2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
واى خانما نگرانم ديروز انتقال جنين داشتم امروز نميدونستم اين مربا به كه خريدم زعفرونى بوده يه لقمه م ...

نه بابا مگه تو یه لقمه مربا چقدر زعفرون هست بعدشم رو مربا نوشته زعفرون فکر کردی واقعا توش زعفرون پره فوقش یه ذره رنگ زعفرون 

خدا بخواد بشه میشه نگران نباش

ان شاالله، خدا کنه این طور باشه  همش منتظر یه روزنه امیدی هستم، هیچ نظری در مورد آینده ندارم ...

عزیزم نگران نباش لک.بینی و مقداری درد بعد سرکلاژ تاچندروزی طبیعیه..انشاءالله بزودی حالت رو ب راه میشه مهربون🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واى خانما نگرانم ديروز انتقال جنين داشتم امروز نميدونستم اين مربا به كه خريدم زعفرونى بوده يه لقمه م ...

ن عزیزم.نگران نباش هبچ اشکالی نداره..خوردن ی ذره هیچ تاثیری تو گرفتن جنین نداره...دمنوش ک نخوردی بخای بترسی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من دخترم تا۷ ماهگی توی گهواره کنارتخت خودمون بود بعذش جداش کردم رفت تخت خودش اتاق خودش راحت ال ...

ممنون.عزیزم از راهنمایبت..چقد خوبه ک بی بهونه جدا شده تو اتاق خودش...البته ..فک کنم من نتونم زود جداش کنم شب تاصبح باید چکش کنم مدام😄

سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

سلام عزیزم

ان شاء الله که خیرِ❤❤

خداروشکر که حالتون خوبه...ان شاء الله به سلامتی بغل بگیری میوه ی دلتو 💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زينب خانم ديروز انتقال جنين انجام دادم ولى الان يه اتفاقى برام افتاد نگرانم كرد خيلى  &nbs ...

اینقد حساس نباش کل شیشه هم میخورد  چیزی نمیشد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام خانما من امروز انتقال جنين انجام دادم و در حال استراحت هستم خواستم بدونم ايا مدل خوابيدن هم مهم ...

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکه 

کلا استراحت نیاز نیست گلم، اثر خوبی نداره، هر جور راحتی بخواب

سلام شب همگی بخیر ببخشید من زیاد سوال میکنم میگم من چند دقه پیش داخل اتاق مورچه  بودمایع حشره ک ...

سلام عزیزم کار خیلی بدی کردی

حالا به یه بار چیزی نمیشه ولی فعلا تا اطلاع ثانوی خونه نرو، بگو تمام اتاق رو تمیز کنن و پنجره ها رو باز کنن هوا عوض بشه کامل 

دیگه هم نگاه به حشره کش اینا نکن

سلام عزیزم....  خبر زمینی شدن فرشتت رو شنیدم.....  مبارک باشه و انشالله زیر سایه مامان ب ...

سلام آنا جون... قربونت عزیزم🍁☘🍃

ان شاءالله تو و خونوادتم همیشه غرق در آرامش و شادی باشید..🍀🌿🌸❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ميگم همش بايد دراز بكشيم من فقط امروز برا نماز و دستشويي پا شدم ولى خيلى خسته كننده است اين طورى

الهی عزیزم، خودتو اذیت نکن گلی منسوخ شده این چیزا

من تضمین میدم ربطی نداره مامان نازنین

الان بهترین کار پیاده روی و مصرف مایعات و میوه‌ها ی متنوع هست تا خون رسانی به رحم به حداکثر خودش برسه و شانس لانه گزینی بیشتر بشه

خوابیدن جز یبوست و افسردگی و کاهش خون رسانی به رحم هیچ سودی نداره عزیزم، فقط چیز سنگین بلند نکن 

دوستای گلم🍃🍃🍃

دختر کوچولوی من جدیدا بی قرار شده.. شبا اصلا درست نمیخابه..برای من و کوچولوم دعا کنید.. ☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوستان باعرض مغذرت ی سوال من همیشه از دستشویی فرنگی استفاده میکنم امروز مجبور شدم خونه مادرم دستشویی ...

عزیزم نه خیالت راحت 

من کلا با فرنگی مشکل دارم از دکتر پرسیدم مشکلی نداره گفت نه، فقط ماهای آخر زانوهات اذیت میشه، به خاطر اون بهم گفت سعی کنم فرنگی برم

شما از اول حتما مراعات کردی ،ازین به بعد بچه وزن میگیره و طول سرویکس کوتاه ترمیشه،اما من تو هفته دوا ...

والا این طول سرویکس عجیبه من این مدت به خاطر تهوعم رسما هیچ کاری نکردم و جایی جز دکتر نرفتم، نماز هم اصلا جرات نداشتم خم بشم چون حالم بهم میخورد

نمی دونم از کجا کم شد یهو

به دکتر گفتم به خاطر عطسه و سرفه یا عوق زدن نبوده، گفت نه، مدل بدنت این جوره😐😐😐😐