2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
فدات عزیزم....  آره شکر فقط مالیه....  دقیقا همینطوره.....  این مشکلات به هر حال ح ...

سلام آناجوووووون          چطورین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما ٧ ماه اقدامم تمام ازمايشات خودم و همسرم سالم تخمدانها سالم رحم سالم اما اندومترنازك دكتر ...

سلام عزیزم اگر مرکز ناباروری نرفتی حتما اونجا برو، واقعا نوع بررسی تو این مراکز خیلی معتبرتر و بهتره

عزیزم اره میشه من هم جفتم پایین بود و هم طول سرویکسم ۲تاش رفت بالا فقط درازم و دستشویی و نماز و گاهی ...

شما از اول حتما مراعات کردی ،ازین به بعد بچه وزن میگیره و طول سرویکس کوتاه ترمیشه،اما من تو هفته دوازده ۳۱بود دکتر گفت استراحت باش اما چون تاکید نکرد و توضیحی نداد گفتم حتما منظورش مطلق نبوده،منم استراحتی نداشتم همه کارکردم و همه جام رفتم،الان تو هجده هفته شده ۲۷از دیروز دیگه فقط دراز کشیدم برا دستشویی و نماز و حموم و غذا بلند میشم و گاهی میشینم ،تو این هفته ای که  هستم  دارم نوزده رو تموم میکنم هم ینی امکان زیاد شدن طول سرویکس هست؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه گلم بعیده طولش بهتر بشه

پس کسایی ک با استراحت بهترشدن چطور؟ینی تو هفته های پایین تر از من ممکنه و الان دیگه امکان نداره یا به چیزای دیگه بستگی داره؟عزیزم هروقت تونستی بگو ک سرکلاژ چطور بود ممنون انشاءالله نی نی به سلامتی و به موقع میاد بغلت

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یکی دوبار در روز دور میزنم ولی میترسم اخه دکتر خیلی ترسونده بودتم..میگفت خیلی سرویکست کوتاست ونرمه.. ...

خدا رو شکر گلم پس وضعیت شما فرق داره، همون در حد دور زدن تو خونه کافیه

ان شاالله دو قلوهات سالم بیان بغلت

عزیزم دکار زرنانی گفت سقط سه ماهه اول مطلقا ربطی به ایمنی نداره دوبار ازش پرسیدم ثمین جان تیروییدتو ...

هربار چک کردم تیروئیدم 3 بود نه بیشتر نه کمتر.

خوب اگر سقط سه ماهه اول ربطی به ایمنی نداره و جنین هام همیشه آ+ هستن پس مشکل کجاست باز؟انعقادی؟خوب من که انوکسوپارین میزدم اسپرین هم میخوردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس کسایی ک با استراحت بهترشدن چطور؟ینی تو هفته های پایین تر از من ممکنه و الان دیگه امکان نداره یا ب ...

اطلاعی ندارم عزیزم، ولی خب ریسکه دیگه

خود عمل خوبه هیچی متوجه نمیشی فقط تهوع‌ بی هوشی بده

منم چون دوستانی رو دیدم که اگر سرکلاژ میکردن بهتر بود دیگه ترسیدم ریسک کنم

یعنی جنتی همه مردا رو شاخ میکنه ما رفتیم پیشش هم سرعت هم مورفو هم تعداد مشکل داره برگشته میگه خانم ...

خدا بگم این دکتر جنتی رو چیکار کنه .ی غرور کاذبی به این مردا میده انگار مدال افتخار میندازه گردنشون.والا شوهر منم همینه .در حالت عادی خوب و عالیه ولی وقتی میگم ی قرص ویتامین ث بخور میگه نه نه واقعا تو نشنیدی دکتر گفت همسرتون مشکلی نداره؟دوست دارم بکشمش دیگه توی این شرایط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....