2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
بارداری پوچ ربطی به dfi داره زینب جون؟

آره گلم می تونه ربط داشته باشه 

کلا بارداری پوچ بیشتر دلیل ژنتیکی داره، نه اینکه شما مشکل ژنتیکی داشته باشی نه، به خاطر اینه که تو تشکیل نطفه چه طبیعی و چه آی وی اف احتمال نقص کروموزومی هست که باعث میشه 50 درصد بارداری ها یا شیمیایی باشن یا تو هفته های اول تمام بشن، اگر این حالت نبود نقایص ژنتیکی بدو تولد به جای 2 درصد میشد 12 درصد 

یه چیز دیگه هر چی جنین به هفته های بالا تر میرسه احتمال نقص ژنتیکی میاد پایین تر و اگر در هفته های بالاتر ختم بارداری باشه بیشتر به دلیل رحم و خون رسانی و ایمنی و این چیزا مطرح میشه

شانسه خواست خداست زندگیه. نمیدونم والا از شوک اصن نمیدونم چیکار کنم. خواهر شوهرمم حاملس مامانش هی می ...

می فهمم چی میگی

ما یه نفر تو فامیل هست به همه گیر میده زود بچه دار بشن، به منم گیر میداد، واسه تولد بچه سومش طاقت نداشتم برم

حسودیم نمی‌ شد، خوشحال بودم براش ولی زخم زبونهاش رو نمی تونستم ندید بگیرم

الانم هنوز بهش خبر بارداریمو ندادم، البته ارتباط چندانی هم با هم نداریم

ان شاالله شما هم به زودی مامان بشی

در مورد ذخیره پایین یه روش تخمک گیری هست به نام شانگهای ببین دکتر چی میگه شاید به دردت بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زينب جون من بعد اون خونريزي كه مشخص شد هماتوم دارم بعد ٣روز كلا قطع شد بعد زنگ زدم مطب گفتم انوكسا ي ...

خدا رو شکر گلم، نظر دکترم این بود یک هفته بعد از قطع خون ریزی، حالا شما هم یواش یواش از انوکسا شروع کن اگر همه چی خوب بود آسپرين هم مجدد اضافه کن

زينب جون توروخدا نگران نباش من وقتي رفتم واسه انتقال دوتا خانوم اومده بودن واسه سر كلاژ بعد دكتر عار ...

مرسی عزیزم دلم، ان شاء الله 

امروز خیلی بهترم، واقعا دیشب از لحاظ روحی کم آورده بودم، توکل به خدا هیچی دست ما نیست

هربار چک کردم تیروئیدم 3 بود نه بیشتر نه کمتر. خوب اگر سقط سه ماهه اول ربطی به ایمنی نداره و جنین ه ...

ثمین جان تا حالا pgd یا pgs کردن برات؟ 

شما دقیقا کیس سرم و بقیه محکم کاری ها هستی

یعنی شک ندارم سرم اگر برای هیچ کس مفید نباشه، برای شما هست

عالیه عزیزم 👌👌👌👌

ممنون عزیزم . دعا کنین واسه منم انتظار سیزده ساله م تموم شه .. دیگه همشو سپردم به خودش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکه   کلا استراحت نیاز نیست گلم، اثر خوبی نداره، هر جور راحتی بخو ...

وااای که چقدر با این حرفت آروم میشم من زینب جون 

عذاب وجدانم از بین میره آخه من فقط سه روز استراحت کردم بقیه رو دیگه فقط کار سنگین نکردم 

خدا کنه نتیجه بگیرم 😚😚😚😚😚😚

عالیه عزیزم 👌👌👌👌

زینب جان من تا امروز آمپول پروژسترون رو ساعت ۹/۳۰ میزدم حالا فردا میشه ساعت ۸ بزنم ؟؟؟؟ یا باید سر ساعت بزنم؟؟ تزریقاتی که میاد میزنه فردا کار داره میگه اگه بخوای ۸ میام 

ممنون عزیزم . دعا کنین واسه منم انتظار سیزده ساله م تموم شه .. دیگه همشو سپردم به خودش

ان شاالله به حق علی اصغر مامان بشی

واقعا 13 سال شوخی نیست

من نصفش کمتر رو کشیدم کلی اذیت شدم، دیگه شما رو فقط خدا میدونه

الهی مامان بشی همین ماه

ان شاالله به حق علی اصغر مامان بشی واقعا 13 سال شوخی نیست من نصفش کمتر رو کشیدم کلی اذیت شدم، دیگه ...

مرسی عزیز دلم . خدا نی نی تو سالم و صالح بزاره تو بغلت ... گاهی واقعا کم میارم بازم میگم هنوز خدا بزرگه.. این روزا واسم دعا کنین ما هم انتظارمون تموم شه گلم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷