2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046484 بازدید | 684515 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما کسی اینجا هست در راه رضای خدا بتونه بهم یه دونه جنین سااااااالم و با کیفیت بده 

توان مالیشو ندارم که بخرم.

عوضش تا عمر دارم دعاش میکنم

جنین اهدایی خاستم کسی تونست کمکم کنه خانما 

الهی عزیزم، خودتو اذیت نکن گلی منسوخ شده این چیزا من تضمین میدم ربطی نداره مامان نازنین الان بهتری ...

مرسى عزيز دلم الهى كه خدا برام بخواد خيلى دوست دارم كه بشه از خدا فقط همينو ميخوام 

واى خانما نگرانم ديروز انتقال جنين داشتم امروز نميدونستم اين مربا به كه خريدم زعفرونى بوده يه لقمه م ...

خواهر اینقدر الکی استرس نگیر آسمون رو به زمین ببافی اگر خدا نخواد نمیشه .اگر بخاطر ی قاشق مربای به زعفرونی اون جنین میخواد دفع شه که سنگ روی سنگ بند نمیشه نگران نباش عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من دوروز داروهامو قطع کردم چند روز طول می‌کشه پریود بشم 

عزیزم نگران نباش بعضی وقتهایه هفته تا۱۰روزم طول میکشه،بستگی ب بدنت داره بعضی وقتهام یکی دوروزبعدقطع داروپریدمیشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
والا این طول سرویکس عجیبه من این مدت به خاطر تهوعم رسما هیچ کاری نکردم و جایی جز دکتر نرفتم، نماز هم ...

رعایتم کردی کم شده آره حتما همینکه دکترت میگست،اما من فکرمیکنم بخاطر اینکه این مدت دکتر گفته بود نزدیکی نداشته باش منم فکرمیکردم فقط دخول مسئلست،و اصلا دخول نداشتیم اما معذرت میخوام 😖رابطه داشتیم من ارضا میشدم رحمم دچار انقباض میشد،فکرکنم ازاون باشه کم شده،و همچنین من همش میرفتم بیرون پیاده روی ام داشتم تو خونه هم همه کار کردم😑

اصلا رعایت نکردم خاک تو سرم😖

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره گلم می تونه ربط داشته باشه  کلا بارداری پوچ بیشتر دلیل ژنتیکی داره، نه اینکه شما مشکل ژنتی ...

ممنون زینب جان

خب از سه تا جنین بلاست چطور همونی که نقص ژنتیکی داشته گرفته؟!

یعنی اون دوتای دیگه از اینم نقصشون بیشتر بوده ؟ یا چون این گرفته اون دوتای دیگه نگرفتن؟

دیگه اینکه من واقعا علایمم قوی بود اصلا یجور عجیب غریب که از روز ۸ انتقال مطمین شدم مثبتم ممکنه علتش همین بارداری پوچ باشه؟ یعنی بارداری پوچ علایم اولیه اش شدیده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
رعایتم کردی کم شده آره حتما همینکه دکترت میگست،اما من فکرمیکنم بخاطر اینکه این مدت دکتر گفته بود نزد ...

دور از جونت عزیزم ولی اون نزدیکی گویا خیلی برای ما ممنوعه است، چون انقباض رحم میتونه سرویکس رو کوتاه کنه 

منم یه بار حموم رفتم خیلی آب ولرم نشد بعدش تا دو روز شکم درد و کمردرد داشتم فکر کنم اون باعث شد