2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
حس میکنم ذخیرم خیلی پایینه.البته یه بار پانچکر شدم اگه یادت باشه. قبلا خوزستان آز دادم 1.95بود ولی خ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ممنون از دلگرمیت

ببین رنج اینجا رو مد نظر بگیر 

طبق رفرنس های جدید WHO هست و مرکز ناباروری پس معتبرتره

ذخیره‌‌ت اصلا پایین نیست گلم، آنا جون ذخیره‌ش 1.2 بود طبیعی هم باردار شد

پس اگر نگفته لاپرا نگران نباش، راستی تومور مارکر ها اومد جوابش؟ 

فقط موقع پانکچر باید مترونیدازول قبلش بهت وصل کنن برای پروفیلاکسی (جلوگيري) از عفونت، شستشو واژینال هم لازم داری قبلش، هر چند خودشون می دونن و انجام میدن برای محکم کاری گفتم اینجا بدونی 

دو شب قبل از پانکچر هم پماد بتادین واژینال باید استفاده کنی

حسابی خودتو تقویت کن واسه پانکچر که تخمک های تپل مپل داشته باشی😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون . ان شاالله خدا دخترتو حفظ کنه برات. منم احتمالا سرکلاژ لازم شدم برم پیشش .خوبه؟ تایید میکنی ...

عزیزم من سرکلاژ نکردم پیشش.. اما بودن کسایی ک انجام دادن.

من در کل راضی بودم هم دوران بارداریم هم زایمانم...هم بعد زایمانم😀😀

اره خوب شد قیمتش..

اگه نیکان بخای بری جدا پول میگیره دکتر. اما ابان نه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مشکل اگر 90تومن بود که دلمون نمیسوخت خواهر.اصلا ما با این حجم ناراحتی و غصه مگه به ترکیب مطبم توجه م ...

نمیدونی چه افتضاحیه مطبش عین مغازه کپی گیری! یک ابسردکن نگذاشتن ده تا صندلی قراضه 

مشخصه نمیخاد از درامد این مطب چیزی خرج اینجا کنه

بازم دکتر خودم والله مطب شیکو بزرگ فکر کنم اقلا برای ۳۰ نفر تو مطبش جای نشستن هست

حالا اینا مهم نیستا ولی بهرحال احترام به بیماراست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم خوبی‌؟ ممنون از دلگرمیت ببین رنج اینجا رو مد نظر بگیر  طبق رفرنس های جدید WHO هست ...

قبلا برات فرستادم ولی دوباره میفرستم برات

Ca-19.9.....3...... Up to 19

Ca-125.....32.....<35

LDH.......207.....<480

He4...... 34......Up to70

Roma test.... 3.2

CEA...... 1.13..... 0-4.70

دکتر طرازی دید گفت خوبن. گفتم دکتر بنظرت این ca125خیلی بالا نیس گفت نه خوبه. دیگه نمیدونم. برا تقویت تخمک جز تقویتی هایی که نوشته چی بخورم بنظرت؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزم خوبی‌؟ ممنون از دلگرمیت ببین رنج اینجا رو مد نظر بگیر  طبق رفرنس های جدید WHO هست ...

یادته گفتی شرایط من مشابه با شرایط خودته؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
یادته گفتی شرایط من مشابه با شرایط خودته؟ 

آره گلم یادم اومد، این قدر این چند وقت استرس و مشغله ذهنی داشتم و دارم یادم رفته بود

شرایطت مثل منه فقط ذخیره کمتر هست که مهم نیست اصلا

واسه تقویتی هم همون ها که دکتر داده و غذای سالم و از همه مهمتر پیاده روی، دیگه اگر مکمل جدید اضافه کنی ممکنه بعضی ویتامین ها اوردوز بشه که به صلاح نیست 

لی لا جون ناراحت نباش خواهر قطعا روز خوشحالی ماهم نزدیکه.سن چیه عزیزم دوست مادرم با 51سال سن با آی و ...

با حرفتون موافقم سن معنایی نداره

یکی از همسایه های مامانبزرگم تو سن ۵۰ و خورده ای بالاخره مامان شد.یه بار تو پارک دیدمش با دختر کوچولوش وقتی میرفت دنبال دخترش با یه خمیدگی و درد کمر راه میرفت

تلاشش برام جالب بود ک  تو این سن بالاخره به هدفش رسید

خواستن توانستن است

سلام بچه ها راستی من تو هجده هفته سونو دادم علاوه بر سرویکس کوتاه که استراحت مطلقم ،سر نی نی پایینه این خطرناک نیس

آخه میگن آخرا بچه سرش میاد پایین

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
کار من از اچ سی جی گذشته اخه خخخخ من برا بار هفدهم میخوام برم انتقال جنین. بخدا دیگه روم نمیشه برم ...

عزیز دلمممم ان شاءالله این آخرین بارت هست ـ از خدا میخوام به زودی نی نی نازتو بفرسته تو دلت 😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

عزیزم.رفتی سونو

@زین    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها راستی من تو هجده هفته سونو دادم علاوه بر سرویکس کوتاه که استراحت مطلقم ،سر نی نی پایینه ...

برامنم 18هفتگی سرش پاین بود یعنی سفالیک ...هنوزم همچنان هست..نه چ اشکالی داره...طبیعی ترین حالت قرارگیری بچه همینه دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹