نه 😭😭😭😭😭فرداست 😢😢😢😢😢 انقدر همسرم امیدوار اعصابم خورد کرده  استرسم بیشتر میشه کاش نا ...

عزيز دلم من الانم سينه درد ندارم هيچي 

فقط حالت تهوع بد حتي آبم نميتونم بخورم 

اصلا به علائم فكر نكن 

ايشالا فردا با يه بتاي تپل خوشحالمون ميكني صبح زود برو ما طاقت نداريم بگو اورژانسي بدين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واي لي لا نميدونه با لودر از روم رد شد اونم ساعت 12 شب! بعد 4 ساعت معطلي  اصلا در عجبم از رفتا ...

تارا جان دوستم داره خونشون رو بازسازی میکنه کابینت ساز خونشون زنش ۴۵ سالشه سه ماه پیش بچش رو تو ماه سوم سقط کرد حالا دیروز دوستم زنگ زد گفت خانمش دوباره بارداره و دوقلوووو. بهش گفتم علتش سقطش چی بود گفت اصلا پیگیری نکرده حالا ما خودمو میکشیم ببینیم چرا اینطوری شد!اگه خدا بخواد سن هیچکاری

ان شاالله همه چی عالی پیش میره، خدا رو شکر جواب آمنیو هم خوب بوده ببین اگر کلا تو تمام سونو ها بچه ...

زينب جون جواب سل فري اومد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بهتره زیر 2 باشه ولی نگران نباش لووتیروکسین رو صبح ناشتا سر ساعت مصرف کن سریع پایین میاد  کی آ ...

زینبی جون پس چرامن پیش دکترغددهم رفتم تی اس اچم ۳ونیم بودگف لووتیروکسین نیازنیس براساس انتی تی پی اوویه سری چیزای دیگه،بنظرت من چیکارکنم؟رزاقیم ک رفته بودتیروییدم۲/۷بودنگف قرص نیازداری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
تارا جان دوستم داره خونشون رو بازسازی میکنه کابینت ساز خونشون زنش ۴۵ سالشه سه ماه پیش بچش رو تو ماه ...

اره گاهی از دونستن زیاد ادم سردرگم میشه باید بسپریم بخدا و بریم جلو چاره نیست

اهان اینم گفت که همین عدم تشکیل قلب نشونه بدیه و دیگه نباید با تخمک خودت ادامه بدی خودشو بهت نشون داده! فکر کنم منظورش بچه مشکل دار بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم خودمم از اين نمونه ها زياد ديدم عمه ام پس آخريشو 44 سالگي بدنيا اورده تازه اونموقعها كه ميكرو. ...

تارا سري قبل كلي پودر پروكسيد و اينوفوليك خوردم با كيوتن رفتم پانكچر، همسرم كه طفلي زير بار مكمل لح شده

...
آخ آخ گفتی سوال منم هست، خودم هم خیلی نگرانم، البته بیشتر وقتی یبوست دارم حس بدی پیدا می کنم ولی حال ...

خدای خودت رحم کن همین یکی رو فقط کم دارم😢😢

خدا جونم شکرت...
بچه ها کسی از مریم مادر خبری نداره خیلی وقته نیست @مریم،_مادر...   کجایی عزیزم بیا از خودت ی ...

سلام

سلام به همه ی خواهرای گل......

زیزی جون ممنون که بیادم بودی.....

مدتی سعی کردم به خودم استراحت بدم تا انشاله با جسم و روحیه عالی از مهر ماه برم سراغ درمان و گرفتن دارو.....

شما ها خوبید

دلم برای همتون تنگ شده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،