2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
زینب جون سلام لکه بینی من هنوز از پنج شنبه قطع نشده،موعد پریودم دیروز یا امروز بود ولی فعلا فقط لکه ...

گلم این لکه بینی عادی نیست، چون ال دی باعث منظم شدن پری میشه، اگر لک دیدی باید بررسی کنی 

از دست بعضی آقایون🥴🥴🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفت ساله ازدواج کردیم،پنج ساله همه جوره باهاش صحبت کردم تا راضی بشه پیگیری جدی تر بکنیم،الان که حدودا یه سال و نیمه فهمیده خودشم مشکل داره فقط چهار تا قرص میخوره که بگه داره همکاری میکنه،

اما دریغ از یه بار همدردی،دریغ از یه بار که باهاش حرف زده باشم و واقعا به بودنش کنارم توو این راه دلمو قرص کرده باشه،همش سکوت و سکوت و سکوت.آخرشم بهم میگه خودت توو این سالا برا این مسئله چکار کردی؟؟؟؟انگار ندید توو تمام این سالا در به در دنبال بهترین دکترا بودم،از دارو خوردن و آزمایش و همه جور کاری که کلی ازشون ترس داشتم هیچ کوتاهی نکردم و حالا بعد اینهمه تلاش جوابمو اینطوری میده،با اینکه مرد خوبیه برا زندگیمون تلاش میکنه اما به خاطر اینهمه سال خودخواهیش و حالا اینهمه غرورش خیلی ازش دلگیرم.

یعنی فک میکنه رضایت پدر و مادرش برای زندگیش کافیه؟پس دل منی که توو تمام این سالا به خاطر خودخواهی اون از حس زیبای مادر شدن محروم شده،چی میشه؟؟؟؟

تو رو خدا توو این روزا برا من و تمام کسایی که توو این راه سخت تنهان و حتی همراهی نزدیک ترین کسشون رو ندارن هم دعا کنین!😔

تاراجان متوجه اون قسمت نشدم ویتامین ای هم دکتر غدد داده؟ 

اره گفت هفته ای دو تا بخور بهت کمک میکنه

پشت گردنمم نگاه کرد گفت متفورین میدم‌کمک‌کنه به کاهش وزنت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
هفت ساله ازدواج کردیم،پنج ساله همه جوره باهاش صحبت کردم تا راضی بشه پیگیری جدی تر بکنیم،الان که حدود ...

ای خواهر فکر نکن تنهایی منم یکی عین همینو دارم

اینا دردشون چیه؟! بچه نمیخان؟ مغرورن؟ تو ذهن خودشون مارو مقصر ۱۰۰% جلوه دادن و کلا بیخیال شدن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام دوستان ببخشید میشه بگید دکترای شما استرادیول رو تا هفته ی چند واستون تجویز کرده بودن؟ دکتر من تا هفته ی ۱۲ تجویز کرده بود.من الان هفته ی ۲۹ هستم هنوز نگرانم نکنه تا هفته ی ۱۲ زیاد بوده و استرادیول باعث مشکل روی جنین شده باشه با اینکه غربالگری ها شم نرمال بود هنوز نگرانم.شما تا هفته ی چند خوردین این قرصو؟

سلام خانوما این جواب ازمایش همسرمه میشه بگین چه جوریه دکتر فقط گفت خرابه و مورفولوژی صفر، هیچ توضیحی ...

سرعت و تعداد خوبه

مورفو خب نیست

انشالله به دارو جواب بده و بالا بیاد

سلام دوستان ببخشید میشه بگید دکترای شما استرادیول رو تا هفته ی چند واستون تجویز کرده بودن؟ دکتر من ت ...

من.از 8هفته کم شد وتا11هفته تموم.شد..نگران نباش زیاد نخوردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم کجایی مدتیه کم.پیدایی

@خاکستری    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم از شما هم قبول باشه والا گلی پیشنهاد ندادم، چون از سونو و هزینه‌ش راضی بودم گفتم دوستان ...

سلفری چیه عزیزم.

اصلا تو غربالگری سونو چجوریه با سونو های معمولی فرق داره ؟ ازمایشاتش چیه چجوری میفهمن و بسطش میدن به سلامت جنین

سرعت و تعداد خوبه مورفو خب نیست انشالله به دارو جواب بده و بالا بیاد

ممنونم مورفو معمولا بالا نمیاد نه؟ اخه اونایی که بالا هم اومده مثلا شنیدم از صفر شده یک خیلی تغییر نمیکنه انگار

من.از 8هفته کم شد وتا11هفته تموم.شد..نگران نباش زیاد نخوردی

سلام گلم خوبیی 😍کاکلی خوبه🌸😘 

ننه سوال دارم ذهنم مشغوله و ترس دارم ،،،ازمایش ا د ر ا ر دادم هم عفونت  و گلبول سفید نشون داد ،دارو تجویز کردن و چند روز دیگه باید ازمایش رو باید تکرار کنم این گلبول سفید خطرناک نیست ؟؟؟

راستی فسقلیت رو کدوم ناحیه بیشتر احساس میکردی ؟

برای من زیر نافم هست میترسم پایین باشه😣 راستی این تخمدان دردی نرماله ؟گاهی دارم واقعا نگرانم میکنه 😞

یه هفته پیش اوژانس رفتم بخاطر درد کمر و زیر شکم شکر خدا همه چی خوب بود و دهانه رحم بسته بود ولی از زایمان زودرس میترسم 😞ای کاش این روزای استرس زا تموم بشه برام مثل کابوس شده

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم مورفو معمولا بالا نمیاد نه؟ اخه اونایی که بالا هم اومده مثلا شنیدم از صفر شده یک خیلی تغییر ن ...

عزیزم حتی یک درصد بالا بیاد میتونی میکرو کنی

دی آف آی هم خوب بود