2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست
وای ۹۰ تومان چه خبره واقعا از قشر دکترا فرصت طلب تر ندیدم تو ابن سینا ویزیتش چنده؟ تو رویان ویزیت پز ...

والله دکتر چوبساز تو مطبش ۵۰ تومن ویزیت میگیره اندازه و لوکیشن و وضعیت مطبشم جوریه که اقلا هزینه هاش ۴ برابره ایشونه 

دفه اول ۹۰ میگیره دکتر طرازی که مثلا ۲۰ تومنش برای تشکیل پروندس.چه خبره؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تارا جون شوهر من راضی شده دارو گیاهی بخوره حالا منم نمیدونم چه داروگیاهی براش بخرم.دارم میرم تهران م ...

ثمین جون برای همسرت تین فیل کاسنی مرکب۴ وکور سفارش بده  هم تعداد اسپرم رو برای همسرمن زیاد کرد هم تحرک آکه همیشه صفر بود شد ۵.داروی گیاهی هست هیچ ضرری هم نداره.فقط باید هر ۴تارو باهم سفارش بدی تا اثر داشته باشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیشش نرفتم اما شنیدم خوش اخلاقه اتفاقا. تارا حس میکنم خیلی استرس داری، بهت حق میدم اما ایکاش بشه ...

لی لا جون ناراحت نباش خواهر قطعا روز خوشحالی ماهم نزدیکه.سن چیه عزیزم دوست مادرم با 51سال سن با آی وی اف بعد 27سال زندگیه مشترک صاحب ی پرنسس خوشگل شده.وای اگر بدونی بچه رو روی سرشون نگه میدارن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والله دکتر چوبساز تو مطبش ۵۰ تومن ویزیت میگیره اندازه و لوکیشن و وضعیت مطبشم جوریه که اقلا هزینه هاش ...

منم حقیقتش بخاطر ویزیت بالا و هزینه سونوی بالای ایشون،دیگه باهاشون ادامه ندادم.من برج۵پارسال ۱۷۰ تومن دادم بر ویزیت وسونو.

کارت خوان هم نداشتن.الآن دارن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
لی لا جون ناراحت نباش خواهر قطعا روز خوشحالی ماهم نزدیکه.سن چیه عزیزم دوست مادرم با 51سال سن با آی و ...

ثمین جون خوبی؟بخدابچه های ما واقعا رو چشم پسرمون جا دارن.خداکنه بتونیم درست تربیتشون کنیم لوس وضعیف بارنیان.من همیشه به فکرتربیتشون هستم    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
داغونم عزیزم ذهنم خیلی مشوشه هرگز اینقدر سردرگم نبودم دلم برای آنچه که بودم تنگ شده  ولی سعیمو ...

حق داری عزیزم خدا ب دلت ارامش بده ان شا الله بزودی مامان میشی غم و غصت تموم میشه با بغل کردن فندقت

منم حقیقتش بخاطر ویزیت بالا و هزینه سونوی بالای ایشون،دیگه باهاشون ادامه ندادم.من برج۵پارسال ۱۷۰ توم ...

اول گفت برو از خودپرداز پایین پول بگیر بیار بعد دید من دارم تعلل میکنم گفت خوب کارتتو بده بکشم

واسه سونو الان ۱۳۰ تومن میگیره!

نمیدونم تا حالا چطور کسی مطرح نکرده که ایشون خیلی پولکین! گذشته از اون محیط مطبش اینقدر کوچیک و داغونه ادم افسردگی میگیره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
والله دکتر چوبساز تو مطبش ۵۰ تومن ویزیت میگیره اندازه و لوکیشن و وضعیت مطبشم جوریه که اقلا هزینه هاش ...

نه کلا 90می گیره از منم 90گرفت ویزیتش گرون کرده 70بود واسه اونایی ک دفعه اولین برای دفعه بعدی 60خدایی هم 90زیاد سونو هم کنه 100می گیره

خداییش تا حالا ویزیت ۹۰ تومنی جایی ندیده بودم!! بماند که به لوکیشن و ترکیب مطبش این ویزیت اصلا نمیخو ...

مشکل اگر 90تومن بود که دلمون نمیسوخت خواهر.اصلا ما با این حجم ناراحتی و غصه مگه به ترکیب مطبم توجه میکنیم.

باز شوهرم شروع کرده برو برو انتقال.من از انتقال دادن متنفرم.متنفر.

بخدا اشکم داره میریزه.واقعا دیگه دوست ندارم برم برا انتقال.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....