2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
نمیدونی چه افتضاحیه مطبش عین مغازه کپی گیری! یک ابسردکن نگذاشتن ده تا صندلی قراضه  مشخصه نمیخا ...

من به منشیش گفتم برای ویزیت و سونو برای بیمه تکمیلیم رسید بده ، دو تا رسید داد.

دو تا ویزیت. یعنی دو تا ۹۰ تومن .یکی ب تاریخ همون روز ، یکی به تاریخ هفته بعد.

عجیب بود برام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من به منشیش گفتم برای ویزیت و سونو برای بیمه تکمیلیم رسید بده ، دو تا رسید داد. دو تا ویزیت. یعنی د ...

البته من اگر پیش رادیولوژیست میخواستم برم برای سونو هم دو قلوش میشد ۱۱۰ . این ۲۰ تومن گرونتر بود ، دلم نسوخت زیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیر منطقی بوده حرفش وقتی با یه بار پانکچر ۸ تا جنین داری چرا اهدایی

حرفاش زیادی کلیشه ای بود منطقش اینه که میگه بالای ۴۲ سلولهای جنسی زنانه بشدت دچار مشکل میشن.... و اگه خیلی اصرار کنیم حتی ممکنه بچه ای با مشکلات کروموزومی بدنیا بیاد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تارا نميخوام درمورد تصميمت واسه پانكچر مجدد دودلت كنم ولي دلم نيومد نگم كه ببين پروسه پانكچر ميتونه ...

تارا جان چرا نمیخواد باز انتقال بده؟ شک کرده به جنین هاش چون یک بار قلب تشکیل نشده؟

لی لا جون ناراحت نباش خواهر قطعا روز خوشحالی ماهم نزدیکه.سن چیه عزیزم دوست مادرم با 51سال سن با آی و ...

مرسی دوستم،ناراحت که نیستم یعنی باشم هم تو اصل قضیه فرقی نمیکنه ولی امیدوارم دعات در مورد همه منتظرا به زودی برآورده شه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تارا جان چرا نمیخواد باز انتقال بده؟ شک کرده به جنین هاش چون یک بار قلب تشکیل نشده؟

سردرگمم میترسم بازم‌اینجوری بشه و مشکل از سن تخمکام باشه در واقع اگه اینجوری باشه دارم وقتمو تلف میکنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها راستی من تو هجده هفته سونو دادم علاوه بر سرویکس کوتاه که استراحت مطلقم ،سر نی نی پایینه ...

سلام عزیزم سر بچه زیاد تکون میخوره، این موقعیت نهایی نی نی نیست خیالت راحت😉😉😉تو این هفته ها کلی پشتم میزنن واسه خودشون

سردرگمم میترسم بازم‌اینجوری بشه و مشکل از سن تخمکام باشه در واقع اگه اینجوری باشه دارم وقتمو تلف میک ...

پس اینهمه کسایی ک با این سن و بالاتر مثبت شدن چی؟ 

مگه مورد مشکوکی بوده توی تخمکات یا اسپرم مثلا؟

بازم مشورت کن با دکتر.

ولی من بودم احتمالا باز انتقال میدادم.

من.برا طول سرویکس رفتم دکترم فرستاده بودم

خوب بعدش باز بیرون هم رفتین سرویکس رو اندازه بگیرین ؟ بعد دکترتون کدومش رو قبول داشت ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من به منشیش گفتم برای ویزیت و سونو برای بیمه تکمیلیم رسید بده ، دو تا رسید داد. دو تا ویزیت. یعنی د ...

چون رادیولوژیست ها و سونولوژیست ها اعتراض کردن که دکترهای زنان نباید دستگاه سونو تو مطب داشته باشن و بیمه تکمیلی هم فقط پول سونو متخصص سونولوژیست رو میده، اگر متخصص زنان انجام بده بیمه پول نمیده واسه همینه

البته بیمه تکمیلی همون ویزیت رو طبق تعرفه وزارت بهداشت میده که 41 هزار تومن هست یا نهایتا 50

چرا آمپول نداد؟ 

نميدونم گفت لازم نيس، تا حالا هم هروقت خوردم اصلا امپول نداشتم كيست هم نداشتم سر موقع پري تشريف مباركشو اورده، حالا ايندفعه ميدوني چرا نگرانم؟ چون بعد از پانكچر فولي سريع بزرگ ميشه خصوصا وقتي شبي يك عدد لترو خوردم روز نه سايزش هفده بود حالا كه شبي سه تا لترو داده ببين سايزش چيه ديگه خيلي نگران و ناراحتم

...