2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
اول گفت برو از خودپرداز پایین پول بگیر بیار بعد دید من دارم تعلل میکنم گفت خوب کارتتو بده بکشم واسه ...

چرا ابن سینا از ش وقت نگرفتی اونجا نمیتونه انقدر دزدی کنه ،حالا چی گفت با این تفاسیر

والله دکتر چوبساز تو مطبش ۵۰ تومن ویزیت میگیره اندازه و لوکیشن و وضعیت مطبشم جوریه که اقلا هزینه هاش ...

تارا جان طرازی چطور بود

به قرآن موندم با کی ادامه بدم

ای خدا هیچ کسی رو درمونده این دکترا نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.رفتی سونو @زین    

آره رفتم کلا از صب تا الان گیر بودم . صب رفتم سونو بیست و هشت هفته و سه روز بودم وزن جنین ۱۱۰۰ گرم بودش . بعد عصر رفتم پیش دکترم و وزنم دو کیلو پایین اومده بودش گفتش ی سونوی داپلر برم پیش متخصص پریناتولوژی تا بیشتر بررسی کنم گفتش برین پیش دکتر ندا رحبمی راد برا شنبه آینده وقت گرفتم . و گفتش ک فردا هم نوار قلب جنین بگیرم و گفتش ک قندت هم نرمال بشه . بازم مغرب رفتم پیش دکتر غددم و گفتش ک انسولین باید دوزشو بالاتر ببری . خدایا شکرتتتتتت 

شما دکتر ندا رحیمی راد رو میشناسین ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره رفتم کلا از صب تا الان گیر بودم . صب رفتم سونو بیست و هشت هفته و سه روز بودم وزن جنین ۱۱۰۰ گرم ب ...

خب خداروشکر وزن جنین خوب بوده....بخاطر اینکه وزن خودت امده پاین گفت برو سونو داپلر؟

والاندا رحیمی راد من دوبار رفتم واس طول سرویکس اشتباه تشخیص داد ک.کلی ترسیدم ..البته خیلی دکترا قبولش دارن و تعریفش میدن ولی برامن خوب نبود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا ابن سینا از ش وقت نگرفتی اونجا نمیتونه انقدر دزدی کنه ،حالا چی گفت با این تفاسیر

مزخرف گفت : اهدایی و اصلا جنینای موجودم انتقال نده

گفتم چرا؟ میگه بخاطر سنت و بالای ۴۲ سال دیگه قطعا انیدی نیست..

گفتم زرنانی جور دیگه گفت ... بعد گفت البته ایشون رو خیلی قبول دارم و صاحبنظر هستن ... سرم بگیر و انتقال بده ولی اگه منفی شدی یا باز سقط سد دیگه برو اهدایی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره گلم یادم اومد، این قدر این چند وقت استرس و مشغله ذهنی داشتم و دارم یادم رفته بود شرایطت مثل منه ...

مرسی عزیزم. باشه 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مزخرف گفت : اهدایی و اصلا جنینای موجودم انتقال نده گفتم چرا؟ میگه بخاطر سنت و بالای ۴۲ سال دیگه قطع ...

غیر منطقی بوده حرفش

وقتی با یه بار پانکچر ۸ تا جنین داری چرا اهدایی

خب خداروشکر وزن جنین خوب بوده....بخاطر اینکه وزن خودت امده پاین گفت برو سونو داپلر؟ والاندا رحیمی ر ...

نمیدونم دکترم گفتش ک من اینو قبول دارم هر چ این دکتره بگه همونه . گفتش ک کلا ب خونرسانی جنین ب همه چیزش برو پیشش هر چ این دکتره بگه درسته . شما برا چ پیشش رفتین ک گفتش ک برین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خب خداروشکر وزن جنین خوب بوده....بخاطر اینکه وزن خودت امده پاین گفت برو سونو داپلر؟ والاندا رحیمی ر ...

برا شما دکتر خودتون پیشنهاد دادن ؟

نمیدونم دکترم گفتش ک من اینو قبول دارم هر چ این دکتره بگه همونه . گفتش ک کلا ب خونرسانی جنین ب همه چ ...

من.برا طول سرویکس رفتم دکترم فرستاده بودم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم دکترم گفتش ک من اینو قبول دارم هر چ این دکتره بگه همونه . گفتش ک کلا ب خونرسانی جنین ب همه چ ...

حالا شما برو انشاءالله ک خوبه...یکی از فامیلامون کل سونوهاش رو همونجا میرفت وقبولش داشت

عاشق توضیح دادنتم خواهر یاد دسته بندی مطالب تو کلاسور شاگرد اول دوره مون میفتم اخرش بعنوان دانشجوی ...

تارا نميخوام درمورد تصميمت واسه پانكچر مجدد دودلت كنم ولي دلم نيومد نگم كه ببين پروسه پانكچر ميتونه سيستم يكمي رو برانگيختن كنه البته تا جايي ك من ميدونم، بازم بپرس، ولي در كل اگر اونطور باشه الان شما از پانكچرت خيلي گذشته بدنت برگشته سر سيستم خودش خب بيا انتقالتو بده انشالله مثبت ميشي و ايندفعه بغل ميگري

...

بچه ها من لترزول خوردم امپول نداد بهم الان ١٤ سيكلم تخمدان داره ميتركه خييييلي نگرانم نكنه كيست شده باشه جيكار كنم؟ برم صبح علي الطلوع سونو؟؟؟؟ممكنه ازاد شده باشه ولي جاش درد كنه؟؟؟ عاقا ديگه خسته م داغونم از اين حرفا و از اين فكرا و از اين دلواپسي ها حاااالم ب هم ميخوره،،. 

...