2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
😢😢😢😢😢عزیزم خیلی ناراحت شدم برات خدا میدونه تو ریکاوری چه قدر برات دعا کردم 

شانسه خواست خداست زندگیه. نمیدونم والا از شوک اصن نمیدونم چیکار کنم. خواهر شوهرمم حاملس مامانش هی میگه مراقب باش فلان باش. حسودیم نمیشه بهش خوشحالم ک حاملس. ولی ناراحتم ک چیکار باید کنم. چون خیلی ب لطف خدا امید داشتم این سری

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ذخیرم ۲۹ دهمه ک میشه س دهم. اف اس اچم هم ۲۹ هستش. ۳۱ سالمه فقط

ببین عزیزم اول از همه با قرص اف اس اچت کم کن بعدش اگه میشه همزمان رو خودت و رو شوهرت کار کن

تاپیک ساحل درباره ذخیره کم حتما حتما بخون‌

چون سنت پایینه اصلا به اهدا فکر نکن این دکترا زر مفت زیاد میزنن

برای ذخیره پایینا میگن میردامادی خوبه البته من نرفتم پیشش

پاکروشم خوبه

اما اکه پروتکل درمانیت آی وی اف شد باید متخصصی پیدا کنی که کار آی وی افش خوب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر نصر چرا به من اسپرین نداده؟

ما خودمون گیر دادیم😅

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
ممنون عزیزم نه فکر نکنم dfi داده باشه والا دکتر این سری بهم گفت چون ۱۱ فولی داشتی ولی دوتا تخمک خو ...

زر مفت زده

چطور ممکنه یازده تا تخمک داشته باشی اون وقت بی کیفیت باشن

گوش نکن حرفاشون

سلام دلیلشو اشون نپرسیدی؟ تو سونو چندتا داشتی؟ بازم میخوای ساری ادامه بدی؟

دلیلش ال اف اچ بالامه و ذخیره پایینم‌. سونو راستم ۵ تا چپم ۲ تا . اگه بخوام اهدایی بگیرم شاید همونجا ولی خیییییسلی گرونه. ۵ تا تخمک ۱۷ میلیون. حالا دکتر خودمو برم بگم اینجورم ببینم چی میگه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
ان شاالله، خدا کنه این طور باشه  همش منتظر یه روزنه امیدی هستم، هیچ نظری در مورد آینده ندارم ...

زينب جون من بعد اون خونريزي كه مشخص شد هماتوم دارم بعد ٣روز كلا قطع شد بعد زنگ زدم مطب گفتم انوكسا يا آسپرين رو شروع كنم حالا گفتن نه ديگه نيازي نيست حالا من آخر هفته ديگه بايد برم دكتر تا اونموقع استفاده نميكنم ضرر نداره ؟ نميدونم ماما درست گفت يا نه  ميترسم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شاالله، خدا کنه این طور باشه  همش منتظر یه روزنه امیدی هستم، هیچ نظری در مورد آینده ندارم ...

زينب جون توروخدا نگران نباش من وقتي رفتم واسه انتقال دوتا خانوم اومده بودن واسه سر كلاژ بعد دكتر عارفي داشت باهاشون حرف ميزد ميگفت تا چند روز بعد عمل لك بيني دارين اصلا نگران نباشيد عاديه 

توروخدا به خودت و ني ني استرس وارد نكن الكي 

اين روزات ميگذره 

روزي ميرسه كه بهمون ميگي بچه ها فردا دارم ميرم زايمان واسه همتون دعا ميكنم 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مامان سبحان جون...شما ک.تجربت بیشتره ی مشورت ...بنظرتون بچه رو میشه از همون اول تو تخت گذاشت یاباید ...

عزیزم من دخترم تا۷ ماهگی توی گهواره کنارتخت خودمون بود بعذش جداش کردم رفت تخت خودش اتاق خودش راحت الانم راحتم چون ازنوزادی تو تخت و اتاق خودش بوده بهانه هم نمیگرفت اصلا

ميگم همش بايد دراز بكشيم من فقط امروز برا نماز و دستشويي پا شدم ولى خيلى خسته كننده است اين طورى

من سه چهارروز اول استراحت مطلق بودم بعد اون استراحتم نسبی بود...حمومم تا ازمایش نرفتمـ.دستشویی هم فرنگی استفاده کردم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نه دیگه بعد از هفته 35 نیاز نداری گلم ان شاالله همه چی عالی پیش برات

مررررسی که اخه عشق جان😍😘

ان شاالله خودتم به سلامتی وروجکتو بغل بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید من جسارت میکنم نظر میدم اما به نظرم یه مدت زمان بده به خودت به بدنت به روحیت. بذار یه مدت ب ...

خيلي هم لطف كردي نظر دادي ازت ممنونم دوست خوبم

اخه من سنم كم نيس زمان ندارم خب امّا ديگه نميكشم توان ندارم

...

واى خانما نگرانم ديروز انتقال جنين داشتم امروز نميدونستم اين مربا به كه خريدم زعفرونى بوده يه لقمه متوسط خوردم بعدش فهميدم نگرانم كرد البته خوب ديگه نخوردم ففط همون بود ولى دلشوره گرفتم 😢😢 راهنماييم كنيد تو وو خدا حالا خطرناكه

گلم جنین سه روزه از خیلی جهت ها بهتره مگر اینکه بررسی بیشتر نیاز باشه تا بلاست کنن، اصلا نگران نباش ...

سلام زينب خانم ديروز انتقال جنين انجام دادم ولى الان يه اتفاقى برام افتاد نگرانم كرد خيلى  يه لقمه متوسط مربا به زعفرانى خوردم حواسم نبود كه زعفرانى ديروز انتقال جنين داشتم حالا همش نگرانم ميترسم البته فقط همون لقمه بود ديگه نخوردم😢😢 ولى نگران شدم 

خواهر اخه چطوری کم کنم.25کیلو اضافه دارم 179 قدمه 101 وزنمه

حالانمیخاد کل ۲۵ کیلو رو کم کنی فعلا شروع کن ۵ کیلو کم کن وقتی نتیجه رو ببینی خودت علاقمند میشی ادانه بدی صمن اینکه بعد یکماه کلا خودش معده کوچیک میشه  حجم زیاد رو نمیپذیره

من سال ۸۶ طی چهارماه ۱۵ کیلو کم‌کردم دیگه اومده بودم زیز وزن نرمال فقط با پیلده روی و حذف نون و برنج و شیرینی و... الانم همین هفته اول دو کیلو کم‌کردم

شروع کن کیلوهای اولو سریع میای پایین

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم