2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام دوستان امیدوارم همگی خوب و سرحال باشین.به مامانای جدید تبریک میگم و به مامانای چشم انتظار آینده ...

نگران اندومترم نمیدونم ۸واسه روز سیزده خوبه یا نه 😒 فولی هم روز سیزده ۱۹ بود نمیدونم امروز ک امپول زدم رشد کرده بود یا نه ؟و ایا تا زمان ازاد شدن بازم رشد میکنه یا دیگه همون ۱۹ میمونه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همون اناناس رو خوردم موقع انتقال یکی بهم گفت خوبه ولی خوندم دهاته رحم رو نرم میکنه! اگه اینطور را ...

در مورد دهانه رحم اطلاعی ندارم ولی چون میوه مقدار مواد موثرش کمه جای نگرانی نباید داشته باشه 

ولی بروملین برات مناسب نیست

قوی باش زینب جان سختیهاشو رد کردی دیگه عزیزم

ان شاالله، خدا کنه این طور باشه 

همش منتظر یه روزنه امیدی هستم، هیچ نظری در مورد آینده ندارم

حتی جرات ندارم چیزی براش بخرم، حس می کنم تو برزخم

ببخشید تو رو خدا از نق زدن بدم میاد اما الان لکه بینیم بیشتر شده خیلی دلم گرفته، دارم گریه میکنم 

خدا کنه بارداریم نرمال بشه، خدا کنه خدا یه نشونه ایی بفرسته که این قدر استرس نکشم

سلام بچه ها خوبین؟ من امروز صب‌رفتم‌برای پانکچر. دوتا تخمک بیشتر رشد نکرده بود، ک اونم حتی بیهوشم ن ...

سلام دلیلشو اشون نپرسیدی؟ تو سونو چندتا داشتی؟ بازم میخوای ساری ادامه بدی؟

سلام عزیزم خیلی متاسفم  کی گفته تخمک هات بده؟ همسرتون مشکل اسپرم داره؟ dfi داده؟

ممنون عزیزم

نه فکر نکنم dfi داده باشه

والا دکتر این سری بهم گفت چون ۱۱ فولی داشتی ولی دوتا تخمک خوب داشتی با توجه به امپولا و داروها پس کیفیت تخمکات خوب نیس

💔
سلام گلم ،منفی شدم داروها مو امروز قطع کردم

ای وای راست میگی؟چقدر ناراحت شدم خواهری.انشالله انتقال بعدیت مثبت شی دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان اگه وزنت بالاس کم کن  دکترم بمن نگفت وزن کم کن ولی متخصص تیرویید گفت وزنتو کم کن بهت ...

خواهر اخه چطوری کم کنم.25کیلو اضافه دارم 179 قدمه 101 وزنمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم هنوز نرسیدم ببینم چی شدی امروز ساعت 10 بهوش اومدم یادت افتادم و برات دعا کردم 

فدات شم ایشالله ک زود زود زود خوب شی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خیلی دعا کن ثمین جان واقعا از لحاظ روحی کم آوردم اگر بچه م سالم باشه و بیاد بغلم ارزش داره ولی تا ح ...

چشم خواهری دعات میکنم صبور باش خدا بزرگه وهمیشه حواسش بهت هست